Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Crazyman33 #165 üzenetére
Teljesen jogosan lett áthelyezve, alapból hülyeség volt only konzol-ba nyitni a fórumot.. nem is értem miért is lett oda nyitva, max azért, mert aki nyitotta boxon játszik.
Ahogy észrevettem az összes játék ami multiplatformos az pc játékba kerül és nem azért hogy a konzolosokkal kicsesszenek, de én pl bad company 2 topicba nem láttam még egy konzolost se, aki segítséget vagy bármit kért volna, ezeket szerintem az xbox360 topicba dumálják meg az emberek. Az indok tényleg nem okés hogy csak pc-re lehetett előrendelni, de nemhiszem hogy ennek a cselekedetnek hátsó szándéka lett volna. Alapvetően nem is kellett volna külön konzol külön pc, elég lett volna játékok címszó alatt azt úgy is tudja az ember melyik mire jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Hardcore café
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest