Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
silboy #23218 üzenetére
Ebből a Task killer leírásból kiderül számodra, hogy mennyire felesleges!
-
sssz
őstag
válasz
silboy #23218 üzenetére
először is, teljesen fölösleges kilőni a programokat, mert az android amugyis újra fogja indítani. ez ilyen. ettől még nem lesz semmi baja a telefonodnak. az androidnak elég jól optimalizált a memóriakezelése. tudja ő mit mikor kell futtatni és mikor kell bezárni. felejtsd el azt a programot, teljesen fölösleges.
a másik, hogy azért nem mér a battery monitor, mert valószínűleg folyamatosan kilövöd a taskkillerrel. annak futnia kell a háttérben, különben honnan szerezné az infot az akksi töltöttségéről.ez egy nagyon rossz windows-os szokás, hogy minden programot be kell zárni, mert különben elfogy a memória.
az android majd megoldja, ne aggódj.
mellesleg, azzal hogy állandóan zárogatod és kilövöd a progikat, az android meg újraindítja, jóval több akksit eszik a teló, mintha hagynád simán, szépen működni. -
tboldi
nagyúr
válasz
silboy #23218 üzenetére
Felesleges task killereket alkalmazni. Amit bezársz, az Android automatice újraindítja.
A Battery Monitor Widget-et nem ismerem, de biztos csak időnként frissíti magát. Nézd meg a beállításaiban, hogy lehet-e kisebbre venni ezt az értéket.
Banyek...a widget kilövésére nem is gondoltam.
-
Csigusz 1
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz
silboy #23094 üzenetére
JuiceDefender. Ez tud ilyesmit, hogy mennyire tudod időzíteni azt nem tudom.
-
sqpp
őstag
válasz
silboy #17721 üzenetére
Ha Cyanogen Mod vagy hasonló van vagy talán 2.3 ugye mivel azt irtad akk van alapból benne olyan h jelszót kell beirni ha fel akarod oldani
a beállítások / biztonságnál tudod ezt bekapcsolni vmi pinkód,tudom furán hangzik de télleg ez arra van h a billentyűzárat lejelszavazd nem arra h a telefont indításnál
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest