- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Aktív témák
-
Hippo
aktív tag
Olyan kérdésem volna, hogy tudtok olyan programot mondani nekem (akár tabletre is), amivel dalszövegeket és akkordokat tudok használni?
Gondolok itt arra, hogy vannak dalszövegek akkordokkal és a programon belül listát készíteni (dalonként lapozható legyen), új dalszöveget beírni, szerkeszteni, akkordozni... ilyen programot keresek nagyon!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hippo
aktív tag
Srácok!
Ha vásárolok fizetős alkalmazást marketről és netalán újratelepítek bármilyen romot, akkor ezeket az alkalmazásokat nem kell ismét megvásárolnom, hanem a gmail-es accountom megjegyzi ezeket igaz?
-
Hippo
aktív tag
Srácok segítsetek nekem!
Hol tudom beállítani azt, hogy egy kapcsolathoz a telefonkönyvben hozzárendelek egy mp3 fájlt csengőhangnak? -
Hippo
aktív tag
HD és avi (divx, xvid) filmeket milyen lejátszóval tudnék megnézni a Desire telómon?
-
Hippo
aktív tag
Korábban valaki már írta, csak elfelejtettem a program nevét..
Olyan programra lenne szükségem, ami 360fokos fényképet készít nekem..
Kérlek segítsetek ebben!
-
Hippo
aktív tag
Hardware reset hol van a telefonon?
Az a helyzet, hogy a legutóbbi telepítésem után a telóm szoftvere meghalt kb...
Ezt írja ki:
A(z) Főoldal képernyő alkalmazás com.sonyericsson.homescreen folyamat nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból.
Szóval, remélem nem öltem meg végleg a telóm. Hiába indítom újra, betöltés után egyből ez fogad.. még le se tudnám így törölni a legutóbb feltelepített progit.
Help! -
Hippo
aktív tag
Az a helyzet, hogy market-en is megtaláltam végre, de viszont nem tölti le.. Lehet megint szarakodik a Market? BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz alkalmazást market-en kívül máshol le se tudom tölteni? :/
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy magyar nyelvű teljes bibliára androidra. Tudtok esetleg segíteni ebben?
-
Hippo
aktív tag
-
Hippo
aktív tag
Srácok, kérdeznék valamit...
Ndrive10-nél találtam neten egy ilyesmit: NDrive 3D Photo Maps TELJES ROMÁNIÁHOZ
Érdekelne hogy Magyarországhoz van ilyen esetleg?
-
Hippo
aktív tag
Magyar epub könyveket honnan tudnék letölteni, legjobb lenne ingyen természetesen. Ilyen is érdekelne, mint a biblia pl..
Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest