Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple asztali gépek
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Hátha valakinek tudok segíteni (már kérdezték itt a fórumon korábban) a döntésben.
Még korábban vettem egy Sapphire HD2600XT DDR3-ast a kisebbik gépembe, de elégedetlen voltam a zajjal, amit kiadott, ezért elkezdtem keresgetni valamiféle passzív megoldást.
Feltétel volt, hogy a hűtőbordák a kártya túloldalán legyenek, mert csak így férek el.
Meg is lett kiválasztott, a neve: Zalman VNF100.
Ez amit a HIS is szerel a kártyáira, csak 2 hőcsővel. Kicsit féltem, hogy nem fog rámenni a Sapphire-ra, de szerencsére félelmem alaptalannak bizonyult.Ami a hőmérsékletet illeti, jól szellőző házban 50-70 fokig megy fel terheléstől függően, viszont rossz szellőzés esetén necces. (Egyszer kipróbáltam kikapcsolt házventivel és CoD4 közben felment 85-re)
Szóval ha ilyet tervez venni valaki, csak nyugodtan, de szellőzésre figyelni!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő