Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steady74 #4931 üzenetére
Elképzelem, ahogy felborítod kormányostul az asztalt
Köszönöm a meccseket. Elnézést, ha valaki akadályoztam, vagy egyéb bénázásom miatt zavartam
. Egyébként sokkal rosszabbra számítottam. Azt hittem, hogy 5-6 másodperc lesz minimum a legjobb körök között, de 2-3-mal voltam csak lemaradva, ha jól láttam a jobbak mögött. Szóval a középmezőny végére talán beleférek
Csak még kicsit bátortalan vagyok a rajtolásnál. Inkább elengedek mindenkit, csak nehogy valami galibát okozzak
-
pepusos
senior tag
válasz
Steady74 #4881 üzenetére
Nem annak szántam, bár az amúgyse nagy formám is csak hanyatlik. Megfáztam mint állat, öl a láz, így meg nem olyan vezetni sem. Egyszer jöttem Farkaslakáról haza 39 fokos lázzal, valahogy nem volt élmény a vezetés. Na estig még gyógyulhatok sokat, csak ne melóban kéne lenni
-
Xirtam
veterán
válasz
Steady74 #4820 üzenetére
Felesleges igazából. Nem szeretnék senkit ócsárolni. Mert azzal nem jutok előrébb. Csak amikor egy egész boltot fenyeget valaki alaptalanul. Az kellemetlen, és nem utolsó sorban szemet szúró. Mert mi szolgáltuk ki az F1Game.hu-n vásárolt embereket.
A lényeg, hogy nem jöttünk ki jól a Gyurival soha. De nem csak én panaszkodok/panaszkodtam ő miatta.
De no offense.
Mindenki azt csinál amit akar.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4812 üzenetére
Én a 2010 ben vettem részt mókajátékon
kemény 3 futamon és utána be sem tudtam lépni az oldalra Bizonyos okok miatt amivel szerintem itt egy páran tisztában vannak .Szóval a mókajáték nem is annyira mókajáték de ami a lényeg,hogy OTT nem tudnak összeszedni 1 rajtrácsot addig HOBOÉK úgy néz ki 2 rajtrácsra összeszednek embereket
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #4710 üzenetére
Én versenyre változtatok a TT setupon, általában nagyobb első szárnnyal megyek, szal a váltóhoz mindenképpen hozzá kell nyúlnom. Pl. Montreal-ban tegnap gurultunk, és a 7-10 helyett 9-11-el mentem. Ilyenkor az első 3-4 fokozatot hagyom és az 5-6-7-et húzom kicsit rövidebbre, de inkább a 7-ediket. Így lett tegnap a Montreali egyenesben 299-es top speed-em (fél KERS-et hagytam meg a hajtűből való kigyorsításhoz, és az utolsó 200m-en már limiteren ment), a kanyarokban viszont nagyon betapadt a verda. Én absz. nem számítok a DRS-re, mindig úgy lövöm az áttételt hogy egyenes végére szabályozzon.
Nürin kell erre nagyon figyelni mert tegnap is 10-11-el mentem, és túl hosszúra hagytam a 7est, még a zöld se villant ki, ilyen benyaspórolós fokozat volt
Ezt ki kell tesztelni, az említett pályákon meg tegnap multiztam először és csak érzésre lőttem be az autót előtte. Ettől függetlenül kurva jó volt, kár hogy Te még akkor nem voltál
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #4551 üzenetére
Bocs, srácok, nem szeretném újra offolni a találkát, de én minden nap 16:30-ig dolgozom. Utána még haza kell mennem Tordasra és csak azután tudok visszaindulni Börsre...
Nem mellesleg Vixennel azt beszéltük, hogy Ő velem jönne, mert kb egy helyről megyünk... (sőt, Motion, Te is csatlakozhatsz, csak Tordasig kell eljönnöd. Üzemanyag Sponsored by Tecsó
)
-
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4501 üzenetére
jelenleg nincs a rendszerben ruter
amúgy igen van itthon a régi kábeles neten de az új optikát megfogja nem bír annyit a ruter mint a net[link]
Jó lenne pecázni a pályán
mi lesz a régi rakosoddal eladod? ha igen mennyiért és mit veszel helyette ?Igen HOBO játék laza 18+ os szimulátor
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4480 üzenetére
Basszus megyek Fess ékel Hungaroring baszom jól összejön minden egy hiba nincs egyik körömben sem 20% os futam, vezetek 14 mp vel és a 13. körben azt mondja itt megálltam
Mondom egye franc újraindítom ép visszaérek a végére jön a következő futam Monaco jaj de jó mondom elégé csipázom ,elindul a verseny az első körben már vezetek az 5. körben már kb 6mp vel vezetek és erre ez a szar azt mondja leállok
most letöröltem az egész sz@rt a gépről újratelepítem remélem a mentéseimet megtalálom mert ha nem akkor bedobom a dunába az egészet sülőtartásnak -
pepusos
senior tag
válasz
Steady74 #4386 üzenetére
Mix1-en gyorsabb köröket mégy mint én mix3-on
Nade én nem is szólok bele többet, majd eldöntitek. Aztán ha van esély elindulok, ha nem nem... monnyuk senkinek sem hiányoznék
"Amúgy meg szerintem meg mindegy, hogy ki hol végez a ligában, mert csak játék az egész."
Pontosan. Ezért is nem értem ezt az egészet
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #4381 üzenetére
mit szolnatok ahhoz hogy ha nem mindenki manual valto akkor benzin szim off?
amugy is szarul van megirva a benzin szim sztem eleg a gumi szimulacio.akkor sztem irja be mindenki melyik csapattal akar lenni ahol tobben vannak megkuzdenek a helyekert egy futamon
vagy egyeb otlet?en McLaren
-
werszomjas
addikt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #4303 üzenetére
1:11-es legjobb kör az nagyon erős, mennyi idő alatt tekered le a 20%-os futamot?
Tegnap nyomtunk két versenyt is Ringen, mind2x 1:11.8xxx volt a legjobb időm (kemény keveréken, mix2), és csak az első és az utolsó körben mentem 1:12-n kívül (pit in-out nem számítva). jellemzően 12 elejéket tudok tudok menni az elején lággyal és a végén keménnyel is. Mondjuk nem vágtam és nem nyomtam ki totálra a szemét.
Egyszer egymásnak ugorhatnánk Ringen
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4174 üzenetére
Nem vetnék rád követ
Ha jó társaságban mész lásd akikkel esténként szoktam akkor igen időpocsékolás ,de ha felbukkan a fekete piros sárga színösszeállítás a jelenlevők között akkor néha jól tud jönniÉn a 0% os gumival eddig Kanada és Valencia találkoztam mindig a Williams színeiben
-
pepusos
senior tag
válasz
Steady74 #4168 üzenetére
Akkor nem izgulok ezen. Csak meglepődtem mikor megláttam. Az 55-60 persze a max nálam, láttam 35-40-eket is. Kerekedett is a szemem.
Tegnap voltam Spa-ban, meglettem győzve hogy jó lesz nekem... asszem 6 másodperc körül voltak a köridőkülönbségek az elsőkhöz képest
De még egy pálya amin már vezettem....
-
karilla88
tag
válasz
Steady74 #4052 üzenetére
köszi ez bíztató
mármint hogy lehetséges a frissítés az oka
am a szaros palacsintát én sem szeretemde ha Fess magkapta akkor legalább a kimenő invitek kimennek
hozzám mindenki beléphet mert csak tc nélkül vagyok közveszélyes
ja csak még nagyon kezdetleges fázisban van a csúszka mert 1-2 mp kapok simán az igazi csiterektől (nem sorolok neveket
)
de lehet hogy most már megvárom a peccset -
karilla88
tag
válasz
Steady74 #4048 üzenetére
nem
tök üres mert mindig törlöm vmi más gubanc van sajna hiszen az én kiküldött invitjeim se mennek ki rendesen tegnap kiküldtem egy csomót és senki nem lépett be majd még ma tesztelem
(fiam mesélte hogy neki egyik ismerőse xbox live-n ugyan így járt párnap mulva meg minden oké lett)
remélem nálam is visszaáll minden a régi kerékvágásba -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4019 üzenetére
Erre azt tudnám elképelni, hogy lenne 1 mini térkép valamelyik sarokban az autók helyzetéről. Akkor biztos nem húzná rá az értelmesebbje a másikra a verdát, ha látná, hogy félig benn van mellette.
Addig is én mindig elképzelem, hogy hol lehet az ellenfél. Ha már nem látom a nyilat, nem rántom rá szűken a kanyarra. Azt tudom, hogy kívül vagy belül van, és ennyi elég. Természetesen a hülyék ellen kevés a gyógyszer. -
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4004 üzenetére
India nekem is nagyon jó volt úgy ahogy kell a rajtnál félreálltam ,hogy ne akadályozza senkit (ez lett volna a 2. futamom Indiában . TT ben sem GP ben sem mentem rajta)
Az első etap szépen le is ment és Box utca után kezdődtek a gondjaim azt sem tudtam melyik kanyar után melyik jönkaptam egy áthajtásos büntit majd a bünti után rögtön egy 20MP-t és a következő körben még egy 20 mp set és idézetet a steardokhoz és lás csodát a hosszú egyenesben valamit csinálhattam lehet túl gyorsan váltottam felfelé mert kizártak a futamból
Valenciában az utolsó körben vetted el tőlem a leggyorsabb köridőt laza 2 mp vel
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4001 üzenetére
én is gratula az eredményhez
És én is köszönöm a mai nagyon jó futamokat Rolly, Steady, fess, StartDirt és a többieknek .
Valenciát szépen behúztad és én Valenciában mecselttem hatalmasat Rolly val kb akkorát mint te Nürin vele ,csak én nem akadtam össze vele mint te a Drs zóna végén(ha jól láttam )
-
MC HOBO
aktív tag
-
Rolly Dy07
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest