- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TWRP -t legjobb USB ről indítani recovery.img -t fel kell másolni egy FAT32 re formatált pendrive gyökerébe és a 2.db zip fájlt is
MiniX_NEO_U1_FW010_To_Beelink_MiniMX3.zip
MiniMX3_WiFi_Driver_Patch.zipAz oldalsó USB be kell tenni a microsd foglalat mellettibe, tápot kihúz reset gomb nyomva tartva táp vissza és még továbbra is nyomva tartani 3-4.másodpercig a reset gombot majd elengedni, pár másodperc és újra fog indulni a BOX twrp módban TWRP alatt csak és kizárólag egér/légegér el lehet navigálni tehát a másik szabad usbbe ezt be kell dugni még mielőtt indítjuk a twrp.t!
TWRP ben Wipe menü, majd ott Advanced Wipe és ott kijelölni az alábbiakat
Dalvik/ART CACHE
CACHE
SYSTEM
DATA
majd alul a csúszkával végrehajtani a műveletet!
Ha megvan vissza főoldalra és install menü jobb oldalt lent Select Storage és ott USB OTG -t kijelölni és OK gomb ekkor már látszani fog a 2.db zip fájlt amit telepíteni kell először csak a MiniX_NEO_U1_FW010_To_Beelink_MiniMX3.zip et telepítjük, ha felment vissza lépni az intall menűbe és feltelepíteni a MiniMX3_WiFi_Driver_Patch.zip et is ha ez felment lehet rányomni a restart ra!
Első indítás 4-6.perc ha ezidáig folyamatosan a MINIX feliratot látjuk villogni az jó!
LETÖLTÉS => Minix_Neo_U1_Port_To_MiniMX3_By_DroiDMester.7z
Várom az észrevételeket javaslatokat.......
-
zetecR
addikt
válasz
DroiDMester #8696 üzenetére
Akkor kérnénk egy Megás linket.
-
Ez gyári Minix Neo U1 Android rendszer!
és a hozzá írt MINIX XBMC vel működnek ezek a funkciók, megy rajta a normál 16 és 17 es KODI is de ott nem garantált minden funkció hibátlan működése(PL a 17 es kodival nem működik a automata 24p mód) az SPMC vel meg nem kadencia helyes a lejátszás mert vannak eldobált képkockák!
De ehez az Android verzióhoz írt MINIX XBMC vel tökéleten megy minden!
-
trance89
őstag
válasz
DroiDMester #8693 üzenetére
akkor kérnénk szépen egy linket (MEGA lenne az igazi)
a twrp is jó lenne bár ezt már nemrég kértem tőled pm-ben is de nem méltattál válaszra -
zetecR
addikt
válasz
DroiDMester #8693 üzenetére
Akkor így olyan lesz a MiiMX III, mintha a normál droid lenne rajta hibátlan, LE-s Kodival?
-
Van egy jó hírem akik Beelink MiniMX III al rendelkeznek!
Sikerült a legfrissebb MiniX NEO U1 FW010 -ből alkotnom egy teljesen jól működő verziót!
Ezzel már működik a legfrissebb(és bármelyik) gyári MINIX_XBMC is nem csak az alfa verziós ami állandóan kilép!
Minden működik benne, és ami még említést érdemel tökéletesen működik a Frame Packing 3D lejátszás is és természetesen a DD és DTS-HD Master Passthrough is tökéletesen megy, és az automatikus 24p mód is hibátlan, menüben lehet is ki-be kapcsolni ezt a módot!
TWRP alól(indulhat a twrp usb/sd ről is) telepíthető verzió!
Ha van rá igény vagy szeretné más valaki is kipróbálni felteszem valahová!
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester #8691 üzenetére
ha 008 devel van akkor már ki se kell venni,. update mappába bemásol, dtb.img átnevez és újraindít.
-
válasz
retesz147 #8689 üzenetére
húúú a K3 ban azt hiszem hogy Realtek Wifi/BT modul van, próbáld meg a gxbb_p200_2G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb -t
Ha SD ről fut az LE, elegendő magán az sd -n kicserélni a dtb fájlt úgy ahogy írtad kiveszed és felül írod, nem kell semmi mást csinálni!
-
retesz147
addikt
válasz
DroiDMester #8686 üzenetére
Köszi!
A launcher probléma úgy látszik megoldódott, köszi a tippet, bár ennyi nem volt elég neki, volt ott egy gyárilag telepített 3.progi is (gyorsabban töröltem, minthogy megjegyeztem volna a nevét sajnos), míg azt nem töröltem, addig nem működött. Most úgy néz ki jó.
Ez a dtb van fent : gxbb_p200_2G_1Gbit
Tudsz tippet adni melyik lehet a jó esetleg? a k3_pro-val a wifi nem ment.Már belakott LE-nél hogy kell dtb filet cserélni?
Kiveszem az SD-t, PC-n cserélem az Sd-n a dtb-t visszadugom a boxba és bekapcsolom, vagy újra kell telepíteni a LE-t a reset gombos módszerrel?Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy jó vételnek tűnő tv boxot?
Maximum 8 ezer forint a határ
Kodi, Facebook, filmezés lenne a fő célpont -
-
kjoo
kezdő
Sziasztok!
Kezdem megismerni a boxomat. Most épp az a gondom, hogy a 4:3 képarányú TV-men mindenki sovány és magas. Van erre valami megoldás?
Köszi:
KJoo
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Sikerült bekapcsolnom a BT-t LE alatt Silent77 kolléga jóvoltából, amit még 1x köszönök!
DE
2 boxom van, az egyik MiniMXIII, amin tök flottul megy a BT, hozzá csatlakozik a külső hangszóló bt-szal, megy LE és android alatt is, minden ok.
A KIII-nál más a helyzet sajnos. Bekapcsoltam ott is a BT-t a Szolgáltatásokban, de a Bluetooth menüpontban nem jelenik megy egy eszköz sem, csak azt írja, hogy Bt adapter nem található.
Átmentem androidra, ott simán csatlakozik a hangfal, minden ok.
Mi lehet a gond LE alatt, miért nem látja a BT adaptert? Rossz a dev fájl?A másik problémám, hogy android alatt a KIII nem képes megjegyezni a Launchert. A gyárit lecserélném, de nem képes megjegyezni melyiket használjam, mindig rákérdez, minden egyes indításnál és minden egyes Home button megnyomásnál.
Egyik hiba sem jelentkezik miniMXIII alatt, pedig ugyan az a LE 007 az épp megfelelő dev-ekkel és android alatt is ugyan arra a launcherre cserélnék.
Találkozott valaki hasonlókkal?
Megoldás lehet rájuk?
Nem nagy hibák, csak kicsit bosszantó, főleg a launcheres.Köszi!
-
Beni2360
félisten
Köszönöm segítségedet, de én teljes névvel kerestem mivel pl: S905 keresésre több gyártót is kiad. De most, hogy 2 találattal több van okosabb lettél? Legközelebb több lehetőséggel keresek és a kérdezőt előbb megkérdem, hogy esetleg keresett-e rá és ha igen akkor miért nem azt írta, hogy keresésre csak ezt találtam esetleg van -e másnak még tapasztalata erről....
-
azbest
félisten
válasz
74panzer #8677 üzenetére
Szerk, na újra fogalmazom mert zavaros lett.
A hang hdmi-n át természetesen ugyanolyan. Analóg jack PI alatt szokol rádióról cd minőség közelira hozható egy config.txt kapcsolóval.A régi monitor, amivel próbálgattam őket, nem támogatja az rgb módot fhd-ban. ycbcr-ben a PI képe túl világos volt, bekapcsoltam rajta a ycbcr full range módot, úgy már jó lett. Még így is egy kicsit világosabb, mint az s905x képe alapon. A másik újabb monitoron viszont ezzel a beállítással a pi képe sötétebb és az s905x képe egy hajszállal világosabb. De ez akár abból is adódhat, hogy más libre build fut a két eszközön.
Egyikkel sincs baj.
-
Z10N
veterán
válasz
Beni2360 #8674 üzenetére
Koszonom a roppant hasznos hozzaszolasodat. Igazan epitojellegu volt. Szerinted nem kerestem ra elotte? Amugy rossz keyword-t hasznaltal. Varj, megmutatom hogyan kellett volna: EM95. De csak azert vagyok ilyen rendes, hogy legkozelebb is ilyen segitokesz legyel masokkal.
-
Beni2360
félisten
válasz
mr.storm #8678 üzenetére
Nem tudom, hogy itt él e a 7 napos hiba , de azonnal jelentsd és készíts videót a dologról mert kérni fogják.
Én is csináltam mer hasonló esetem volt a BG-nél 1 hónap után . Már sajnos nincs meg a videó. De a bekötéstől kezdve a tv hdmi bemenet mutatás, hogy nincs adás , aztán a táp bedugása és a tápkábel bedugása, nem világit a led és a képernyőn semmi változás. -
mr.storm
csendes tag
Sziasztok!
Gearbestről, EU raktárról rendeltem minimx iii boxot. 4napig működött, utána se kép se hang.. El nem indul, a led nem világit, cserébe marhára fölmelegedett. Van ötletetek miért? Vagy kifogtam egy rosszat? Indítsam a ticketet gearbesten?
Köszi a segítséget!
-
Beni2360
félisten
Szerinted? a kereső használata után.
-
Z10N
veterán
Az Eny EM95-rol tapasztalata valakinek van?
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy [link] sajnos nem tudom csatlakoztatni az androidos felülethez Beelink mxiii-hoz. Látja a box, de azt írja rossz pin, de nem is dobja fel a lehetőséget, hogy beírjam.
Mi lehet a hiba? Vagy melyik gamepad ami működik?
Ha esetleg xbox360 controllert veszek, ahhoz kell a PC receiver, vagy a nélkül is jó?
-
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Még mindig az ismerkedési fázisba vagyok az M18 -al. Az normális hogy nálam a reset gombos indítás nélkül
is elindul a LE ? A 007 volt egy sd kártyán, feltettem egy pendrive-ra a 008-at, és minden féle variálás nélkül indult. Utána kíváncsiságból visszatettem a 007-es sd-t az is simán indul.
Szóval ez normális ?? -
baandii
senior tag
hellosztok,
van esetleg itt olyan aki router usb-jére csatlakoztatott hdd-re tölt le torrenteket és onnan nézi a filmeket? egy kis segítségre lenne szükségem a beállításokhoz...
szóval van egy TP-LINK WDR3600-as routerem aminek az usb-jébe egy hdd-t szeretnék kötni amire filmeket töltenék le. a router és a MiniMXIII kábelen van össze kötve és LibreELEC fut rajta. ehhez mit és hogy kéne beállítani?...gondolom először a torrentet kéne utána meg hogy librrelec alól vhogy lássam a hdd tartalmát.
próbáltam a router topikjában is érdeklődni de eléggé kihalt -
retesz147
addikt
KIII és MinimxIII-on is a LE 007-ben a beállításokban a Bluetooth letiltva jelzi.
LE nem tud BT-t kezelni, vagy valahol máshol kell engedélyezni, vagy mi lehet a gond?
User error?(próbáltam rákeresni, de nem találtam pontos találatot)
-
sp8787
addikt
válasz
headhunter #8656 üzenetére
KIII - ha meg egyet vennek pluszba harmadiknak ilyet vennek de vszinu 11-11-en veszek is egyet ,hogy legyen
M18 - femhazas nem melegszik sztem marhajo, es mintha jobb lenne a halozati bufferelese mint a minimxiii-nakKIII-ban jobb a wifi elvileg de majd keress ra itt a forumban
-
Songoman
aktív tag
válasz
headhunter #8656 üzenetére
Mire kellene?
Full LE kompatibilitás, akkor 3.
Ha olcsót és kezdődő, de még nem kiforrott LE kompatibilitás, akkor 2.
Ha papír alapon a leggyorsabbat, potenciális hosszú távú (nem biztos, hogy lesz) LE támogatás, akkor első. -
headhunter
addikt
Melyik "ajánlott"?
3. H96 Plus
4. ?
5. ?
Elvárás:
2GB RAM
8/16GB ROM
Gigabit LAN
Wi-Fi 5G
HEVC (x265) 10bites lejátszás
.
.
. -
azbest
félisten
a garis csere szinte biztos, hogy kínából jön. Viszont, ha vámkezelni kellene, akkor van garanciális csere opció is a postai ürlapon. A külföldi rendelős topicban volt rá példa, meg a posta oldalán ott a dokumentum.
A bolttal való teljes üzenetváltás kell pdfbe exportálva, az biztos. -
sniphoe
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, akkor az MXIII-as lesz. EU raktárból már esélytelen hozzájutni?
-
igen van, de annak más a neve Beelink Mini MX-G nek hívják!
Bár sok webáruházban ugyan úgy csak MiniMX nek nevezik De 55.ért amibe kerül már van jobb ajánlat is!
-
sp8787
addikt
válasz
DroiDMester #8650 üzenetére
A MiniMX-bol is van 2/16-os ha jol tudom
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester #8650 üzenetére
Gearbesten ritkábban rendelek, most, hogy adnak 22$-t nem lesz még egy boxom és amúgy is vennem kéne, szóval így meg 10$-ért kapok még egyet, tehát, 52$-ból két MX-em lesz.
-
igen ha azt is hozzá számolod hogy másik típusnál ujra kifizeted EU raktáras vételnél a 6,4.usd szállítási költséget úgy már tényleg 10.el mínuszba vagy!
#8647 Pelican : azért annyira nem nagy az a eltérés a lényegi eltérés az hogy a MiniMX3 -ba dupla annyi a RAM és ROM van a többi része kb 100% ba ugyan az! Kinézetre nekem talán a MiniMX jobban bejön, ne kérdezd mér de így hogy egymás mellett van a 3.db Beelink box -om nálam így alakul a kinézet1, GT1
2, MiniMX
3, MiniMX3őőő még annyi: a MiniMX -nek akár mennyire is hihetetlen de jobb a gyári hűtése mint a MX3 nak
a MX3 egy 2.órás filmnézés alatt azért be tud langyosodni, még a MiniMX nálam teljesen hideg marad! -
blakey
titán
válasz
DroiDMester #8643 üzenetére
Mindenképp kell egy box, ha az elsőt választom akkor a szállítási költséget is számolva csak a felét adják vissza és ha venni szeretnék egy másikat akkor minimum +20$, a második lehetőségnék 10$ és lesz egy új dobozom, ennyi.
Miért választanék másikat? Több költséggel járna és LE-hez tökéletes, MXIII-mal elégedett vagyok, de még egy tök ua. nem kell.(#8642) DoItYourself
igen, de gondolod, hogy EU-s rendelést Kínából küldenek ha arról lenne szó? Nagyon remélem, hogy nem, de egyébként meg tökmindegy.(#8645) sniphoe
Nem ua. a két box, képek alapján én is azt hittem, hogy ua. csak a "fordított" elrendézes aztán mikor kibontottam láttam, hogy a Mini MX 1-1 cm-rel nagyobb. -
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester #8619 üzenetére
"Viszont minap megpillantottam egy Zidoo X8 ast, egy ilyet azért még bevállalnák"
Érdekes, hogy a magyar parlamenttel reklámozzák... -
sniphoe
aktív tag
A Mini MX és Mini MXIII között mi a különbség?
A három vonalon kívül.. -
Pelican
őstag
envagyok fórumtársról dtb file-t neveztek el...
gxbb_p200_1G_envagyok_test.dtb
(MINI MX 1GB wifi javítás) -
Miért is jobb a második 10.usd vel? valamit elszámoltál te!
az 1.es ajánlat 20.usd-t visszakapsz +2.usd pontokban tehát ez 22.usd a MiniMX 35.be kerül! ha a 22.usd re még rárakod amit kell fizetned a 2.es lehetőségnél(+10usd) az 32.usd szóval csak 3.usd vel jobb a 2.es ajánlat, viszont nincs választási lehetőséged más típusú BOX -ra!
Én inkább az 1est választanám és más típust vennék nem MiniMX et, de te tudod! -
ati888
senior tag
Hello!
Végül rendeltem egy Beelink MXIII-2/16gb-ot EU-raktárról, amíg még lehet kapni. Sosem volt még ilyen kütyüm, valahol találok pontos leírást, hogyan rakjam fel a LE-t, melyiket, stb?
Még valami, ezt nem lehet valamilyen telefon appal távirányítani?
köszi
Ati
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester #8630 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a cserénél vissza kell-e küldenem a boxot, mert ha nem akkor 3e-ért jó lenne egy másik.
Ennek a hibásnak is meglenne a helye.
-
Hát ez marha jó csak 20.dolcsit akarnak vissza téríteni(GB walletre) a 35.ből! Ha meg cserét kérsz fizess 10.dolcsi postaköltséget! ez egyik sem olyan jó ajánlat! ha a vissza térítést kéred kb pont ott vagy mind ha cserét kérsz!
A 20 dolcsira csak 2.dolcsinak megfelelő pontot adnak tehát gyakorlatilag 22.usd -t kapsz vissza de talán ezzel jársz jobban mert bármire letudod vásárolni! -
blakey
titán
válasz
DroiDMester #8619 üzenetére
Na, ezt válaszolták, melyiket válasszam?
"After reviewing your case, as the download speed is normal but the upload speed has some problem, please review our possible solutions:
1) Keep the item and accept a partial refund on Wallet (credit)
We can offer 20 USD on your GB wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 2 points ,3USD=3*2 points => get 6 points etc) This amount can be used for your future orders.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out how to use point :
http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew
We can also refund the money to your original payment account.2)Resend a replacement (No return)
We can resend you a replacement but we kindly ask you cover partial cost of item and the shipping fee which is 10 USD.
We will then arrange a shipment and send you an invoice if you choose this option.Can you please let me know your decision?"
-
azbest
félisten
válasz
DroiDMester #8578 üzenetére
A v88pro-val úgy tűnik nem megy a friss develop 008-cal sem az analóg hang. Van analóg opció a lehetőségek közt, de akkor is a hdmi-n szól.
(viszont a v88pro bal hangja úgy tűnik kimérve, hogy a földre van zárva, sarkan írta, hogy az ő példányán sem szól androidon a bal oldal. Szóval lehet, hogy széria hiba azoknál.)
Más analóg kimenetes s905x-szel próbálta valaki?
A múltkori távos bekapcsolónál rájöttem, hogy az alvásból ébresztés megy csak a v88pro-val a gyári androiddal is. Szóval abból hiába veszem a bootloadert, mert eredetilegsem a távirányítójához való van sajnos. Ha találok más s905x-est, amihez pont az a távirányító van és be is lehet vele kapcsolni, akkor esetleg abból lehet kiszedni.
-
Roli5
tag
Sziasztok!
Ha esetleg egy SUNVELL T95M-et S905 processzorral X nélkül
keres valaki, van egy az aprón!
-
jaaaaa.... már értem annyira nem követtem a pályafutásod hogy milyen BOX od van!
így világos, én is azért vettem a MiniMX -et mert én is másik típust szerettem volna a MiniMX III mellé
Már volt másik 2 típusom S905 ből Egreat MXq Pro 4K val kezdtem az S905 sort aztán ugye jött az ajándék Beelink GT1 majd vettem a Sunvell T95Max ot ami ugye hibás volt, de közben(mikor még nagyban ment a tárgyalás GB -vel garancia ügyben) lett jó áron MiniMX III EU raktárban így rendeltem 1et, aztán ugye vége lett GB vel a 2 hetes húza vonának és végre vissza utalták GB Wallet re a T95Max árát aztán ugye bő1 hete lett szintén EU raktárban MiniMX jó áron amit nem bírtam kihagyni így vettem 1 et ebből is! Van még mindég több mint 30.dolcsim GB Wallet en de már nem kell egy 4.ik box most épp elég a 2.db S905 + a S912es GT1
A Sunvell T95Max ot meg eladtam kedvezményes áron, természetesen úgy adtam el hogy tudatában volt a vevő a LAN os hibájáról hogy csak 100.as hálózatban megy, vagy olyan LAN kábellal amiben nincs bekötve a Gigabit rész, csináltam is neki hozzá egy ilyen adapter ha gigabit hálóba köti csak a box elé teszi és leszedi 100.asra.
Viszont minap megpillantottam egy Zidoo X8 ast, egy ilyet azért még bevállalnák már csak a 3D MVC Frame Packing tudása végett is! De sajnálom rá a 120.dolcsit meg még a tréfa is rájönne mert ilyen nincs sehol EU raktáron úgy meg már sok lenne nekem!
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester #8586 üzenetére
Mini MXIII-at egy dolog miatt nem szeretnék venni, mégpedig mert már van egy és jó lenne 2 különböző eszköz, de lehet, hogy veszek még egy ugyanolyat és az MX-et meg odaadom játszani a gyerekeknek vagy akinek nem fontos a LAN, esetleg eladom kedvezményes áron.
-
sp8787
addikt
válasz
meridaharcos #8613 üzenetére
SYSTEM > Settings > Video > Playback > Adjust display refresh rate > Always
-
meridaharcos
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
LE alatt mit és hol állítok, hogy a kijelzőn automatikusan a videóhoz igazítsa a frissítést ?
Köszi előre is ! -
-
jézusom
addikt
Használ valaki játékhoz kontrollert? Xbox360 kontroller milyen lehet? Mit ajánlotok?
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester #8594 üzenetére
Én ebben az alfa verzióban (LibreELEC-RPi2.arm-7.90.007) néztem, de nem találtam meg én sem. Valószínűleg csak a későbbi verziókban lesz hozzáférhető.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
DroiDMester #8606 üzenetére
Köszi a választ! Mivel a készülék nevére szűrtem rá, így a megoldásokat nem listázta.
-
válasz
Petyka3 #8605 üzenetére
Sz.tem értelmezve olvass vissza! Senkinek nem fagyott, max egyes LibreELEC verziókkal volt hogy az OSD fagyott a képernyőre! De ez nem a BOX hibája mert nálam mindegyik S905 BOX csinálta azzal az aktuális LibreELEC verzióval ami hajlamost volt erre, nem csak a MiniMX III és ha olvasod már talán az is kiderült hogy a bekapcsolt vsyc miatt van!
-
Petyka3
aktív tag
Megrendeltem egy MiniMXIII-at és ahogy olvasom viszonylag sűrűn volt a fagyásra panasz. Akinek volt ilyen gondja megoldódott, vagy ekkora a minőségbeli szórás?
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #8599 üzenetére
Eddig úgy tűnik.
-
Beni2360
félisten
válasz
werszomjas #8570 üzenetére
Ha van wifi vagy internet akkor a mindig tv app nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged