Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
blackhard89
üzenetére
Ha az első két tesztnapon megcsinálod az összes feladatot Gold Medal-ra, a Lotus-al is el tudod kezdeni a karriered...
-
válasz
blackhard89
üzenetére
A 2012-t és a 2013-at tudom összehasonlítani. Az irányítás valamint a gumiszimuláció szerintem jobb lett a 2013-ban. De az idegesítő bugok eléggé elrontják a játékélményt

-
válasz
blackhard89
üzenetére
Szia!
El tudom
Egy nagy bughalmaz az egész játék... 
Sajnos ezekkel együtt kell élni, vagy uninstall... Sok ligatársam életét keserítette már meg a Codemasters eme újabb gyöngyszeme.
Pl. online futamon olyan büntetéseket osztogat ok nélkül, hogy a hajunk égnek áll. Pl. Safety Car mögött az első pilóta bemegy a boxba, a 2. meg nem. Amikor elhalad az 1. pilóta mellett - aki a boxban van ugye - a 2. pilóta a pályán, akkor a 2.-nak ad egy áthajtásost illegal overtake felkiáltással...
Ezek után az áltatlad jelzett anomálián meg sem lepődöm...
Új hozzászólás Aktív témák

- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egy nagy bughalmaz az egész játék... 
Ezek után az áltatlad jelzett anomálián meg sem lepődöm...