- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
HollyBoni #45701 üzenetére
Én ezt használom, azért mertem ajánlani. Viszont arra vigyázz, hogy eléggé csúnyán bele tud harapni a mobilnetbe. Plussz, a beállításokat is nézd át, érdemes testreszabni. Viszont nekem nem szinkronizálja össze az ismerősöket a telefon névjegyzékével. Lehet, hogy nem is tudja, végülis mindegy, ez nem akkora érvágás. Ja, és a chat-hez van külön progija.
-
icemad
nagyúr
válasz
r3dsnake #45595 üzenetére
Úgy szeretném áthúzni táblára a cuccokat, mint egy megosztott mappa 2 wines gép között.
Sztem a dropbox pont ezt tudja... Én legalábbis pont erre használom. Wifin is megy. Én így csináltam: dropbox letölt a gépre és a telóra/tabletra/tvboxra. Mindegyikhez megadtam ugyanazt a felhasználói fiókot. Utána gépen letöltöttem a játékot/programot a dropbox mappájába. Azon belül is a megfelelő almappába. (Pl.: Dropbox/Android/Games, stb.) Amikor letöltődött a fájl, egyből szinkronizál az összes többi eszközzel is. Utána akkor is eléred a cuccokat, ha az asztali gép nincs bekapcsolva. Androidnál meg az ES File Explorer kezeli a dropboxot, de marketen is van olyan program, amivel a dropboxból letudod menteni a cuccokat offline használatra. Az egyetlen hátránya a szűkös tárhely...
-
icemad
nagyúr
válasz
gyuszmó #45567 üzenetére
Szia. SD-kártyák formázásához, partícionálásához én ezt használom. Mutatja a rejtett partíciókat is. Lehet, hogy egy pár megás rejtett partíció kavar be. Én a helyedben megnézném ezzel a progival, de a legbiztosabb az lenne, ha Linuxxal néznéd meg és formáznád. Linuxra nagyon jó progik vannak, amik erre lettek megírva. Ha hibás a kártya, azt is ki tudja jelezni.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos tv-boxhoz van valamij ó launcher? Kicsi és gyors kellene, meg jó lenne, ha a parancsikonokat mappába lehetne rendezni.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Androidos telefonra tudtok olyan programot, amivel másik androidos cuccot lehet távirányítani? Androidos tv box-hoz kellene. Csak wifis megoldás jó, mert a tv-boxban nincs bt, az usb-set meg nem tudja kezelni. Olyasmi kellene nekem, mint a "tablet remote" nevű program, csak wifivel. Pár hónapja olvastam valahol erről egy cikket, csak nem találom.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Tudtok olyan programot , amivel wifis nyomtatóra lehet küldeni fényképet, dokumentumot, stb.-t? Egy Epson sx420w-re akarnám küldeni, de csak összevissza karakterek jelennek meg... (Printbot-ot próbáltam, az sajnos pont ezt a típust nem támogatja.)
Aktív témák
- Új Gamer PC i7 12-14700KF/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB //
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest