Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Hátha valakinek tudok segíteni (már kérdezték itt a fórumon korábban) a döntésben.
Még korábban vettem egy Sapphire HD2600XT DDR3-ast a kisebbik gépembe, de elégedetlen voltam a zajjal, amit kiadott, ezért elkezdtem keresgetni valamiféle passzív megoldást.
Feltétel volt, hogy a hűtőbordák a kártya túloldalán legyenek, mert csak így férek el.
Meg is lett kiválasztott, a neve: Zalman VNF100.
Ez amit a HIS is szerel a kártyáira, csak 2 hőcsővel. Kicsit féltem, hogy nem fog rámenni a Sapphire-ra, de szerencsére félelmem alaptalannak bizonyult.Ami a hőmérsékletet illeti, jól szellőző házban 50-70 fokig megy fel terheléstől függően, viszont rossz szellőzés esetén necces. (Egyszer kipróbáltam kikapcsolt házventivel és CoD4 közben felment 85-re)
Szóval ha ilyet tervez venni valaki, csak nyugodtan, de szellőzésre figyelni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- VR topik
- PH! Darts
- Crypto Trade
- Ingatlanos topic!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi