- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Köszönöm a pontosítást.
Nem mintha nem lennék elégedett a hangjával és a hűtési teljesítménnyel, de ha ezt még lehet fokozni ilyen egyszerű manőverrel, akkor valószínüleg én is megnézem majd mit tud. Van egy VF700-am tartalékba, de egy: ugyebár nem is megy rá
, kettő: szvsz. még 5V-on sem halkabb mint a gyári (legalábbis 2D-ben).
Tudsz majd mondani hozzávetőleges hőmérsékletcsökkenéseket idle/terhelés alatt?VaniliásRönk: na igen, elkényelmesedtem, de erről részben a "hibamentes" működés tehet, egyszerűen nincs miért piszkálnom a gépet, korábban jóval többször túrkáltam benne könyékig.
Apropó: egy ideje nem figyeltem mi a helyzet a tuningprogramokkal, még mindig az AGT az egyetlen kvázi használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, kettő: szvsz. még 5V-on sem halkabb mint a gyári (legalábbis 2D-ben).