Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, majd ha lesz olyan amit gyakran használok akkor csere lesz, egyelőre csak cseréltem az eredetiket. Zsúfolt, de én szeretem kihasználni a teret. Ne legyen felesleges üres tér. Annak nincs funkcionális haszna.
Számomra a technikai cuccok használati tárgyak nem díszek, mint ahogy pl a tv-m sem egy nagy üres nappali falán egymaga díszeleg szobadíszként így a home képernyőmnek sem a szuper kinézet a főcélja. Max a mésodlagos cél. Első a jó használhatóság.
Van akik a napjaikat is efféle extra dizájnban élik, én funkcionálisan. A technikai sarokban is a tv mellett még van jó pár cucc ami csatlakozik hozzá, és kisebb kupi van ott emiatt, mikor mit használok. Én ilyen vagyok, de van aki meg hazamegy behuppan a bőrkanapéba és a nagy falitévét bekapcsolva ücsörög az üres szobában...
Na de nem folytatom, mert már off. Aki érti mire mondom ezeket az enélkül is érti, aki meg nem atzt nem akarom meggyőzni.
Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest