- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
Aktív témák
-
Fireman67
aktív tag
válasz
Dr. Student #15212 üzenetére
Én előre szóltam, hogy (bocsika)
A kérdésedre, csak annyit tudok válaszolni, hogy itt valahol olvastam olyan "főzetről", amiben már kissé húzva van a hangerő. Biztos lesz valaki, aki pontosabbat is tud mondani. -
Fireman67
aktív tag
válasz
Dr. Student #15209 üzenetére
Ettől hangosabbat most nem találtam!
(bocsika)
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14997 üzenetére
OK. Tehát ugyanazzal a Gmail címmel legyél bejelentkezve a telón és a számítógépen is, és már szalad is lefelé a progi a telefonra.
Ha nem megy valami, szólj.
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14983 üzenetére
Persze. A jobb felső sarokban jelentkezz be azzal az e-mail címmel, ami a telefonon meg van adva, és legyen bekapcsolva a telefonon is a net. Ha ez megvan, menj rá az "Install" gombra, és már szedi is le a progit a telefonra.
CoolBoy323
Nekem bőven elég a normális számológép, és függvényt sem kell rajzolnom, ezt tehát szerintem nem must have. Ide a fórumba írtad, hogy must have. Ha megvan a fonál eleje, akkor tudod, hogy miért írtam, hogy nem igazán must have.
-
sqpp
őstag
válasz
Dr. Student #14991 üzenetére
mert kell egy google fiók
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dr. Student #14983 üzenetére
katt a FREE gombra
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14972 üzenetére
Szívesen.
Remélem, találsz majd benne olyan progit, amire szükséged van.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dr. Student #14923 üzenetére
összes hívásidőd akarod látni?
akkor a Call Meter 3G az amit keresel, a legjobb ilyen téren! (lsd fenti linken) -
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14923 üzenetére
Nézd meg ezt, biztosan találsz benne olyan progit, ami tetszeni fog. Lejátszónak (filmhez) a MoboPlayert ajánlom, hívásidő méréséhez pedig a Call Meter NG-t.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest