Aktív témák
-
aggleány
addikt
Hidd el, hogy előfordul. Tudom, hogy hülyén hangzik, de priviben egy csomóan kerestek meg azzal, hogy olvastak ilyen-olyan cikkeket, amikben fel van sorolva egy csomó app, ami mind "must have", és ha most azt nem töltik le, akkor nem is lesz jó a telefon? Vagy az appok csak akkor működnek jól, ha együtt vannak?
Nem fogok neveket írni, de 10 embernél több keresett meg ilyen típusú kérdéssel. Aki nagyon kezdő, és egyáltalán nem ért a témához, képes szó szerint venni akármit, ami segíthet neki - talán mert nem akar kérdezni, mivel az ciki, vagy nem is tudom miért.
Mellesleg a kedves kolléga lekoppintotta az én hsz-emet: én is linkeltem egy hasonló cikket, és az általa ajánlott progi másik, egyszerűbb verzióját ajánlottam. Mivel jóindulatú vagyok, biztosan nem vette észre, hogy én mit válaszoltam a kérdezőnek, utána pedig az sem tűnt fel, hogy neki írtam egy hsz-t. Nem úgy ismerem a kollégát, mint aki direkt nem vette észre a dolgot, inkább gondolom csak sikerült átsiklani felette. Vannak olyan egyének is, akikről pontosan tudom, hogy direkt nem veszik figyelembe, amit írok, de azokkal nem is szoktam foglalkozni, nincs miért. Ellenben CoolBoy323 szerintem jó arc.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- További aktív témák...
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest