Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti használhatok már 2.3.7-es, CM 7.1-es romot?
Azt olvastam, hogy a 2.3.7-es android nem eszi annyira az akksit, ill.CM 7.1-ben is sok újdonság van a 7.0-ához képest, és ez kissé felcsigázott, de nem tudom, hogy mekkora a különbség...
Én 2.3.3-as CM 7.0-ás romot használok már jó ideje, nemrég, kb 3 hete újra is lett rakva mert valamiért magától offline-ba rakosgatta a telefont, (igazából újabb romot akartam feltenni, de az valamiért nem indult be
) de ennek ellenére nem volt vele soha komoly gond, sőt, az újratelepítés után még jobban is működik mint eddig,
és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mit gondoltok, a 2.3.7-es android CM 7.1-el hoz annyi változást az általam használt verzióhoz képest, hogy megéri a romcserét?
Igazából ha lehetne vele nyerni 1-2 nap (vagy esetleg több
) üzemidőt, (most 3-4nap) vagy tudásban nyújtana annyival többet, akkor lehet megpróbálkoznék vele,
de ha nem számottevő a különbség, akkor még meghagynám ezt a 2.3.3.-as romot, mert jelenleg nincs vele semmi gond, ezért kéne az infó...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
Aktív témák
- ASUS routerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forrmell.enn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Philips LCD és LED TV-k
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest