Új hozzászólás Aktív témák
-
faqutya
csendes tag
sziasztok, egy kis problemam van.
KERLEK SEGITSETEK!a videokartyam:
Gigabyte RX26P512H
asszem radeon HD 2600 pro chip-elszoval a problemam a kovetkezo:
a kartya "ciripelo" hangot ad amikor barmilyen grafikus muveletet vegez.
Mar akkor is ha a windows desktop-on egy ablakot megfogok es huzogatom ide-oda vagy egy mozgo bannert nezek a neten, de amikor pl. egy jatek megy, vagy egy CAD programot hasznalok 3D-ben akkor szinte elviselhetetlen hangosan teszi ezt.A kartya nem hibaz, asszem. tehat elvegzi a muveleteket. viszont hangos! A kartya passziv hutessel van, hogy elvileg ne is legyen hangja (direkt azert valasztottam ilyet).
Visszavittem ahol vettem, ott is meghallgattak es tenyleg produkalja a "hibat". Ami szerintuk nem az, mivel hogy a kartya elvegzi a muveleteket...
Megnezettem egy sraccal aki ert az ilyenekhez, o azt mondta, hogy valoszinu az egyik kondenzator anyaghibas es ez adja a hangot. Elobb utobb fel fog robbanni a kondenzator. :S
Szoval a kerdesem, hogy mit tudok csinalni? ha nem akarjak kicserelni a kartyamat. En ugy gondolom, hogy igy nem "uzemszeru" a kartya mukodese.
De nem tudom hogy egyaltalan vitatkozhatom e egy szervizzel... :SKerlek segitsetek, hogy mitevo legyek.
Koszonom!
Surgos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest