Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
Udv emberek, keresgeltem de nem talaltam konkret megoldast illetve otletet a venti megoldasra a topikban (kicsit sok volt a kereso altal kidobott hsz mennyiseg).
Szoval hatha esetleg tud valaki gyors segitseget.A tortenet a megszokott: HD2600XT meglett véve, teljesen halk, csudajo, aztan most mar ott tart a dolog, hogy a masik szobabol is hallom ahogy a zorges, hangosodik-halkul. Egyenlo, kb 2 masodperces idokulonbsegekkel felhangosodik, ergo gyorsul a venti fordualtszama, aztan lelassul.
NO FOKIN WAY.segitsetek plz, ha van ra megoldas, sajna nem all rendelkezesemre atnnyalazni a topikot, es szerencses sem vagyok, hogy pont oda lapozzak ahol a megodlas van
koszi a helpet
ui: esetleg ha kilazultak a huto csvarjai amiota megvettem? talan ha meghuznam kicsit oket abbamaradna a hangzavar
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest