Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Ennek van kapcsolási díja! Ez még hozzászámolódik. Ha olcsóbbat akarsz, akkor Voipyo.com , nincs kapcsolási díj, 2 cent a mobil és 0,5 cent a vezetékes hívás, cserébe nincs SIP csak szoftvertelefon. Használható hozzá a MobilVoip androidos telefonszoftver.
-
St3ven
addikt
Az kemény. Kérdés meddig tart a "SuperDeal", és mennyi lesz utána a tarifa.
De mondjuk addig jó.
szerk.: Lassan szerintem átmehetnénk a VoIP topicba, mielőtt seggbe leszünk rúgva.
@Bobby G.:
Akkor örülök, hogy sikerült segítenem, gondoltam, hogy valami ilyesmiről lehet szó. -
St3ven
addikt
Akkor nézzük sorban.
"Phone-to-Phone hívás esetén a CallingCredit szolgáltatónál nem tudod mennyi a kapcsolási díj?"
Én az ActionVoip-ot használom, a CallingCredit-et csak megnéztem és regiztem rá, fel még nem töltöttem az egyenlegem.
De megnéztem Neked, és ha jól értem a kalkulátorukat (bár nem a szokásos Betamax stílusú), nettó 2×2,5 cent, azaz 5 cent a phone-to-phone hívás díja, kapcsolási díjat nem látok sehol sem feltüntetve, szóval ez elég jónak néz ki."Jól értelmezem, hogy mobil-mobil hívás esetén nekem kell fizetnem mindkét hívás díját? (bejövő-kimenő)"
Igen, ez phone-to-phone hívás esetében minden szolgáltatónál így van.
De persze indíthatsz neten keresztül is hívást, ha nagyon jó a mobilneted (minimum atomgyors 3G-n) vagy wifid, ekkor értelemszerűen csak kimenő hívás van."Ha ehhez hozzájön még a kapcsolási díj, akkor már nem olyan nagy buli."
Nekem a magyar lakossági tarifákat nézve még így is buli.
"Valamint minden hívást a local access number (018088232) tárcsázásával kell kezdeni?"
Nem, de nekem pl. érdemes, mert a T-s tarifacsomagom szerint csak 11 Ft-ba kerül a vezetékes hívás, jobban jönnék ki, mint a phone-to-phone-nal, csak éppen még egyszer sem jött össze a dolog.
"Ennek hívásáért milyen díjat számít fel a szolgáltató? azt tudom, hogy helyi hívásnak számít, de helyi mobilhívásnak vagy helyi vezetékesnek számít-e vajon?"
Helyi vezetékesnek. (Én ezért, ha lenne, tuti vezetékesről indítanám az ilyen hívásaimat.)
-
TRob1
veterán
Hello!
Mivel nem én írtam az appot, fogalmam sincs,csak tippelek:
1. Szerintem hiba/bug (nem is vettem észre, csak 1 fájlokat töltöttem vele vagy mappát synceltem, de mindenesetre "érdekes")
2. Valszeg erre nem is gondoltak, hogy ugyan már jó lenne látni is a képet,n em csak 1 ikont (de sztem ha írsz/vagy vki ír a készítőknek, előbb-utóbb megvalósítják)sry hogy nem tudtam érdemben hozzászólni.
-
pethYeti
addikt
A telefonra kell ugye a Qloud Media. Ezen sokmindent nem kell beállítani, maximum a bitratet nekem 750 optimális lett.
A PC-re felrakod a Qloud Servert. Ott pedig Shared Foldernél megosztod a mappákat. Arra figyelj hogy ha hozzáadsz egy mappát a TYPE-nál ki kell választani mit tartalmaz a mappa kép videó stb. Ha egy mappában többféle fájl van akkor többször add hozzá különböző típusokkal.
Ha ezek megvannak és wifin van a PC és a mobil is akkor a Qloud Media-t elindítod akkor látja a géped megosztott mappáit.
Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest