Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
A SwiftKey miért olyan jó, ha a Swype beta ingyenes, stabil, és semmi baja nincs, ráadásul bővített billentyűzetkiosztású? A Swype-pal semmi bajom, csak nem tudom, hogy tudna-e pluszt nyújtani a Swiftkey.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Vasinger! #49378 üzenetére
Water-hez van egy majdnem fullosom, pár pálya van vissza. PvZ-t is kitoltam még az 1.0 körül, de nem tudom, hol van a mentés.
Amúgy ez a move the box elég szutyok egy játék, a birzzle ugyanez az alap, csak ezerszer igényesebb.(#49390) KaiotEch: A network blokkot tudja a droidwall, bár gondolom nem az kell.
-
CHIPman
nagyúr
Van valami olyan facebook üzenetkezelő, ami időben jelez mindent(amikor háttérben van), és nem kell a chaten online-nak lennem, hogy ezt tegye? SGS-en jó volt a gyári FB app GB alatt, de S3-on(ICS) akkor jelez csak, amikor épp olyanja van. Messenger dettó. eBuddy időben jelez, csak online-nak kell lenni hozzá.
Előre is köszi. -
CHIPman
nagyúr
X10 mini pro-n semmiképp nem akar a Google szerverekkel kapcsolatot létesíteni a Play. Nincs nálam a készülék, de mi oldhatná meg a problémát? A wipe az, amit mindenképp elkerülnék.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
superTibcsi #48300 üzenetére
DirectoryBind nevű programmal tudsz sdcard-ra mountolni olyan mappát, ami a merevlemezen van, így valószínűleg sikerülni fog.
-
CHIPman
nagyúr
Olyan programot keresek, amivel a telefont(még jobb lenne egy külön mappáját) el lehet úgy érni WiFi-n, mint egy meghajtót/hálózati helyet, tehát a lényeg hogy gépen böngészőből közvetlenül oda tölthessek le, de kábel nélkül.
AirDroid-dal elvileg működne, csak olyan sokáig olvassa az adatokat, hogy az intéző eldobja timeout-tal, még ha egy kis mappát is állítok be hálózati helynek... -
CHIPman
nagyúr
dupla
-
CHIPman
nagyúr
Várható mostanában valami akciózás? Meg kéne venni a PvZ-t, csak sajnálok rá $3-t...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Black Phone #47688 üzenetére
Nem tudom milyen telefonod van, de sgsen be lehet állítani, hogy home gombra vegye fel.
-
CHIPman
nagyúr
Nem pécsi vagyok, de a körforgalmakat ismerem, viszont most nem ugrik be sehogy.
Más:
Valaki próbálta már, hogy 10-nél több részletet is lehet-e menteni? 5mbites nettel megőszülök, míg sikerülne, akkorák ezek a részletek.(#44699) TRob1: Ez az, hogy nem lehet, mert amekkora nagyításon engedné a mentést, azon vagy belelóg boszniába, vagy a 90-95%-a a területnek megegyezik a már lementett négyzetével...
-
CHIPman
nagyúr
iGO-ban lehet trafi fájlokat feltölteni, de ugyebár az nincs hivatalosan Androidra, és nem szabad róla beszélni.
(#44677) TRob1: Annyit tennék még hozzá, hogy ha azt írja, hogy "ezen a területen nem érhető el térkép", akkor kicsinyíteni kell, ha pedig "a kiválasztott terület túl nagy", akkor nagyítani.
Mondjuk elég felesleges, mert max utcanevet tudsz rajta nézni, ha megtalálod valahogy, tehát egy térképnél többet nem ér. GPS pozíciót írhatna legalább.
Ráadásként pl Horvátország autópálya térképet le se lehet tölteni, mert belelóg a négyzet Boszniába, ahol meg nem elérhető az offline térkép. -
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #44674 üzenetére
Működik, csak úgy kell zoomolni. Sokkal nagyobb területet ment le most, viszont el kell találni azt a nagyítást, mert túl kicsit és túl nagyot se enged. Két ujjal kell nagyítani ugye, és ha elengeded, és már kék, akkor lehet menteni.
rgyorgy: Offline navi még mindig nincs. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Victoryus94 #44465 üzenetére
De jól néz ki ez így leírva.
Amúgy mi ennek a verziószáma? Jobban szeretem a fekete alapon fehér betűket, azért kérdezem.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
dobostorta #43305 üzenetére
A Thinkfree office és az Adobe Reader is gyönyörűen megy Galaxy Ace-en is, ennél gyorsabb szerintem nem kell.
-
CHIPman
nagyúr
EZT próbálta már valaki? Elvileg full ingyenes navi ingyenes térképekkel.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. A bizonyos helyekről elérhető Angry Birds 1.1.0 frissítésben az adatok visszatöltése után a 3. részben a majmok sebezhetetlenek. Csak nálam?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
PowerBuldog #5077 üzenetére
Egyszerűbb, ha felteszed a fájlt SD-re, majd böngészőben file://sdcard/linda.apk-val elindítod a telepítést.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Kolondrum #4032 üzenetére
1: Újraindítás.
2: Marketből letöltöd és települ, vagy felmásolod az apk-t, és fájlkezelőből telepíted. Szignózás nincs. Vagyis van, de azt csak appok megváltoztatásánál kell, telepítésnél nem. Tehát kicsomagolsz egy appot, és átírsz benne valamit, akkor kell újraszignózni, de ha csak felteszed, akkor nem.
3: Leszívja a pénzt a kártyáról, ha nem kapcsolod ki a netet. Erre a legmegfelelőbb program at APNDroid.
4: Változó, de az ilyen szép nagy képernyősöknél(főleg a TFT-knél) szükségszerű a napi töltés. -
CHIPman
nagyúr
Szerintem a beakadások abszolút nem vészesek. A Samsung sz@rakodik a froyo buildekkel, így még használható gyári nyers froyo(szerintem) nincs. Viszont az első jobbnak mondható(JPK) froyo buildnek nekiugrott nagyszerű rommerünk, SztupY, aki egy igen jó sebességet kihozott belőle, ami az újabb verziókkal csak javult. Én jelenleg JPK-t használok egyéb gondok miatt, de egyszer majd én is felveszem a tempót. Az eddig általam összegyűjtött pro/kontra dolgokat elküldöm PÜ-ben.
Én abszolút elégedett vagyok vele, közelre a 4"-os képernyővel is elég jól lehet világítani, ha van megfelelő programod. -
CHIPman
nagyúr
válasz
llaszlo #4008 üzenetére
Hát wifiről felmegyek a 0.facebook.com-ra. Csinálok egy könyvjelzőt. Felmegyek m.iwiw.hu-ra, és ott is. Ezután kirakom home-ra a két könyvjelzőt. Letöltöm Marketről a DroidWall-t. Elindítom, megadom a root-jogot neki. Bal oldalt bepipálom a legfelső négyzetet(wifivel mindennek engedélyezzen), jobb oldalt pedig csak a böngészőét. Menü gomb, apply. Ha végzett, kilépek, és rákattintok az egyik könyvjelzőre a home-on, és voálá, megy. Csak T-Mobile-on.
-
CHIPman
nagyúr
a 0fácse témához hozzászólva mondanám, hogy nekem még nem sikerült úgy bármit is csinálnom azon az oldalon, hogy ne fizettem volna adatforgalomért(kivéve, amikor 0Ft volt a kártyámon). Nyilván nem az szedi le, hanem az Android, de nekem még nem sikerült sehogy sem kiküszöbölnöm.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Olyan mailkliensre lenne szükségem, amit tudok használni hotmaillel. Ötlet? -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Torrent kliensre lenne szükségem, amivel a memóriába tudok letölteni, és nem az asztali kliensemet tudom irányítani. Előre is köszi. -
CHIPman
nagyúr
rossz helyre ment
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Milyen AR(kiterjesztett valóság) játékok vannak Androidra? Hardverigény nem gond, érdekel fizetős is.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Quadro FX 570 eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest