- Steam Deck
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
perempe
veterán
milyen fényképező progival tudok expo kompenzálni? huawei u8500 alapból nem tud.
-
perempe
veterán
hotspotok jelerősségét tudom-e mérni vmilyen progival?
-
perempe
veterán
letöröltem a desktopról azt a zöld ikont, ami az akksi állapotát jelezte százalékban. hogyan állít6om vissza?
-
perempe
veterán
be lehet-e állítani úgy a készüléket a kijelző->képernyő automatikus elforgatása nélkül, hogy a szövegbevitel mindig vízszintes legyen? email és sms sokkal egyszerűbb lenne...
-
perempe
veterán
háttérképet akarok feltenni 320x480-as telefonomra, erre kéri, hogy jelöljem ki egy részét a 320x480-as képnek, és csak ezt mutatja, természetesen irtó pixelesen. megoldás?
-
perempe
veterán
be lehet állítani vhogy, hogy szenzor nélkül automatikusan vízszintesen írjam a szöveget? sokkal egyszerűbb lenne szerintem.
-
perempe
veterán
endomondo-val rögzítettem a megtett utat, szeretnék .gpx fájlt csinálni. hogyan lehet?
-
perempe
veterán
válasz
hodostamas #19160 üzenetére
nem, lehet használni, csak a program indításánál is továbbot kell nyomni, nagyon arra van kihegyezve szerintem.
-
perempe
veterán
Endomondo Sports Tracker melyik verziója még nem fészbukos/tvitteres?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest