Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Hát én a billentyűzetről irányításról csak rosszakat tudnék mondani. Nem a játék hibája, de ilyen jellegű autókat bináris irányítóeszközzel nem lehet jól, hatékonyan irányítani, vagy lehet, hogy csak én nem tudom jól konfigolni?
A kezdő feladatok közül a monzai "érjünk be pontszerző helyre egy rosszul sikerült kerékcsere után" címűt próbálgatom. A pályán két nagy sebességű kanyar is van (Curva Grande, Parabolica), ezekben billentyűkkel hatékonyan átjutni lehetetlen, vagy csak én nem tudok állandó kormányállást tartani billentyűkkel. Anélkül pedig állandóan kormányozgatni kell az íven tartáshoz, ami hallható lassulást (azaz fordulatszámesést) okoz. Nem beszélve arról, hogy korrigálni is lehetetlen jelentős időveszteség nélkül.
Örömmel venném, ha lenne mód ezen hibák kiküszöbölésére, mert ugyan van kormányom, de egyrészt nincs módom felszerelni, másrészt olyan régi (Logitech Wingman FF), hogy nincs rendes Windows 7-es drivere sem.
Korábban rengeteg kört vezettem pl. a GP4-ben ezzel a kormánnyal, azelőtt sima analóg Thrustmaster kormánnyal is, még előtte billentyűzetről is, nagyjából képben vagyok, mit, mivel, hogy lehet irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest