- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
cettlee
őstag
üdv!
felraktam egy app locker lite nevü progit, 7 napos probaidövel.
Nem birom uninstallálni.Ha bemegyek a Play áruházba, ott van a megnyitás mellett h deaktiválás. Ha rákattintok, elöjön egy ablak: Az alkalmazás egy eszközkezelő, az eltávolitás elött deaktiválni kell..
help -
cettlee
őstag
üdv. egy olyan progira lenne szükségem, ami le lock-ol jelszoval pár alkalmazást a telon(pl messengert
) ha minimized a lockolt app, akkor ujboli elöhiváskor is kér kodot majd?
-
cettlee
őstag
üdv!
emlitett itt vki bizonyos Air droid alkalmazást, ez mennyivel tud többet a Kies Air-nél?
-
cettlee
őstag
üdv!
2 napja olyat csinál a telo, hogy play áruházban ha frissiteni vagy letölteni akarok, felmegy 100% ra a letöltés, de utána valahogy mégse telepiti, hanem csak maxon van a zöld csik. sokféle alkalmazással probáltam. mi lehet a hiba? szoftvert frissiteni sem tudokA kérdés még mindig él. galaxy s plus-om van. alkalmazáskezelöbe nem találtam data és cache üritési lehetöséget. SD maid telepitése értelemszerüen lehetetlen, mivel az alap probléma h nem tudok alkalmazáást telepiteni
-
cettlee
őstag
válasz
atillaahun #45433 üzenetére
bocsánat a lámulásér de azt hol találom?
playen belül nem találtam
-
cettlee
őstag
üdv!
2 napja olyat csinál a telo, hogy play áruházban ha frissiteni vagy letölteni akarok, felmegy 100% ra a letöltés, de utána valahogy mégse telepiti, hanem csak maxon van a zöld csik. sokféle alkalmazással probáltam. mi lehet a hiba? szoftvert frissiteni sem tudok
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest