- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
- 

Maffia91 aktív tag Tudnátok konkrét dolgokat felhozni az Apex és a Nova launcherek között? Melyik eszik kevesebbet? Melyik a testreszabhatóbb? Melyik a jobb? stb. Köszi  
- 

Maffia91 aktív tag Srácok, tudtok nekem ajánlani, egy kevés memóriát zabáló progit, ami hogyha sms-em jön akkor a kezdőképernyőre kidobja? SGS-em van, és ezért kéne spórolni a memóriával! 
 Illetve az is fontos lenne, hogy amikor pl. jön egy sms, és kinyomom a felugró ablakon, akkor az értesítési sávban is tünjön el! Köszi!
- 

Maffia91 aktív tag válasz  petipetya

üzenetére petipetya

üzenetéreSrácok, a GO SMS Pro alkalmazás mért a SIM kártyán lévő neveket használja? Mértnem a telefonban lévőket? 
 Eléggé zavar, mert így nem írja ki teljesen az ismerőseim nevét illetve a hozzájuk csatolt képeket sem teszi be.
 Átnéztem már a beállítási lehetőségeket, de nem találtam rá megoldást!
 Ha vkinek van tippje, akkor írja már le legyen szíves 
 Köszi Ui.: 
 Bocsi "petipetya", dde véletlen válasznak raktam be hozzád! Elnézésedet!!
- 

Maffia91 aktív tag Sziasztok! Jelenleg melyik a legjobb böngésző amit ajánlotok? eddig Miren-t használtam... Nem nagyon nyerte el a tetszésem :/ Adobe Flash telepítése mindenképpen ajánlott? Köszi 
- 

Maffia91 aktív tag Szevasztok. Tudtok nekem mondani egy olyan Task killert ami óránként vagy akár hamarabb időközönként bezárása a progikat magától? Köszi szépen 
Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest