- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
És ez gépindításkor kikapcsolja automatikusan a ramot? Amiatt most kénytelen vagyok MSI Centert telepíteni Mystic Lighttal. OpenRGB beadta a kulcsot ugyanis.
-
hapakj
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
hát, én pl akartam venni egy jó alaplapot, meg jó VGA-t.
Mindkettő világít mint a karácsonyfa xd
Ráadásul az alaplap valami gusztustalan rószaszín / lilában pompázik by default, de szerencsére bios-ból ki lehetett kapcsolni (Az asus tákolmányát ehhez nem voltam hajlandó felrakni)
A Vga szerintem most is világít, de nem igazán érdekel egy zárt házban

btw amúgy a Windowsban is van már ezeknek a kezelésére beépített megoldás, csak a gyártóknak támogatást kéne írni hozzá. Legalább hogy ki lehessen kapcsolgatni.

-
Barret001
addikt
Ilyen gondom nincs...Nem zavar a power gomb fénye.
-
Én ezt egyszerűen megoldottam, semmi se világít a gépen a kikapcsoló gombon kívül
-
-
Low Noise
senior tag
A régi szép idők mikor vettem kék ledes ventillátorokat, összedugtam és működött.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Hegyirabló
üzenetére
"Ezt csak én nem értem?"
Böngésző pluginnek tűnik.
-
JulianSinulf
őstag
Az Asrock alaplapom szoftver nélkül is képes kezelni a LED-eket. Bár a címezhető LED-ekhez kell a szoftveres beállítás - úgy emlékszem. A sima RGB-hez nem kell, az megy BIOS-ból. Szoftverrel az állítás is sokkal kényelmesebb.
Emellett csak a beállításhoz kell a szoftver, az üzemeltetéshez nem. Azt eltárolja az alaplapon és a gép bekapcsolásakor automatikusan arra áll be.
Vagyis létezik egyszerű megoldás, így az MSI problémáját nem értem.A Palit 4080-amon is egyszer beállítottam a Palit programjával a világítást és azóta sem indítottam el, mert eltárolta a - vélhetőleg - a kártyán.
LED-es légkavaróim meg nincsenek.
Vagyis itt is meg van oldva szoftver nélkül a dolog.Amin még nagyon csodálkozom, hogy, ha már cél a karácsonyfarajongók kielégítése, akkor miért nem csinálják meg úgy a hardvert, hogy mindent az alaplapról lehessen irányítani?
A VGA-ra raknak egy csatit, a PCIe foglalat mellé szintén egy csatit, így nem kell hosszú kábel sem és meg van oldva.
Mondanám, hogy ugyanezt a memóriáknál, de ott talán egyszerűbb lenne eleve a foglalaton keresztül kivezetni. Mondjuk akkor már a VGA-nál is.
A légkavaróknál meg, ha jól tudom, eleve van kábel, amit az alaplapra lehet dugni.
A beállításokat pedig szintén az alaplapon tárolni. -
hapakj
őstag
Lol. Egy nem létező problémára egy szar megoldás.
-
ddekany
nagyúr
Ja, mert egy RGB vezérlő szoftver az aztán annyira komplikált és számítás igényes dolog, hogy egy mai (vagy akár egy 30 évvel ezelőtti) gépnek bármit számítana, ha nem valami elburjándzott keretrendszerre írják...
-
waverider
senior tag
ha a szoftver maga nem is fogja hasznalni az eroforrast, majd az edge vagy a chrome felzabalja helyette. cseberbol vederbe
-
Ezt írja:
segítségével a böngészőn keresztül, külön telepítés nélkül tudjuk beállítani az alaplap, a grafikus kártya és a RAM modulok fényét
Kicsit később:
A Portal X a Microsoft Store-ból telepíthető
Ezt csak én nem értem?
-
Viktor77
titán
Aki pedig régebbi MSI lapján szeretné állítani a fényeket, vagy egyszerűen csak kikapcsolni, de nem akar több 100 megás appokkal bíbelődni, annak itt van ez.
-
Pista0001
addikt
Miért töritek magatokat olyan címek kitalálásán, amiből a cikk tartalmára egyáltalán nem lehet következtetni. Elég lenne sorszámozni a híreket...

Szerk.: költői kérdés volt, tudom miért, csak hát k...a szánalmas...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Patrik.Varga
üzenetére
Wut?
-
Patrik.Varga
tag
Már az érthetetlen minden karácsonyfadíszként legyártani ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest