Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Rá se ránts, egy pillanat alatt XT-re húzod, meg még sokkal sokkal jobbra. Én kb 4 hónapja vettem azt a 10K-os XT-ét 24K-ért, és még is jó. Mások meg a pro-t tovább húzzák mint én az XT-ét, úgyhogy így is megérte. Meg aztán egy kicsit jobban megbecsülöd. Nagyon hálás kis kari egyébként, és keveset eszik.
Egyébként kezd egy kicsit túlzás lenni a 2600xt ára. Mi az hogy a 4850, meg a 9600Gt a bestbuy. Aki nekem ennél bestbuy-abb karit mutat, az kap egy piros hangszorót.
10 ezer forint egy 2600XT-ért. Mindjárt veszek mégegyet. Sőtt kettőt. Hogy éri ezt meg ennyiért eladni? Vagy ugye már inkább eladják lassan előállítási áron, minthogy a raktárakon maradjon? Az ATI most tényleg nem viccel. Csábít, csábít, csábít, és ezzel egyre szélesebb körben újra csak visszhozza magát a hatalmas köztudatba. Jó üzletpolitika.ilyen olcsón már buliból is lehet venni egy VGA-t, ha belegondoltok Abádszalókon (mindjárt átugrok egyébként mi az a 11Km itt a szomszédban úgy is nagy banzáj lehet) 2 3 kör 10.000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest