- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Blu-ray írót?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Én kb 3 hónapja használom, eddig semmit hibát nem tapasztaltam.
Bár én elég elővigyázatos vagyok ha jön új driver akkor előtte újrahúzom a wint és csak akkor teszem fel.Így nem szoktak meglepetések érni
. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Menthirist
üzenetére
Amennyiben letiltod (csak XP alatt érdekes) a GPU recovery-t a CCC-ben, akkor nem lesznek problémák.
Nézd, a 7.8-as catalyst óta megvan a kari, és semmiféle olyan hibám nincs, amiért itt panaszkodnak az újonc tagok. (nem bántásból emeltem ki őket) Elindítok egy játékot, szépen megy, és kész.
Ha szűz windóz után mindenféle hibák lennének, akkor gyári hibás a karesz, vagy a gép más alkatrésze esetleg inkompatibilis/hibás, de ezekre kicsi az esély.Márkák közül Sapphire-t, Asus-t javaslom, vagy valamelyik passzív karit.
Egyéb infók miatt meg olvasd el az 1. hsz-t, sok lényeges dolgot összeírtunk(tak) benne, ami segít a legjobb típus kiválasztásakor.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.