- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Crazyman33 #165 üzenetére
Teljesen jogosan lett áthelyezve, alapból hülyeség volt only konzol-ba nyitni a fórumot.. nem is értem miért is lett oda nyitva, max azért, mert aki nyitotta boxon játszik.
Ahogy észrevettem az összes játék ami multiplatformos az pc játékba kerül és nem azért hogy a konzolosokkal kicsesszenek, de én pl bad company 2 topicba nem láttam még egy konzolost se, aki segítséget vagy bármit kért volna, ezeket szerintem az xbox360 topicba dumálják meg az emberek. Az indok tényleg nem okés hogy csak pc-re lehetett előrendelni, de nemhiszem hogy ennek a cselekedetnek hátsó szándéka lett volna. Alapvetően nem is kellett volna külön konzol külön pc, elég lett volna játékok címszó alatt azt úgy is tudja az ember melyik mire jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest