Új hozzászólás Aktív témák
-
master(én)
tag
válasz
Menthirist #5159 üzenetére
nehogy asus m2n lapot vegyél!!!!!!!!!!!!!
nekem is az van.. tuningnál nem bootol néha.. de am ha resetelek mert nem bootol atom stabil.. meg satas hdd-t nem mindig ismer fel.. pl elinditom a gépet.. nem ismeri fel..reset .. felismeri és megy.. megy vissza gariba.. aztán cserélek -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Mondjuk hányaveti VRM modulokat, igaz ez még csak vizuálisan visszataszító, de előrevetíti a tervezés igénytelenségét, ami kevés és/vagy alulméretezett kondikban/tekercsekben manifesztálódik, ennek pedig instabil feszültségek, terhelés alatt csodás feszültségesések a következményei.
Vagy a max. 1.95V memóraifeszültség a nem Deluxe alaplapokon, miközben a honlapjukon agyonreklámozott Geil modulok többnyire 2.1V+-t kérnek. stb. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
A7v8x, hát sajna az már elhalálozott nekem... Aztán A7V600 is... Az a COP dolog tényleg jó húzás volt, meg pl. lapom bios szinten tudott audio CD-t lejátszani. (csak a dolog értelmetlen volt, mert ugye ha az ember zenét akar halgatni, az nem számítógépről küldi az alaplapi hangkaresszel...) Tervezést meg vaniliáskollégától kérdezd.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Szar elrendezes,rosz minosegu alkatreszek,rosz helyre rakva,gyenge hutessel,ect ect.Sorolhatnam meg.Regen jo volt anus,k8 korszakban romlott le ,bar volt akor is nehany fellangolasuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest