Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy ti használhatok már 2.3.7-es, CM 7.1-es romot?

Azt olvastam, hogy a 2.3.7-es android nem eszi annyira az akksit, ill.CM 7.1-ben is sok újdonság van a 7.0-ához képest, és ez kissé felcsigázott, de nem tudom, hogy mekkora a különbség...

Én 2.3.3-as CM 7.0-ás romot használok már jó ideje, nemrég, kb 3 hete újra is lett rakva mert valamiért magától offline-ba rakosgatta a telefont, (igazából újabb romot akartam feltenni, de az valamiért nem indult be :( ) de ennek ellenére nem volt vele soha komoly gond, sőt, az újratelepítés után még jobban is működik mint eddig, :) és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mit gondoltok, a 2.3.7-es android CM 7.1-el hoz annyi változást az általam használt verzióhoz képest, hogy megéri a romcserét?

Igazából ha lehetne vele nyerni 1-2 nap (vagy esetleg több :D) üzemidőt, (most 3-4nap) vagy tudásban nyújtana annyival többet, akkor lehet megpróbálkoznék vele, :) de ha nem számottevő a különbség, akkor még meghagynám ezt a 2.3.3.-as romot, mert jelenleg nincs vele semmi gond, ezért kéne az infó... :)

Bármilyen infót előre is köszi szépen! :R :R

Aktív témák