- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
daninet
veterán
Zene stream appot keresek, de olyat amivel megoldhatom, hogy ami szól a gépen az szóljon a telón.. tudom, southcast rádió, de valami elegánsabbat keresek mint a subsonic
-
daninet
veterán
válasz
hodostamas #17905 üzenetére
na, már válaszoltak is, hogy ne aggódjak, nem kétszer terheltek csak kétszer zároltak mivel egyszer hibásan adtam meg egy adatot a kártyánál, ilyenkor mindkét vásárlásét zárolják, még a sikertelent is, majd banktól függően feloldják.. érdekes, igazából nem értem, de jólvan legyen
-
daninet
veterán
válasz
hodostamas #17901 üzenetére
hát köszönöm, várom a fejleményeket
nem egy nagy összeg amúgy mert a cut the rope-ot vettem meg az pedig 200ft.. csak a miheztartás végett
-
daninet
veterán
válasz
hodostamas #17899 üzenetére
itt néztem, rögtön utána is olvastam, de mivel a cég megkapta az egyszeri pénzét azt írják vissza náluk rendben ment minden. A második zárolás csak simán Google.co ugyanazzal az árral nem a cég nevére ment
checkoutban egyszeri levonás szerepel ahogy lennie kell
-
daninet
veterán
Üdv
Vásároltam Marketból és kétszer zárolták az app árát
Hol kell reklamálni szerintetek?simán a vásárlásra kattintottam, és egy fél óra múlva, anélkül, hogy elindítottam volna az appot vagy valami, levonták a második részletet is
-
daninet
veterán
Hello! Frissult a google mapsom es 3 uj ikont kaptam navigacio places meg meg valalami. Lesz navigacio Mo.-n?
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Steam Deck
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest