Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Rá se ránts, egy pillanat alatt XT-re húzod, meg még sokkal sokkal jobbra. Én kb 4 hónapja vettem azt a 10K-os XT-ét 24K-ért, és még is jó. Mások meg a pro-t tovább húzzák mint én az XT-ét, úgyhogy így is megérte. Meg aztán egy kicsit jobban megbecsülöd. Nagyon hálás kis kari egyébként, és keveset eszik.

Egyébként kezd egy kicsit túlzás lenni a 2600xt ára. Mi az hogy a 4850, meg a 9600Gt a bestbuy. Aki nekem ennél bestbuy-abb karit mutat, az kap egy piros hangszorót.

10 ezer forint egy 2600XT-ért. Mindjárt veszek mégegyet. Sőtt kettőt. Hogy éri ezt meg ennyiért eladni? Vagy ugye már inkább eladják lassan előállítási áron, minthogy a raktárakon maradjon? Az ATI most tényleg nem viccel. Csábít, csábít, csábít, és ezzel egyre szélesebb körben újra csak visszhozza magát a hatalmas köztudatba. Jó üzletpolitika.ilyen olcsón már buliból is lehet venni egy VGA-t, ha belegondoltok Abádszalókon (mindjárt átugrok egyébként mi az a 11Km itt a szomszédban úgy is nagy banzáj lehet) 2 3 kör 10.000 Ft.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- BestBuy topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Update 10.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest