Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos
üzenetére
Bocsi emberek, nem akartam trollkodni...
Csak tapasztalatból írtam le, hogy mire érdemes figyelni a Ligában, mert ezek a kérdések menet közben elő fognak jönni úgyis. Werszomjassal indultunk pár 50%-os futamon, all assissts off, full sim és akkor is előjöttek, mert ott sem volt mindenki "pro"...Ha pl már a harmadik futamon van folyamatosan eső, az eléggé kiábrándító számomra...

Nekem is igazán mindegy, mivel én is sereghajtó leszek, tehát nem fogok beleszólni az élmenők küzdelmébe... Úgyhogy nekem hiányoznál!
-
hermanyi
addikt
válasz
pepusos
üzenetére
Ne beszélj butaságokat
És szerintem is mindegy ki hol végez a játékélmény a lényeg ,hogy "versenyezzünk" egymás ellen.
de legegyszerűbb ha ezt elfogadjuk ,én legalábbis elfogadom pedig én is segítségek nélkül megyek de nem zavar ha más használja a lényeg ,hogy teli legyen a rajtrács
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak tapasztalatból írtam le, hogy mire érdemes figyelni a Ligában, mert ezek a kérdések menet közben elő fognak jönni úgyis. Werszomjassal indultunk pár 50%-os futamon, all assissts off, full sim és akkor is előjöttek, mert ott sem volt mindenki "pro"...