- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nekem az eladó mondta,hogy, ha ők raknak össze koplett gépet akkor ők,felcsavarozzák rá. Ezt követően én is simán rácsavaroztam .Nem kötelező,akár 140-es gyorskötözővel is lehúzhatod a rácshoz.
(Ha szólank azért mert, egy darab vasról lejött a festék 1-2 miliméteren, és ezért nem garis,jól körberöhögöm őket.Kb olyan,veszek egy autót motorhibás lesz,de nem javítják mert karcos a motorgépháztető....
De menj bizosra,gyorskötöző
-
gaborbol
őstag
A 8cm-es úgy kerül a grillrácsra, hogy hernyócsavar szerű csavarok pl amik a tápban lévő 8 centist tartják a helyén, pont passzolnak a grillrácson lévő bordák közé.
Teljesen fixre,igényesen fel lehet csavarozni a bordára 1 perc alatt és gyakorlatilag bárhová pozícionálható a rácsnak köszönhetően.Képet nem tudok mutatni,mert csak összeraktam a gépet.De, ha megyek a sráchoz,akkor csinálok nektek képet,hogy a korom fekete rácson hogy néz ki a fekete 8 centis, krómozott vagy fekete csavarokkal.20k-s kártyát meg nem azért veszek, hogy lecseréljem a hűtését 5k-ért,mert azon inkább veszek 1 gb ramot a gépbe.
-
gaborbol
őstag
Ezek a játékok amit a saphihoz adtak úgy hiányoztak nekem mint mókusnak az erdőtűz.
Majd kiváncsi leszek amikor, egy vagy fél év után elkezd a kártyámon zörögni a gyári cooler mennyibe fog kerülni a hiba megoldása.
Mert a gigán max 800 ft-baAz én kártyám alapon most 47 fokos úgy hogy csak netezek.
A giga+1 darab 8cm-es 37 fokos.
Így hogy láttam mind a 2 kártyát bármikor elcseréném a shapimat egy gigára....(a saphival meg úgy vannak az emberek, hogy csöves márka, olyan mint nv-be az inno.
Nekem semmi bajom,előítéletem nincs ezekkel kacsolatba,azért is vettem,de sajna ez az igazság.) -
gaborbol
őstag
válasz
Peet210 #2980 üzenetére
"Raktam össze gépet Gigabyte 2600XT siletpipe2(heatpipe-os) kártyával.
Először nagyon beparáztam, mert winfos üresjáratban 62 fokos volt, és eszméletlenül melegedett az egész lap körülette.Miután kapott egy 5 voltos 8cm -es tápventit, lement 37 fok köré,és szinte így is hangtalan.
8 cm-es tápventiből 2 darab is elfér a hatalmas bordán ami ikább grillrács,így viszont már nagyon meggyőző.
Szerintem 1 venti mindenképpen kell rá,csak akkor figyelni kell rá,hogy esetleg a mellette lévő slotba nem tudsz berakni semmit a venti miatt.
3 év gar,valamint az,hogy állítólag extra hosszú élettartalmú alkatrészekkel szerelték szerintem jó vétellé teszik(+ajándék never winther night 2 game).-Nekem sapphire ventis van,de így utólag a giga+tápventi időtállóbb megoldásnak tűnik."
-Msi nem volt még nálam,de elénzve a képeket róla,a hűtése nagyon soványkának tűnik.
-
gaborbol
őstag
válasz
Hack3er #1968 üzenetére
Raktam össze gépet Gigabyte 2600XT siletpipe2(heatpipe-os) kártyával.
Először nagyon beparáztam, mert winfos üresjáratban 62 fokos volt, és eszméletlenül melegedett az egész lap körülette.Miután kapott egy 5 voltos 8cm -es tápventit, lement 37 fok köré,és szinte így is hangtalan.
8 cm-es tápventiből 2 darab is elfér a hatalmas bordán ami ikább grillrács,így viszont már nagyon meggyőző.
Szerintem 1 venti mindenképpen kell rá,csak akkor figyelni kell rá,hogy esetleg a mellette lévő slotba nem tudsz berakni semmit a venti miatt.3 év gar,valamint az,hogy állítólag extra hosszú élettartalmú alkatrészekkel szerelték szerintem jó vétellé teszik(+ajándék never winther night 2 game).Nekem sapphire ventis van,de így utólag a giga+tápventi időtállóbb megoldásnak tűnik.
Tuningot nem is próbáltam,így arról nem tudok mit mondani.
-
gaborbol
őstag
2600xt Gigafos silent pipe II ma reggel kappot egy 5 volton forgó 8*8-as ventit amivel az alap 62 fokról 36-re hűlt.
A jó hír hogy ebből kettő is simán ráfér a bordára.Így már egész kellemes. -
gaborbol
őstag
Újrahúztam a gépet,a gigafos 2600xt silent heatpipe 2-nek sikerült belopni magát a szívembe
Terhelés nélkül leszedett oldallapokkal végül 62 fokra áll be.
1 kör 3dmark leszedett oldallapokkal 78 fok.Csak úgy löki a meleget,mindenkinek csak ajánlani tudom távfűtés,gázkazán,hőtárolós kályha a múlté ! Ez lever mindent mint vak a poharat.
Pécsett jelen pillanatban nem lehet más 2600xt-t kapni,először örültem hogy legalább ezt kaptam.Azt mondták jó ha 5 db-ot tudnak szerezni a héten, és azokat elviszik 1 óra alatt,nv az viszont van szarásig.......
-
gaborbol
őstag
Hogy teljesen konkrét legyek, xp, nem csinál semmit csak megy a gép, gpu alaphelyzetben,jelen pillanatban 60 fok gyári 800/700 -on.(ház oldalfalai le vannak szedve)
Most újratelepítem az egész gépet, felrakom a gép oldalát nyomok pár kör 3dmarkot és meglátjuk, hogy akkor mennyi....
A doboza szerint heatpipe 2 technológiának köszönhetően a mag körül 70 C a borda széle 28 C fok.Aki ezt leírta, az szeretném ha megfogná a bordát ott ahol ő akarja 1 percre,nem kell többre.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest