- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
faqutya
csendes tag
sziasztok, egy kis problemam van.
KERLEK SEGITSETEK!a videokartyam:
Gigabyte RX26P512H
asszem radeon HD 2600 pro chip-elszoval a problemam a kovetkezo:
a kartya "ciripelo" hangot ad amikor barmilyen grafikus muveletet vegez.
Mar akkor is ha a windows desktop-on egy ablakot megfogok es huzogatom ide-oda vagy egy mozgo bannert nezek a neten, de amikor pl. egy jatek megy, vagy egy CAD programot hasznalok 3D-ben akkor szinte elviselhetetlen hangosan teszi ezt.A kartya nem hibaz, asszem. tehat elvegzi a muveleteket. viszont hangos! A kartya passziv hutessel van, hogy elvileg ne is legyen hangja (direkt azert valasztottam ilyet).
Visszavittem ahol vettem, ott is meghallgattak es tenyleg produkalja a "hibat". Ami szerintuk nem az, mivel hogy a kartya elvegzi a muveleteket...
Megnezettem egy sraccal aki ert az ilyenekhez, o azt mondta, hogy valoszinu az egyik kondenzator anyaghibas es ez adja a hangot. Elobb utobb fel fog robbanni a kondenzator. :S
Szoval a kerdesem, hogy mit tudok csinalni? ha nem akarjak kicserelni a kartyamat. En ugy gondolom, hogy igy nem "uzemszeru" a kartya mukodese.
De nem tudom hogy egyaltalan vitatkozhatom e egy szervizzel... :SKerlek segitsetek, hogy mitevo legyek.
Koszonom!
Surgos!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest