- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #34962 üzenetére
Tesztelem majd még, de akkor egyelőre ez igen komolynak tűnik, mivel így ki lehet kerülni a VOIP/SIP hívások legfőbb buktatóját, a rossz hangminőséget, és szakadozást. Erre (hívásindításra) pedig még a korlátozott 2G is bőven elég lesz.
Pontosan, szerintem ez benne a legnagyobb húzás.
Te melyik szolgáltatót használod egyébként? Nekem az ActionVoip-nál van még vagy 4 euróm, és asszem 2 Ft. a vezetékes náluk, meg 12 a mobil
Én is az ActionVoip-ot használom, megnéztem vagy tízet, ez volt a legjobb magyar viszonylatban. Azóta találtam egy CallingCredit nevű szolgáltatót, ott 8,5 Ft a mobil, bár náluk még nem töltöttem fel az egyenlegem, inkább várok, amíg lefogy az ActionVoip-ról, nehogy, mire odajutok, felemeljék a díjakat.
Egyébként azt ne felejtsd el, hogy a Phone-to-Phone hívás esetén mindkét hívás díját Te fizeted, azaz ActionVoip esetén 24 Ft lesz a mobil-mobilhívás percenként, ráadásul van még egy 15 Ft-os kapcsolási díj. Utóbbi díj nem mindegyik szolgáltatónál van.
Persze gondolom, ha vezetékesen hívatod fel magad, akkor meg 2+12=14 Ft lesz a percdíj, de ilyet még nem próbáltam, nincs vezetékes sehol a családban...Akkor jól értem, feltetted a progit? Jól megy Nálad?
Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest