Hirdetés
Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
Huha szerintem ne menjen bele senki abba, hogy melyik rendszer szar melyik nem. Pont ez a jellemző minden topikra itt teljesen felesleges. Nem igazán minősítenék senkit , aki leszólja a rendszereket. De úgy gondolom mindegyik OS addig rossz ameddig vki nem kezd el vele foglalkozni komolyabban. Mindig is iOS-t használtam, megismertem és úgy gondolom nincs jobb nála. Most vettem egy androidos tabletet és rengeteg olyan előnye van az iOS-hez képest amivel könnyedén használható, de még egyáltalán nem mélyedben bele.
Nem lehet kijelenteni ,hogy melyik jobb melyik rosszabb rendszer. Vannak előnyök hátrányok, amik csak akkor változnak ,ha megtanuljuk kezelni a rendszert. Ha csak dobálózunk , hogy senki sem segít és az egész szar, az csak téged minősít. Ha pedig valaki visszaszól, hogy már pedig a másik rendszer a rossz..hát nem tudom, az meg leginkább őt minősíti maximum..
Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi