Aktív témák
-
seger
addikt
Kicsit szájbarágósan kaphatnék pár választ?
Romot akarok frissíteni a legujabb overcomot. Sok helyen olvastam mindenféle resetről mielőtt felmegy a wipe verzio. factory reset, wipe reset meg mittudom én mik voltak még.
Leírnátok milyen sorrendben kell, illetve mi mit csinál?
Vagy tényleg megkell csinálni mindent? Kratost úgy tettem fel, CWM-ből csak simán a wipe verziót, és ennyi.
Szeretném ha a belső mem is üres lenne, sokat próbálkoztam kratos alat különböző launcherekkel, is tuti tele van szeméttel.előre köszi.
-
seger
addikt
válasz
feketepeti #15335 üzenetére
Kicsit pontosítanál? Marketen rákeresek, ad be valami ingyenes cuccot, de az sz@r.
Engem olyan érdekelne, ugyan erre jó, csak hívás átirányításkor, legyen amit beenged, és legyen amit továbbít, de azokról is kapjak valami értesítést.
-
seger
addikt
Mindenkitől elnézést. Én sem vagyok tökéletes, ezt nem is mondtam. Már én is írtam ugyanazt, sokan le is szúrtak miatta. Megbántani meg végkép nem akartam senkit.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest