- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Olyasmi probléma lehet, mint pl. a feleségem Samsung A72-es telefonjával, hogy elég fiatalon egyszerűen levált a hátlapja! Először csak 1-2 milliméteren engedte el a ragasztás, kezdett felnyílni, de onnantól kezdve már egyáltalán nem vízálló, pedig elvileg IP67-es besorolású, szóval kisebb vízzel való találkozást bírna, de így már nyilván nem. Aztán egyszer csak ledobta az egész hátlapot. Én ugyan újraragasztottam a hátlapot, de közel sem tökéletesen, úgyhogy már elvesztette eme tulajdonságát, hogy bírna ~1 méter vízet ~30 percig.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ehhez képest sok story van, hogy 2 éves koruk körül beáznak. Igaz az egy gt2 volt, de családban volt példa, hogy úgy párásodott be, hogy úszni /vízbe sem hordták.
-
modflow
veterán
Pár napja elkezdett a telefon értesíteni, hogy az óra nincs viselve.
Nyilván tudom. Idegesítő, hogy állandóan jelzi.
Hol lehet ezt a jelzését kikapcsolni? -
Isti2
aktív tag
Hello.
Járt már úgy más is hogy az alvást nem mérte az óra?
Egész éjszaka is esett ki, de olyan is volt hogy hajnali 4-5-ig nem mért semmit akkor kezdte el. Aztán másnap mért rendesen. Az elmúlt hónapban 3x volt ilyen. Legfrissebb sw van rajta. Be nem ázott fürdés közben nem használom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Garfield85
üzenetére
Nálunk a TMX javítja ezeket. Ezzel el is mondtam mindent...
-
Garfield85
tag
-
Gyurma55
újonc
Üdv! Van egy GT3 Pro órám és a tekerő gombja nem működik. nyomásra nem reagál! Szerintetek ez javítható vagy tegyem el emlékbe

-
Exian
addikt
válasz
Garfield85
üzenetére
Értem, köszi, tehát akkor ezekszerint a GT 3 ilyen, igazából erre voltam kíváncsi, hogy nálam van valami rosszul beállítva, vagy tényleg ilyen. Akkor elfogadom így, nem nagy katasztrófa, csak megszoktam, hogy szinkronban van az app és az óra, de így a GT 3 nincs szinkronban, ha azt húzom fel a Fit 3 után. És ha mondjuk egész napos meló után (ahol javarészt a Fit 3-at használom) délutánra, estére felhúzom a GT 3-at, akkor picit zavar, hogy nulláról indul őszerinte a lépésszámlálás
Meg minden egyéb más adat is (megtett km, elégetett kalória, állásidő, stb).Köszi az infót!
-
Garfield85
tag
El kell fogadni,h ilyen. Kiadhattak volna egy frissítést mielőtt elengedték a modellt a Huaweinel. Én is két órát használok, GT 3 pro és watch 4 pro. A GT3 pro nekem se mutatja a lépést csak amit ő számol a másik ahogy a kezemen van be se csatolom a szijjat és már rajta van a lépés szám. A másik dolog ami nem tetszik,h a 3asnak a menujebe,ha belépek nem mutatja az írást alatta. Watch 4 pron,ha elforgatom a koronát,h mutassa, legközelebb is mutatja az írást az ikon alatt,mindig ah hagyom úgy marad. Nem nagy dolog tekerni a koronát ha akarom látni,de,ha az 1iken lehet,lehetne a másikon is.
-
Exian
addikt
Senkinek nincs erre tippje? Megpróbáltam azt is, hogy egyik óra sem volt rajtam, csak a telefon a zsebemben, majd felhúzva a Fit 3 órát, azonnal átment rá a telefon által rögzített lépésszám, elégetett kalória és minden egyéb adat. De ha a GT 3 Pro órát húzom fel, arra nem megy át.
Sőt, ami fura, hogy próbáltam úgy is, hogy a telefon a zsebemben, az óra a kezemen és az óra rögzített 8500 lépést, miközben a telefonon az Egészség app már 10500 lépést mutatott. Majd a két órát kicseréltem, tehát felhúztam a GT 3 helyett a Fit 3-mat, akkor az a 10500-at mutatta.
Viszont ha az órával csinálok valami edzést, annak adatait átküldi az appba, meg az értesítések, hívások jelzése is működik hibátlanul és stabil a kapcsolat, tehát a Bt kapcsolattal nincs gond az óra és a telefon között.
Lehetséges, hogy a Gt 3 egész egyszerűen nem tudja fogadni visszafele, a telefonról az adatokat az appból, a Fit 3 meg igen?
-
mrThomi
addikt
válasz
robroy7919
üzenetére
Most nem azért de miert mész be vele tengerbe ? Max csapvíz de én azt se merem a vízkő miatt. Strand víz meg a sok fertőtlenítő miatt nem játszik. Én nem megyek ilyen cuccokal semmilyen vízbe inkább az a biztos.
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Eddig egy Huawei Watch Fit 3 órát használtam, most lett egy ilyen órám, a Titanium verzió.
A két órát felváltva használnám, a Watch Fit 3 sportnál/edzésnél/munkára nekem praktikusabb, a GT 3 pedig normál hétköznapi, illetve elegáns viseletnek lenne.
Az Egészség appban lehetőség van több órát is kezelni, ez működik is, az automatikus felismerés is. Szóval, amelyik óra éppen rajtam van, érzékeli és arra csatlakozik automatikusan. Ez tehát működik.
Ám a gondom az adatok átvitelével van.
A Watch Fittel nincs semmi gondom, ha felhúzom, azonnal szinkronizálja az adatokat, elsősorban most a lépésszámra gondolok. Szépen átmegy az Egészség appban lévő lépésszám a Watch Fitre rögtön.
Ám ha a GT 3 órát húzom fel, a csatlakozás megtörténik, de az adatokat (lépésszám és egyebek) nem küldi át. Csak a saját maga által mért adat/lépésszám jelenik meg, amennyit azzal az órával mentem aznap. Nem küldi át az appban rögzített adatokat.
De ha a Watch Fitet húzom fel, akkor arra szépen átmegy minden adat.
Kell esetleg ezzel kapcsolatban valamit valahol állítani akár az órán, akár az appban?
Kicsit rossz ez így, mert ha a Watch Fit után felveszem a GT 3-at, akkor nem a valós lépésszámot és egyebeket látom, csak azt, amit ő maga mért.
Viszont amit lépek a GT 3-mal, azt látja az app, növekszik a lépésszám és a többi, és ha visszahúzom a Watch Fitet, akkor arra ahogy írtam, átmegy azonnal a már összesített érték.
Ötlet, tipp, javaslat?
Köszönöm!
-
robroy7919
tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Köszönöm szépen. Durva H 150ezer forint megy az ablakon ki 😓 nálam a Huawei bár a legszebb szerintem, de itt befejezte sajnos. Még a javítást bevalalltam volna mert szeretem és szép állapotban van de ha kokanyok akkor elwngedem 🫤 ha esetleg valakinek még van ötlete ne tartsa magában,
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
robroy7919
üzenetére
Hát én nem tudom talán a TMX-hez akik ugye a huawei partner szervize, de elég kókányok sajnos ahhoz, hogy pénzért velük javíttasson az ember. De nagyon nincs más.
-
Geni86
tag
Sziasztok! Az órám folyamatosan úgy érzékeli, mint ha töltőn lenne, ha megnyomok egy gombot akkor a töltés képernyő jön be. A pulzus mérő szenzor emiatt nem is működik. Visszaállítottam az órát, akkor is ezt cainálja. Hardveres probléma lehet?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
robroy7919
üzenetére
Hát, ha nem kaptad rögtön szét és vetted ki az akkut, akkor már mindegy is, mert belül széteszi az oxidáció mire szervizbe jut. GTK.
-
robroy7919
tag
Sziasztok, sajnos idén az óra nem bírta a sós tenger vizet, kijöttem és rá egy órára kikapcsolt és azóta semmi. Tudtok esetleg egy normális szervizt akik javítanak ilyen órát? Mert ez a szakszerviz H hozzá visszi fizetni stb nem tudom.. Előre is köszönöm ha van erre segítség.
-
hematoma1
senior tag
Csak egy kérdés volt.Érdekes hogy a telefon jól mutatja az óra nem.
-
hematoma1
senior tag
Valahogy belehet állítani hogy az időjárást ne a szomszéd falut mutassa hanem ahol lakom?
-
gyuri2008
veterán
Érdemes még venni ezt a típust?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Mersant_le
üzenetére
Jaja eleinte figyeltem rá aztán már nem szaroztam vele, de lehet akkor mégis jobb ötlet levenni.
-
Lackooo84
nagyúr
Oh értem... hát sajnálom. Amire tudok gondolni még az a hideg meleg hirtelen váltás miatti anyagváltozás, de akkor sztem már az enyém is beázott volna mert rendszeresen forró vízben zuhanyzok vele, amikor meg sír, h túlmelegszik és rögtön kikapcsol akkor hidegvízzel hűtöm le.
-
mycso
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Vagy egy órát így volt "beázva", hazaértem szétkaptam, kifújtam levegővel, ahol a csatlakozó megfeketedett megpróbáltam letakarítani (sikertelenül).
Még hagytam szétszedve 2-3 órát, majd összeraktam, de semmi...
Közben láttam, hogy a hátlap nyákjához forrasztva csatlakozik az aksi, ahhoz picit hozzáérve szétporladt a forrasztás.Tehát elpusztultnak nyilvánítom.
-
mycso
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nem tudom, illetve azt tudom, hogy nem kellett volna beáznia, de szétszedtem, csurom víz volt belül. És a GT2-m ugyan így járt, az is kb. 2,5 éves korában. Valószínű a tömítés enged benne annyit az évek során, hogy betud jutni a víz.
Illetve még a strandon kikapcsolt (elsötétült), aztán az autóban hazafele éreztem, hogy égeti valami a csuklóm, forró volt az óra. Ahol az akku csatlakozik az "alaplapra" szép fekete volt a csatlakozó

Az indikátorok (víz) amik vannak benne, mind szépen elszíneződtek.Már lassan lesz egy komplett GT huawei óragyűjteményem...
-
mycso
veterán
2,5 év után, pontosan mint annó a gt2 pro-m, ez az óra is beázott a strandon, és elhalálozott.
Van erre valami praktika?
Évente cseréljek tömítést benne, vagy mi a megoldás?
Igazából tudásra bőven megfelelt, na meg az üzemideje parádés.
De, ahogy nézegetem az újabb huawei-ek sem tudják a fizetést, viszont az üzemidő pl. : gt5pro esetén szintén szuper.
Aki váltott erről az óráról, mire váltott?
Esetleg a xiaomi termékei vállalhatók lehetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple watch S9 45mm Gps 2026.11.21. EMAG jótállás
- Apple Watch S11 46mm - fekete, full doboz - Apple garancia (106)
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple Watch SE 3 44mm Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ultimate pedig konkrétan egy ean hitelesített búvárcomputer.

Meg minden egyéb más adat is (megtett km, elégetett kalória, állásidő, stb).