- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
oli.98
tag
Friss Google Earth apk-t honnan tölthetek le? Csak régieket találtam.
-
oli.98
tag
Sziasztok!
Cseh turistautak térképeket honnan tudok letölteni a locushoz?
-
oli.98
tag
válasz
csibusz0314 #37433 üzenetére
Én linuxon ftp-n keresztül tudok másolni. Windowson is be lehet állítani valahogy, de ott a sima megosztás egyszerûbb.
-
oli.98
tag
Cm7-en desire hd-n nem tud kapcsolódni az avast az anti theft letöltésekor. Le akartam tölteni az f-secure-t, az meg nincs dhd-hez. Nem lehet, hogy ez az anti theft baja is?
-
oli.98
tag
Az androidos Google Voice ugyanarra jó, amire a számítógépen nemrég megjelent? Mert ha igen, akkor minek kell neki jó sim kártya (olyan kártya van a telefonomban amire egy évig nem tettem pénzt és ezért nem működik).
-
oli.98
tag
Mire jó a wireless tether?
-
oli.98
tag
Nincs valami anyag a neten Android fejlesztésről?
-
oli.98
tag
Hogyan lehet használni a Google Hitelesítőt?
-
oli.98
tag
Mi a legjobb olyan app, ami felveszi amit mondok es azt leirja egy jegyzetbe. Ha van, akkor lehetoleg a magyar nyelvet is tamogatja.
-
oli.98
tag
Mi a legjobb beszedfelismero? Olyan kene, ami leirna egy jegyzetszerusegbe amit mondok.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged