Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
Udv emberek, keresgeltem de nem talaltam konkret megoldast illetve otletet a venti megoldasra a topikban (kicsit sok volt a kereso altal kidobott hsz mennyiseg).
Szoval hatha esetleg tud valaki gyors segitseget.A tortenet a megszokott: HD2600XT meglett véve, teljesen halk, csudajo, aztan most mar ott tart a dolog, hogy a masik szobabol is hallom ahogy a zorges, hangosodik-halkul. Egyenlo, kb 2 masodperces idokulonbsegekkel felhangosodik, ergo gyorsul a venti fordualtszama, aztan lelassul.
NO FOKIN WAY.segitsetek plz, ha van ra megoldas, sajna nem all rendelkezesemre atnnyalazni a topikot, es szerencses sem vagyok, hogy pont oda lapozzak ahol a megodlas van
koszi a helpetui: esetleg ha kilazultak a huto csvarjai amiota megvettem? talan ha meghuznam kicsit oket abbamaradna a hangzavar
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Adobe Lightroom topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Battlefield 6
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest