- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS frissítés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
stefi68
addikt
Leírom ide is csak okulásképpen:
Ajánlom, hogy aki root-jogú beavatkozásokat végez (fájlművelet system-ben), csak olyan fájlkezelővel tegye azt, amely tud RW módban újracsatolni és vissza is R módba.
Ugyanis tegnap este rettentően megszívtam. Két fájlkezelőt is teszteltem (X-plore File Manager és a Solid Expoler). Mindkettő alkalmas root jogú műveletekre, de teljeskörűen, tehát nem szükséges a fent említett RW újracsatolás a művelet előtt.
A Solid Explorer kudarcot vallott e téren, ezután kiléptem belőle és mással mókoltam.
Pár perc múlva eszközöltem egy újraindítást és ezután már nem indult el többé a rendszer
Se a cache törlés, se a gyári állapotra visszaállítás nem segített, odin lett a vége...Csak arra tudok gondolni, hogy a root jogú művelet kavart be neki, mely után nem tette vissza R módba és sérült az RW módban lévő fájlrendszer.
Úgyhogy szerintem ilyen műveletekhez csak Root Explorer v. Total Commander, ahol van RW újracsatolási lehetőség és a kényes művelet után mindenképpen ajánlott R módú újracsatolást végezni.
Nem tudom melyik fájlkezelő volt a ludas, én a Solid Explorerre gyanakszom
Más...
Látom volt szó a internal - external SD problémájáról. Több módszer van a megoldásra: A legtutibb rendszerszinten felcserélni a két tárhely mount-olását (swap). -> saját telefon topik
Létezik két program ami root joggal képes mappák át mount-olására: GL2SD (Gameloft to SD) és Directory Bind. Mindkettővel át lehet mozgatni az adott program/játék mappát az external SD-re és úgy kezeli a rendszer mintha a Internal SD-n lenne.
Van még egy megoldás: Meg kell keresni az adott program konfigurációs fájljait a DATA köteten és átírni a megfelelő hivatkozást.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búvárkodás
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest