- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Aktív témák
-
Hippo
aktív tag
Olyan kérdésem volna, hogy tudtok olyan programot mondani nekem (akár tabletre is), amivel dalszövegeket és akkordokat tudok használni?
Gondolok itt arra, hogy vannak dalszövegek akkordokkal és a programon belül listát készíteni (dalonként lapozható legyen), új dalszöveget beírni, szerkeszteni, akkordozni... ilyen programot keresek nagyon!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hippo
aktív tag
Srácok!
Ha vásárolok fizetős alkalmazást marketről és netalán újratelepítek bármilyen romot, akkor ezeket az alkalmazásokat nem kell ismét megvásárolnom, hanem a gmail-es accountom megjegyzi ezeket igaz?
-
Hippo
aktív tag
Srácok segítsetek nekem!
Hol tudom beállítani azt, hogy egy kapcsolathoz a telefonkönyvben hozzárendelek egy mp3 fájlt csengőhangnak? -
Hippo
aktív tag
HD és avi (divx, xvid) filmeket milyen lejátszóval tudnék megnézni a Desire telómon?
-
Hippo
aktív tag
Korábban valaki már írta, csak elfelejtettem a program nevét..
Olyan programra lenne szükségem, ami 360fokos fényképet készít nekem..
Kérlek segítsetek ebben!
-
Hippo
aktív tag
Hardware reset hol van a telefonon?
Az a helyzet, hogy a legutóbbi telepítésem után a telóm szoftvere meghalt kb...
Ezt írja ki:
A(z) Főoldal képernyő alkalmazás com.sonyericsson.homescreen folyamat nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból.
Szóval, remélem nem öltem meg végleg a telóm. Hiába indítom újra, betöltés után egyből ez fogad.. még le se tudnám így törölni a legutóbb feltelepített progit.
Help! -
Hippo
aktív tag
Az a helyzet, hogy market-en is megtaláltam végre, de viszont nem tölti le.. Lehet megint szarakodik a Market? BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz alkalmazást market-en kívül máshol le se tudom tölteni? :/
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy magyar nyelvű teljes bibliára androidra. Tudtok esetleg segíteni ebben?
-
Hippo
aktív tag
-
Hippo
aktív tag
Srácok, kérdeznék valamit...
Ndrive10-nél találtam neten egy ilyesmit: NDrive 3D Photo Maps TELJES ROMÁNIÁHOZ
Érdekelne hogy Magyarországhoz van ilyen esetleg?
-
Hippo
aktív tag
Magyar epub könyveket honnan tudnék letölteni, legjobb lenne ingyen természetesen. Ilyen is érdekelne, mint a biblia pl..
Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest