- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy CSS-hez mennyibe kerül (legolcsóbban) egy CSS account (értelemszerűen steames) és hol.
Köszönöm a segítséget! -
Isten88
senior tag
Na...akkor valaki tudna segíteni a saját szerómat bekondigolni? Alap dolgok tényleg megvannak, mert találtam leírást, csak hát hiányos...
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem saját gépemre CSS szervert...eddig jó is, utána kellene egy kis segítség. Aki ért hozzá (konfigolás), légyszi írjon privátban...köszi előre is! -
Isten88
senior tag
válasz
Genius007 #6525 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat, kb 3 napnyi idegeskedésnekvetettél véget!
A console idegesített a legjobban, mert nem tudtam rate-et állítani.
Lehet jövőre befektetek CSS-re egy netes vásárlásra...
Még egyszer köszönöm szépen, le is mentettem magamnak a válaszokat! -
Isten88
senior tag
válasz
Genius007 #6520 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ, a "-console" rész kellett csak, kipróbáltam, bejött.
A "rate"-ről rudnál nekem kicsit mesélni, hogy mi az a 25000, valamint az utóbbi kettő 100? Meg ezek mit állítanak? Csak mert ha tudom, hogy mit jelent, talán jobban tudom majd memorizálni a későbbi időkre...
CS 1.6-tal játszottam eddig több-kevesebb sikerrel, mostanában haverokkal toljuk, csinálok itthon dedicated szervert és becsatlakoznak hozzám, ebből kaptam kedvet a Source-hoz is, csak ott még lámáskodok.
Nickem "Isten88 [HUN]", de ha jóváhagyjátok, akkor beteszem a "[PH]"-s tagot is, csak gondoltam előtte megkérdezem, nehogy rosszat csináljak vele és megsértsek valakit.
Szerverek? Hát, a magyar szervereket előnyben részesítettem alacsony pingjük miatt. Játékon belüli keresőt használtam, és amit kiadott alacsony pinggel, ahhoz ptóbáltam csatlakozni, de eddig csak azokhoz sikerült, amelyik a rate-et magának átállította. Azt hiszem ilyen volt az "X-treme", vagy valami hasonló nevű szerver is. Mint előző hozzászólásomból kiderült, próbáltam a PH-shoz is csatlakozni, de azt hiszem a rate beállítási problémáim miatt nem jártam sikerrel.
Tudnátok pár IP-t adni, ahol jót szoktatok funolni, és vannak playerek is?
Még csak tört szerveresek jöhetnek szóba...mennyi a játék ára? Kb...?
Még az is érdekelne, hogy tehetem be a számlálókat a jobb alsó sarokba, mint ami az előttem hozzászólónál is van [(#6521) Vasinger!], mert CS 1.6-ban is hasznát vettem...
Köszönöm szépen a válaszokat! -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi voltam a Source-ra, hát felraktam a minap estéket átcsézve. Meglepődtem, hogy a szerverek közt találtam PH-sat is, tehát logikusnak tartottam, hogy létezik hozzá topik is, megkerestem, amint látjátok meg is találtam.
Feltettem eme klienst: "Counter-Strike Source FULL DiGiTALZonE". Problémáim adódtak egyes szervereknél...becsatlakozok, spectatorként semmi gond, belépek ct vagy t-ként és egyből megáll minden a pályán, majd később "connection problem" hibaüzenet az egyik sarokban. Egyik sikertelen próbálkozásaim sorozatánál valaki megemlítette mikrofonban, hogy rate-et állítsam át. Mivel google a barátom, utánajártam a dolognak, konzolban kell működni. Konzolt ebben a verzióban előcsalni nem tudtam...
Valaki tudna ajánlani egy klienst, amit használva átküszöbölhetők az ilyen problémák?
Értem ezalatt, hogy a konzol megjelenik a '0' gomb megnyomásával, hogy bírja rate-et állítani, vagy éppen ebben a kliensben elő lehet valahogy csalogatni a konzolt?
Valamint hogyan tudnék rate-et állítani?
Köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest