- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #6974 üzenetére
Kipróbáltam az általad adott linket! Config Asus P4V800D-X Alaplap P4 3.00 Ghz proc Sapphire 2600xt 512mb AGP kari Minimum 72 Frame/sec de nem ritkán 90 felett a hőmérséklet max 68 celsius semmi hűtés buhera csak ahogy megkaptam, és beraktam! Nem fagyott nem akadt! Remélem segít az itt jelenlevőknek a leírás! Köszi a linket! 1 hét után én szeretem ezt a kártyát! Jó hétvégét mindenkinek! :-))
-
sube
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #6974 üzenetére
Na játszottam vele egy picit. Max 65C ig ment fel (minimum hűtés), utána meg mindent ráadva 55ig is lement. Kettőt egyszerre futattva meg néha belagzott már kép - elfogyott az fps ;> - de nem melegedett jobban és nem fagyott ki...
Amúgy ez a konkrét kifagyási ok:
- \SystemRoot\SysWow64\drivers\tandpl.sys has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver.
- \SystemRoot\SysWow64\drivers\pfc.sys has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver.
Ha vkinek van konkrét ötlete örömmel várom, fél éve küszködök vele mindent megtettem amit találtam ezzel kapcsolatban (kivéve a windows újrarakását). -
t.tomi
tag
válasz
CPT.Pirk #6550 üzenetére
Elég home made, de legalább a ház árát másra költheted.
A cucc így halkabb, mint 1 fém házban?
Nna, hál' Istennek elő jött nekem is a piros ATI 'védjegy'. CRT monitor.
Nem mintha nagyon zavarna...
A 8.1-es driverrel pedig semmi gondom egyelőre.
Közben alátoltam a kártya alá 1 Intel E2180@2,5 GHz-en + 2 GB 800Mhz-es RAM-ot.
Így már szépen fut minden 1024*768-ban.
Flatout2 szépen fut jóval nagyobb felbontásban is, de újra kell tanulnom a kocsik vezetését -
Penge4
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #6523 üzenetére
Szia!
Már néztem mindennel amivel tudtam és ténleg annyi,csak nem tudom hogy miért, megpróbáltam lecserélni a biost,vagy lementeni az eredetit és megemelni az órajelet,de eddig nem sok sikerrel,ezelőtt nvidiás kártyám volt,annál gond nélkül sikerült,ennél a karinál valahogy nem megy! -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #6281 üzenetére
megcsináltam a memória vmodját, de csak 850 MHz körül stabil 2.3V-al, az alap 2.15V.
Most 877/850, a GPU fesz meg 1.3V 2D-ben, és 1.41-re megy fel 3D-ben, ez mintha eddig állandó lett volna...
Hőmérséklet 76-78 fok terhelve, alapon 46. Vmod elött 42-44Nah most megyek, és beírom ezeket az órajeleket biosba...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #6281 üzenetére
Tévedtem, mégi 800/8000-on indul a kari, csak AGCT megtréfált...
Megcsináltam a vmodot, de persze szokásomhoz híven nem a ceruzázást, mert elég meredek dolog satírozással 100 ohmot leszedni...
Szóval fölkerült a porti, jelenleg 1.375V-on megy, 877/801 MHz-en, majd később memóriát is megabajgatom. Mennyi feszt szeretnek ezek a ramok? 2.2, 2.3V?Jelenlegi beállításokon max 77 fokos a kari, 1.4V-on már felment 80 fölés, és nem volt elég a 900MHz stabil tartásához, aszthiszem itt megállok, majd később ramokat még főzöm kicsit, meg kap oldalról kis hűtést az a kis baromira melegedő tekercsszerüség. itt van egy kép, majd a kari hűtéséről is teszek fel később. [link]
végülis csak majdnem 300MHz tuning...
-
válasz
CPT.Pirk #6263 üzenetére
Olvastam azt a topicot, de szerintem itt érthetőbben van leírva.
Szerk.: én megcsináltam azt egy HEX editorral, a performance levelt átírtam, de az órajel maradt 800/700-on. Az alapján te is megcsinálhatod a moddolt biost, a feszt is átírhatod, csak nem biztos hogy változtat rajta.
Ha érdekel, korábban linkeltem Palit 2600Pro ddr3 vmodot itt a topicban.Szerk2: itt van.
-
-
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
CPT.Pirk #5924 üzenetére
Nekem csak az a bajom, h más így jártam egyszer pórul. Annó a 9000pro-mon oldottam meg hasonlóképpen, egy 8cm-essel. A baj az volt, h nagy a közepe a ventinek (ahol forog) nagy és ahogy ráillesztettem ez a rész pont a magot nem hűtötte. Rátéve pont akkora volt, és emiatt teljesítmény alatt kifagyott. El kellett csúsztatnom, kitámasztani, h ne döljön el, stb. Végül ráhagytam. Vennék rá normilasat, de a gar bukta
-
válasz
CPT.Pirk #5902 üzenetére
Beállítom a procit 1.5Ghz-re, úgy nem lesz nehéz
(#5903) Create.: 3DM05-ben nem számít annyira a proci, gyengébbel is lehet szép eredményt elérni. '06-ban számít, de ott se sokat: DeadMeat 136 ponttal ért el többet, pedig neki E6750@3.4Ghz, nekem meg csak E2160@3Ghz van.
Vagy pl. 8600GT 3DM06 listán az első helyezettnek X2-je van. -
LALA_kiraly
őstag
-
grunge
addikt
válasz
CPT.Pirk #5740 üzenetére
ennek eléggé rókabör szaga van...a konkurencia ugye nem fog több agp-t csinálni, nem? tényleg maguknak bonyolitják a dolgot, de amig ebböl is lehet pénzt kiasajtolni h a megrögzött agp-t használo user elmondhassa magárol h dx10.1es karija van a 3000+mellett...ez mind érthetö is hisz üzlet, viszont ha erre adják a fejüket akor a supportnak is rendben kellene lennie!
-
válasz
CPT.Pirk #5737 üzenetére
Foggalmam sincs, én csak mindent maxiumumra állítottam
(#5738) tildy: Igazából el kellene már felejteni az AGP-t... én is sokáig kitartottam mellette, de már potom pénzből lehet fejleszteni PCI-E-re.
(#5735) levill: NVIDIA nTune 5.05.54.00
5mp alatt megtaláltam... legközelebb ne legyél ennyire lusta -
válasz
CPT.Pirk #5726 üzenetére
Nem, nálam a "noise" is bevan kapcsolva. Bár az az érdekes, hogy 40-50 fps-el megy, de olyan mintha laggolna (pedig csak egyedül mentem); és ezt más játéknál is megfigyeltem.
Nem rossz játék, de a Race07 sokkal jobb. Hiába irányítom egérrel, akkor se lehet olyan pontosan kanyarodni, mint a Race07-el. Egyébként megpróbálhatnád egérrel, billentyűzettel szerintem szönyű
A Live For Speed szerintem jobb. -
válasz
CPT.Pirk #5643 üzenetére
Download DirectX 10 for windows XP is available now. This DirectX 10 for windows XP still in alpha stages and isn’t the original of DirectX 10 files from Microsoft
Bár az angol tudásom nem a legjobb lehet félre értek vmit
Ha a crysis-t vista alatt indítom akkor egyből dx10ben megy?
-
pisti
őstag
válasz
CPT.Pirk #5441 üzenetére
Ez kicsit üldözési mánia nem?
Főleg, ennek a fényében:K: Használhatom-e a hallgatói jogviszonyom megszûnése után is a szoftvereket?
V: Az intézmény elhagyása után a már feltelepített szoftvereket nem kell eltávolítani a géprõl, azok továbbra is használhatóak a licencben meghatározott esetekben, azonban újratelepíteni már nem szabad.
Itt lehet olvasni ezt.
-
Chaoska
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #5261 üzenetére
Az audio chip ok, köszi, majd keresek valami drivert hozzá.
Igen elolvastam az 1.hsz és azért sikerült felismertetni a géppel a videokarit, manuális módon csináltam, ami ott képekben is ottvan.jó mondjuk én 7.12vel csináltam.Az ok hogy az xp látja de mit érek vele?? 3dmark dolgot is átolvastam, le is töröltem azt a filet, és még hotfixet és töltöttem le, de ezek után irja ki hogy baj van, vagyis elindul a progi, de teszt inditásánál irja ezt a hibát.Semmilyen 3D progi/játék nem indul el -
válasz
CPT.Pirk #5158 üzenetére
nekem eddig egy alaplapom volt (A7V333-X) és egy videókarim (A9200SE TD 128), ebből az alaplapot én öltem meg véletlenül (megcsúszott a csavarhúzó, és megkarcolta az alaplapot), de előtte egyszer megmentette a procimat (az első COP-os alaplap volt tudtommal
). Keresztanyámék máig nyúznak egy A7V8X-et, és kutya baja... A videókarim még megy tökéletesen (már amennyire egy 9200SE megy
)
pocsék tervezés alatt mit értessz?
-
xtmod
senior tag
válasz
CPT.Pirk #5006 üzenetére
AGP aparture size 128 mb. a fastwrite után kell majd nézem. most nem otthon vagyok. a régi kártyáimhoz (9800pro, x800xt pe) alapból disabled-re állította az omega telepítő ott az volt az ajánlatos. most egy kézzel fölrakott ati 7,12-es van telepítve, ccc nélkül, mert sokat xarakodott a rendszer indulásnál. az ati tray toolsban meg tudom nézni, ha hazamegyek. persze, nem tom, hogy ennek a hd-s karinak jó e a fastwrites, avagy sem. az élsimítást amúgy is levettem, mert azt nem szeresse a lelkem.
serious sam 2-ben, majd' a felére esik vissza az fps, ha minimum aa be van kapcsolva.
amugy meg szuperül viszi nagy felbontásban hdr-el.
-
-
kovy79
őstag
válasz
CPT.Pirk #4847 üzenetére
Hát a Pro Sonic tényleg nem halk, de mindig van itthon pár hűtőm, tehát nálam nem gond.
Csak az kis keretből gazdálkodóknak ajánlott, de sztem nekik nagyon.
Én pl miatt még nem is néztem meg a végét, 840/840 körül meguntam, meg időm sem volt már rá.17K-ért ajándék, csak az a nyamvadt HDMI ne lenne rajta!
-
válasz
CPT.Pirk #4734 üzenetére
szóval azt mondod, hogy ha egy szűz windowst (amire amúgyis mindig sort kerítek, ha új hardver kerül a gépbe) pakolok fel, erre telepítem a dolgokat, drivereket, meg persze HD PowerDVD-t, stb-t, akkor semmi gond nem lesz? Nem lesz fekete képernyő, nem instabil a kártya, nem lesz gond (persze leszámítva az esetleges hw hibát, ami megesik néha néha még a 8800GTX-nél is).
Szóval nincs általános instabilitás, vagy valami olyan rendszeres hiba, ami miatt megbánhatom a vételt? minden általános driver, képernyő vagy hasonló gondot user error okoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest