Aktív témák
-
stefi68
addikt
Leírom ide is csak okulásképpen:
Ajánlom, hogy aki root-jogú beavatkozásokat végez (fájlművelet system-ben), csak olyan fájlkezelővel tegye azt, amely tud RW módban újracsatolni és vissza is R módba.
Ugyanis tegnap este rettentően megszívtam. Két fájlkezelőt is teszteltem (X-plore File Manager és a Solid Expoler). Mindkettő alkalmas root jogú műveletekre, de teljeskörűen, tehát nem szükséges a fent említett RW újracsatolás a művelet előtt.
A Solid Explorer kudarcot vallott e téren, ezután kiléptem belőle és mással mókoltam.
Pár perc múlva eszközöltem egy újraindítást és ezután már nem indult el többé a rendszer
Se a cache törlés, se a gyári állapotra visszaállítás nem segített, odin lett a vége...Csak arra tudok gondolni, hogy a root jogú művelet kavart be neki, mely után nem tette vissza R módba és sérült az RW módban lévő fájlrendszer.
Úgyhogy szerintem ilyen műveletekhez csak Root Explorer v. Total Commander, ahol van RW újracsatolási lehetőség és a kényes művelet után mindenképpen ajánlott R módú újracsatolást végezni.
Nem tudom melyik fájlkezelő volt a ludas, én a Solid Explorerre gyanakszom
Más...
Látom volt szó a internal - external SD problémájáról. Több módszer van a megoldásra: A legtutibb rendszerszinten felcserélni a két tárhely mount-olását (swap). -> saját telefon topik
Létezik két program ami root joggal képes mappák át mount-olására: GL2SD (Gameloft to SD) és Directory Bind. Mindkettővel át lehet mozgatni az adott program/játék mappát az external SD-re és úgy kezeli a rendszer mintha a Internal SD-n lenne.
Van még egy megoldás: Meg kell keresni az adott program konfigurációs fájljait a DATA köteten és átírni a megfelelő hivatkozást.
Aktív témák
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest