- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Átmenetileg nekem is, de aztán hamar visszatér a probléma.
(#40558) Imdre
Az alkalmazáskelezőben van egy olyan fül, hogy SD, ott látsz egy listát hogy miket helyezhetsz át a külsőre.(#40555) Ray_2012
Hát 75 MB RAM az valóban elég kevés, nagyjából a rendszer OOM határa, ahol elkezdi kilövöldözgetni a programokat. Bár ha csak azt az egyet zárja be mindig, és pont ugyanannyi idő eltelte után, akkor inkább a programon belül lehet a hiba. -
TRob1
veterán
Látom tudod mi a jó...
Egyébként mit kellene ajánlanom, valami szarabbat ráadásul fizetőst?Akinek esze van az törekszik az ingyenesre, főleg ha még jobb is mint a fizetős társai.
(Vitázni meg felesleges róla, az Tény hogy nincs nála jobb se fizetősben, se ingyenesben, se gyári Launcherben. Az megint más kérdés hogy valaki úgy gondolja hogy van
, vagy megelégszik a gyengébbel is.
) Erre kár is MINDEN TOVÁBBI SZÓT pazarolni...
-
delbarta
senior tag
Banki ügyeket intézni, nem a bank által biztosított programokon keresztül, szerintem nagy felelőtlenség. Azután ha eltűnik a pénz a számláról jön a sírás, hogy történhetett. Nem kifejezetten erről beszélek, csak úgy általánosságban.
---
(#8343) sssz: Tudtommal, a skype már senkinek sem engedélyezi a rendszerének a használatát, mióta kijött a saját alkalmazása. -
Sh4rKy
senior tag
ezzel semmi gond nincs. de hiába próbálkozok, valamiért mindig hibás jelszóval dob vissza, akárhogyan próbálkozok. csináltam már új felhasználót is neki, de valamiért úgy sem engedi. routeren is engedélyeztem a bejövő oldalt, stb... de akkor nálam lesz a gond, megpróbálom kitalálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest