Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
ott még nem jártam idén elv. gondolom szingapúr után jön.

viszont ez nem is vészes annyira. így, hogy megtettem jó pár kört, kezd kitisztulni, hogy hol mennyire lehet kihasználni a pályát.
látom te is 20%-on mész.
azt bírom még, hogy a 2. helyen levő jön utánam mintha muszáj lenne, a többi meg le van maradva már az első körökben eléggé.
mephi666: akkor belefér. én ha olyan pálya van, amit utálok, ráadásul még a körülmények sem kedveznek, akkor "leszarom", és nullázok, csak, hogy menjen tovább.

amúgy azt hittem, hogy nehezebb lesz az ai legend ellen versenyezni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
nekem is bejött
amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Synology NAS
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...