- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
Ezt a progit ismered?
neked való
[Permissions Denied]
Nem tudom milyen romokon működik. Én arra akartam használni, hogy néhány automatikusan induló programot kikapcsoljak amiket amúgy használtam néhaműködött azt hiszem
-
skyli
senior tag
válasz
engine88 #38270 üzenetére
nekem 100MB-os pannon netem van. Csomót youtubeozok is rajta hd-n meg ilyesmik többször volt hogy egy csak egy nap 3-400MB-ot simán letöltöttem és nem is lassították be tavaly november óta kb csak most
torrenteztem és megnéztem róla egy bdrip filmet online xD lehet 1-2 gigánál már észrevették
De belassítva is simán lehet facebookozni, képeket küldeni, chatelni vagy mondjuk opera turbo-val netezni(ha nagyon lassú akkor képek nélkül).
-
skyli
senior tag
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Működő furulya, fuvola vagy ocarina programot tudtok androidra? elég lenne négy lyuk és hogy fúlyni lehessen
Van ilyen? Vagy más fúvós hangszer? Én kerestem de nem nagyon találtam :/
Kösziii!
-
skyli
senior tag
Köszi szépen a válaszokat!!!
Mindenkinek aki válaszolt
Kipróbálom majd ezeket akkorDocumentsToGO próbaverzióval pl nekem elég fura volt az excel.. bár lehetett kezelni de..:/ mondjuk csak egyszer próbáltam mert kellett gyorsan valamihez és ez volt fent. Régebben próbáltam mást is lehet hogy azt is amit írtatok, bár az egyiket biztos nem max az officesuite-ot
Általában azzal szokott baj lenni hogy hülyén nagyít ha képek is vannak pl egy doc-ban
A Navitelt is köszi -
skyli
senior tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legjobb Office program szerintetek
néhányat próbálgattam már de nem tudom..:/
És még egy túrautas, ösvényes térkép is jó lenne
(kenutúrához) Ilyenből melyik a legjobb?
Köszii!
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest