Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game78
tag
válasz
Pelican
üzenetére
Azt meg köszönöm

A dtb jo az is amit a 006-oshoz felülírtam?Egy MiniMX...most 006-os van a kártyán,de van vele egy kis bajom.
A gyári droid van a nandon,rajta egy Kodi,optikával van összekötve az erősítővel,megy is szépen a Dolby.
A 006-os LibreELEC-el az sd-n meg sehogy se jön össze.Érdemes variálni vagy hagyjam...
A gyári rendszer azért 30-40% on pörgeti a rendszert,meg 900mb ramot eszik
ezért váltottam,meg nem is használom a droidot. -
da.
tag
Sziasztok, nekem 006 van fenn, de a hülye zöld / inverz bénázás miatt kellene egy olyan verzió, amelyben RGB szinteret lehet erőltetni. Hátha segítene.
Van már kinn olyan stabil verzió, ami ezt tudja? Írtatok 007 -ről és 8-rol, ezek milyen állapotban vannak? Honnan lehet letolteni?
Hogy lehet upgrade-elni, tudnátok adni egy linket? Jó lenne nem nulláról kezdeni.Köszönöm!
Na, kell nekem ennyit pötyögni, pont előttem érkezett válasz az egyik kérdésre
) -
Game78
tag
-
hevizms
addikt
Üdv.
Véleményetek szerint ezen a készüléken az HBO GO menne?
Nexbox A95X. -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Kipróbálás és barátkozás céljából gondolkozok egy ilyen vagy hasonló eszközön, ami képen az SD és 720p-s tartalmakat a routeremről lejátszani a régi TV-nken. SD adásnál jobb már fölösleges is lenne (nem túl jó a képe), de általában azt töltök rá az új Android TV-nk miatt, ami pedig FHD. Van rajta 2 HDMI port, bár USB nincs.
Ezenkívül kéne rá a YouTube, Kodi pár kieggel. Először a Chromecast jutott az eszembe, de akkor már egy rugalmas eszközzel többre megy az ember.Tehát egy kis képességű eszköz is elég lenne, igazából minél olcsóbban kéne. Nem tudom, hogy beválik-e, lehet hogy fölösleges lesz. A Gearbesten van vagy 10$ pontom, gondolom az ajánlottak közül a Beelink Mini MX vagy K1 Plus a választék, esetleg van más onnan, ami még ajánlott? Volt már kevesebb az ára? Nem figyeltem még.
Köszi szépen!
-
KTU
addikt
válasz
Keef_Lee
üzenetére
VidOn XBMC, próbáltad már?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Pelican
üzenetére
Ez igaz, de ahogy junkpod is írja optikán kiküldött passthrough volt a téma, ott pedig nem lehetséges a multichannel pcm. Csak azért írtam le a 2.0-t, mert a Kodi wiki táblázatban N/A van ehhez megadva.
A LE 007-ben az audió output device- nál én csak HDMI és BT lehetőségeket láttam, mást nem. Előbbire állítva nekem tökéletes az optikai kimenet. -
sp8787
addikt
0007-rol 0008-ra Backup Restore-al lehet migralni?
-
Keef_Lee
őstag

Hiszen raknám én bárhonnan csak menne rendesen. Nem igaz, hogy a 9 éves notimon is megy csak ezen nem. Már a család harikirizik, hogy akkor minek vettem még egyet a pi mellé.
Szóval, az eredeti gányolttal nem fagy le a filmek után. Most megint kipróbáltam. A feladat akkor az lenne számomra, mint amivel már egy éjszakát küzdöttem, hogy mégis ez alá erőltessek pvr addonokat. Mert ez olyan, hogy a telepítés tárolóból pl. a kodi repo-t kiválasztva ki sem listázza a pvr-eket. Ki érti ezt.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Keef_Lee
üzenetére
szerintem nem jön vissza az "eredeti" kodi, mert azt utána szokták telepíteni legtöbbször. De ne bánd mert hidd el semmilye szempontból nincs optimalizálva a boxodra, ez csak egy városi legenda. Nyugodtan töröld le kodit mindenestől, indítsd újra és telepítsd a kodi.tv-ről letöltött verziót. Nem szabad fagynia, ez már eléggé kiforrott, senki nem szokott ilyenre panaszkodni. (milyen boxszal is kísérletezel?)
-
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
válasz
DoItYourself
üzenetére
igen appróbb javításokat olvastam én is,
- illetve az S905x boxok támogatása,
-meg a magas bitrátás anyagok (ami csak tesztben létezik
) javítása,
-vp9 hw lejátszás (ez ugye S905-nek érdektelen),
-RGB színtér erőltetés egyes tv-khez
-volt valami gond a 7.1 csatorna hangkiadással ezt javította,
-4k lejátszási hibák javíásaIlletve van pár bug ami első verziók óta megmaradt (kikapcslás...)
Én nem biztos, hogy felrakom a 007-es helyett, ert nekem most minden jó. -
Keef_Lee
őstag
Úgy néz ki, hogy mindegy meddig nézek egy filmet, de ahogy leállítom lefagy a Kodi és üzeni, hogy elnézést kér, de befejezte a működést.
Ezt jól megszívtam, mert az eredeti kodjában nem voltak pvr-ek, nem is engedett feltenni. Ezért letöröltem, de az még úgy sem fagyott, hogy tele volt szeméttel. Valószínűleg valamilyen szinten optimalizálták.
A mostani tiszta frissen telepített viszont fagy. Lehet, hogy valami gyorsítótár ürítési problémája van? (és ebben van pvr-em , csak így nem tudom használni.)
Ha csinálok az androidon egy factory resetet, akkor milyen állapotot kapok. Az eredeti Kodi lesz benne? -
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
"A csatornák számát (number of channels) állítsd 2.0-ra, passthrough esetén ennek nincs is jelentősége."
Egy kicsit pontosítanám: ha HDMI passthrough, akkor oda a valós konfigot kell beírni, különben nem lesz multi chanel pcm. -
-
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Már megjelent a végleges 008 LE ?
-
toby_as
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Koszonom a gyors valaszt, ki fogom probalni.
-
FreedomHUN
senior tag
Nincs a tv-nek távja. Jelenleg egy upc-s táv van hadrendbe az alapfunkcióhoz, illetve mimaxon ha egyéb beállítas kell (infrás), viszont a párom nexusa nem tudja az infrát így jobb lenne egyben az egész. Meg ban már egy boxom, ahoz vettem légegeret, de az nem infrás, ott megvan a tvtáv, gondoltam akkor most 2in1.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
toby_as
üzenetére
Itt vannak a javasolt beállítások: Kodi audio quickstart guide
A csatornák számát (number of channels) állítsd 2.0-ra, passthrough esetén ennek nincs is jelentősége.
007-es LE alatt nekem működik rendesen a pt, nincs benne hiba, ha bekapcsolod a Dolby Digital transcoding opciót, akkor még az 5.1-es AAC-t is átkódolja DD 5.1-be. -
Keef_Lee
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Kösz, közben pont ezt csináltam én is. Indul is, meg fagy is
Már háromszor kiírta, hogy elnézést kér, de a kodi leáll. Közben gyors menüváltások voltak benne és belenéztem online filmbe, hogy működik vagy sem. Amikor leállítottam, akkor fagyott le. Ez ilyen? Most egy 1080p-s online filmet nyomok rajta tesztenk, egyelőre viszi. -
arnd
senior tag
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Fordítva nem jó? CEC-el a TV távjával...
-
toby_as
tag
válasz
jézusom
üzenetére
Az vicces hgy tegnap meg nem vont fent a Mini MX III az oldalon EU-s raktarbol....ezert vettem innen a HW aprorol persze joval dragabban....
...na mindegy ez van
Amugy tudna valaki olyan beallitast mondani amiben a KODI kiadja az 5.1-es DTS hangot optikan (passtrough). Sajnos eddig nekem nem jott ossze. (libre alatt sem)
Koszonom -
Songoman
aktív tag
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Jovo heten erkezik. De itt a hozzaszolok nagyon jokat mondtak rola.
Persze a funkcionalitasi igeny izles kerdese.
-
Songoman
aktív tag
válasz
FreedomHUN
üzenetére
-
Pelican
őstag
válasz
FreedomHUN
üzenetére
igen

-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Sony tv-hez kötnék egy andeoid boxot.
Létezik olyan air mouse ami a tv-t is vezérli? Ki-be kapcs, csatornaváltás, hangerő. Kínából is szívesen rendelek. -
Beni2360
félisten
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Nálam a K1 plusban lecseréltem a KODIT és semmit nem kellett csinálni indult a csempéről.
De ki lehet a csempék alá rakni x számu kisméretű csempét és akár eltüntetni ami nem kell a + gomb megnyomásával és ott pipa el vagy hozzá adásával lehet változtatni. Ez nem okozhat gondot a család tagoknak onnan választani.
na duplán kaptál választ. -
dugesz77
őstag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Nálam úgy működött,hogy leszedtem a gyári előre telepített kodit attól még a csempe a helyén maradt csak nem indított el semmit. Felraktam play-ről a friss kodit és a csempe már azt indította. De nyugodtan cserélhető a launcher abból is van egypár direkt tv boxra ha valami gebasz lenne.
-
Keef_Lee
őstag
A megérkezett T95X előtelepített kodimról azóta kiderült, hogy pvr klienst nem enged sehogyan sem.
Próbáltam spmc-t, hát az olyan volt mintha visszamentem volna az időben és a távkapcsolóval nem is tudtam használni.
Kérdésem, hogy a gyári kodit appot eltávolítom és utána áruházból felrakom újra akkor a launchból is eltűnik és újra be tudom állítani a baloldali nagy sárga
csempének? (család miatt kell...) -
válasz
junkpod
üzenetére
igen már észre vettem! hogy a MEGA-s linken egy Alfa verziós LibreELEC-S905.aarch64-8.0-devel-20161013131557-r0000.img van! a másik meg a stabil LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.008 verzió amit fel is másoltam szépen a NAND -ra, érdekes most minden gond nélkül felment!
amúgy a 8.as számozás tévesztett meg hogy mind2 ben ott a 8

-
syler123
veterán
Changelogban nem látok semmi érdemlegeset, ami miatt jobb lenne, mint a 007-es verzió. Én még várok a váltással.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
A másik az 8.xx volt azaz krypton, szerintem. Ez még 7.xx azaz jarvis.
-
arnd
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Bocs, dupla lett.
-
arnd
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nekem csak spdif van, de nem használom.
Az a fura, hogy változik az érzékenység op rendszer fügvényében. Gondolom a driver lehet a ludas. win alatt a többségük jobban teljesít. -
da.
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Szia, én is így használom az M18-at (erősítő felé), rendben működik a hang jacken keresztül.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Leslie50
üzenetére
No problem, de ha már szétkaptad és csináltál a nyákról fotót, összenézhetnéd az #1-es hsz-ben lévővel. Érdekelne, hogy még mindig ugyanazt a batchet árulják, vagy vmi újabb revíziót?
werszomjas: összefoglalóba nézz be, légy szíves. RCA-t még nem nagyon láttam S9xx dobozon.
-
werszomjas
addikt
A Beelink M18-on lévő AV csatlakozó az hang kimenet?
A TV-men csak DVI van (HDMI adapterrel), így a hangot csak RCA-n tudom a TV-re átvinni. Ez az AV csati jó lehet erre egy jack-rca kábellel?
Van esetleg ajánlott olcsóbb box 2/16GB, amin van ilyen jack vagy RCA csati?

-
Leslie50
csendes tag
Köszönöm a segítséget tényleg az AV csatlakozóban találtam meg a reset gombot. De akkor meg mi a túró a
gép elején az a kicsi furat, az zavart meg. A topik elején található leírást nem olvastam végig, ha megteszem
nem csinálok magamból bolondot. -
arnd
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Ja ja a hiányzó PCSCD-ADDON-t, zip-ből telepítettem.
Csinálok valami normális 5V-s tápot neki, ami elbírja valóban a 4 USB-t (is).
Amúgy érdekesek nálam a tunerek, ami win alat tök jó az LE/OE alatt meg sem mukkan, látszik, de nem talál adót, van ami 2 muxon látja, de a többin semmi. Ami meg win alatt kifagy az meg OE/LE alatt perfect. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself
üzenetére
Pedig olyan jó lett volna róla videót látni a Yt-n.

-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Leslie50
üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
16. Hol van a reset gomb?
Vagy a doboz alján (keress egy kis furatot a szellőzőnyílások között), vagy az AV csatlakozóban (!). Egy fogpiszkálóval benyomva érezni lehet a mikrokapcsoló kattanását. Ha túl kicsi a furat az alján és nem fér be a fogpiszkáló, akkor jöhet a kiegyenesített gemkapocs.
Van olyan lejátszó is, aminek a reset gombja be van ültetve a panelbe, de nincs beforrasztva (pl. MXQ Pro+), vagy olyan is típus is előfordult már, hogy egyáltalán nincs rajta reset gomb, így nehezebb a recovery felületre bejutni. -
Leslie50
csendes tag
Sziasztok!
Hozzáértőktől kérdezném a következőt, elképzelhető hogy a Gearbest-től vásárolt Beelink M18-on
nincs resetgomb, elfelejtették belerakni? Így mókolni sem tudom a kütyüt a leírtak szerint, és volt már olyan is hogy beragadt egy oldalon lefagyott és csak a táp kihúzása után tudtam életet lehelni bele. Szétkaptam és a lyukkal szemben a nyákon van 3 forrasztási pont ami üres. A készülék egyéként teszi a dolgát megvagyok
vele elégedve, de ha igaz amit sejtek milyen megoldást javasoltok? Csere, vagy szervíz, van ennek a kütyünek hivatalos szervíze?
Ui: készítettem pár képet de nem tudom feltölteni ide sajnos nem sikerült .
A válaszotokat, véleményeteket előre is köszönöm!
László. -
válasz
DroiDMester
üzenetére
aha megvan mi a más a 2 verzióban developer verzióban még a kodi 16 van, és a korábban linkelt 300.megás verzióban pedig a Kodi 17 de billentyűzetet nem nagyon tudja még kezelni! inkább csak egérrel lehet irányítani!
-
Keef_Lee
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
Addig ok, de hogy nem is találja sehol sem...
A TV engedélyezése után fel kellene dobnia, hogy pvr klienst engedélyezzek, de ez csak azt írja, hogy kell nekem egy tuner háttérkiszolgálónak és kész.
Több kodi nem fér el egymás mellet, akkor lehet, hogy kipróbálom az spmc-t. -
Keef_Lee
őstag
Semmilyen pvr kliensem sincs android alatti kodiban! Több gépemre raktam már kodit (nem androidra), de egyiken sem jártam még így. A simple iptv client és a vu+/enigma2 pvr client kellene.
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Felkerült a rendes developer verzió is LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.008 az előző még valami kezdetleges lehetett mert csak 300.megás volt!
-
Hali1975
tag
Szia,
koszi a valszt, de felreertettel:-)!
Azt irtam ,hogy ha valakinek olyan oreg gepe van ,mint egy ismerosomnek es az csak fb-re ,gmailre ,bongeszesre hasznalja azt is csak akkor egy ilyen kis tv okosito kutyu meg az 1 gigas is , boven a mostani gepen felul teljesit:-) egy masik gep aranak kevesebb , mint a feleert.De hallgattam rad es most probanak megrendeltem a forumtars altal ajanlott GB -s Beelink MiniMXIII TV Box-ot
[link]kiprobalom milyen .
Nekem csak medialejatszonak kell , tehat jo lesz a kodival es kabellel.
A baratomnak viszont wifivel kell hogy menjen ,elsosorban lejatszo, masodsorban bongeszesre.
Igy ratolom kartya a kodit es odaadom neki ,hogy probalja ki milyen a wifije.
Ha nem ok ,akkor keresunk masikat, ami kulso antennas es 2,4-5-os wifit tol.Udv
-
lepence
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
itt, alul
félreértettem? -
Jeah..........
felkerült a LibreELEC-S905.aarch64-8.0-devel-20161013131557-r0000 verzió! most másolom az SD re... nemsoká próba ha minden igaz kodi 17 van benne!
lepence hol és mit írnak az 5.1 ről én nem találtam olyan h.sz-t ott
-
lepence
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hello!
Amit a fórumon írtak az 5.1 hangokról, azt nem olvastad véletlenül, ahogy látom sokaknak segítene.......... -
válasz
lepence
üzenetére
ez nem új FW ez ugyan az ami OTA -n jött hónap elején csak ez SD ill USB Burning Tool verzió!
ami egyébként ugyan olyan szar mint az OTA magyarán a zöld bevillogás ugyan úgy meg marad!
amúgy tegnap tényleg megjelent egy új FW a GT1 re! Beelink GT1 104_AP névvel és mint kiderült már a GT1 ből is 2 verzió van a gyári számból lehet azonosítani! az eltérés a WiFi/BT Modulban van!
Az újabb verziónak A912 vel kezdődik a gyári száma ehez kell az AP végű FW, a régebbi GT1 pedig S912 vel kezdődik a gyári száma!
Amúgy nem lesz tégla ha fel cseréli valaki a 2 verziót és nem jót éget rá a boxra annyi a történet hogy a Wifi -t nem tudja majd bekapcsolni én már kíváncsiságból fel is tettem és mind ha megszűnt volna a zöld villogás!
de nem akarom el kiabálni! -
arnd
senior tag
Felraktam a 2016-10-11-devel -t.
Mondjuk csak a 03.-ai gxbb_p200_2G_1Gbit.dtb-el indult el...
Szépen sikerült is most megoldanom teljesen a MiDigTV-s vételt. Viszont az a tuner ami Pi2 alatt teljesen oks (egy űber gagyi ezüst házas ős kínai vevő), az az MXQ PRO + -al olyan mintha gyenge lenne az antenna jel, ki ki hagyott kockázott. Mondjuk csak az MTV1 és 2 esetén... a többinél oks volt. Kivéve, hogy a hang csatorna váltáskor be be síkított/reccsent. Pi-vel ilyeneket nem szokott tenni.
Szóval egyik szemem nevet a másik meg...
-
Keef_Lee
őstag
Megérkezett a T95X. Elsőre pozitív tapasztalatok. El ne kiabáljam.

A kodi rendszerinfoban 3 magot mutat a procinak. Ez hogy lehet?
Hogy kell ezen megnézni a film alatt a processzor terhelést és az infokat (nem találom ezen az egyszerű távkapcsolón) ?
Olvastam néhány tagtól, hogy kikapcsolva nem jegyzett meg semmit sem. Ez a simán távkapcsolón kikapcs esetén fordul elő vagy húzzam is ki kísérletezni? -
interstate76
addikt
válasz
pigster
üzenetére
Erről nem tudok. De ha veszel egy kontrollert, amit felismer a box és egyszer konfigurálod, akkor egy csomó játék játszható lesz vele külön pepecselés nélkül és az érintéssel sem lesz gond.
Nálam a bal analóg kar mozgatja az egeret, a jobb ugyebár a Hybrid Pointert, mindegyikhez van 1-1 "klikk-gomb", a D-Pad a jobbra-balra-fel-le "suhintás", és emellett a képernyő bal és jobb alsó sarkaiba is tettem érintőgombokat. Ezzel a kiosztással egy csomó játék irányítható. Ha valamihez külön kell konfigurálni, az is megvan 1-2 perc alatt és ugye menthető is az egyedi kiosztás, tehát csak egyszer kell megcsinálni (aztán TitaniumBackup-pal egyből menteni az egész alkalmazást, hogy soha ne kelljen újra mókolni vele
). -
lepence
tag
Új firm. a Beelink GT1-hez
és ahogy a fórumban látom, lehet van megoldás az 5.1, 7.1 hanghoz is.
Nekem még nem jött meg, csak olvasgatom a topikot. -
pigster
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Én is pont ezt csináltam, csak az egérgombra állítottam be; de valamikor olvastam, hogy létezik olyan firmware, hogy bele van építve, hogy az egérkattintást alapból érintésként kezelje.
-
jézusom
addikt
Ez jó vétel? [link]
Kupont lehet hozzá találni? -
interstate76
addikt
válasz
pigster
üzenetére
Ez nem a hardvertől függ, hanem az éppen játszott játéktól (és talán a boxon lévő fw-től is). Nálam van olyan, amin simán működik érintés helyett az egérklikk, és olyan is, ahol Tincore Keymapper-rel kell mókolni a "Move Hybrid Pointer" és a "Touch Hybrid Pointer" opciókat használva (nálam alapjáraton ezek vannak beállítva a kontroller jobboldali analóg karjára és az egyik gombra).
-
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
MINI MX-G-be pont jó a hengeres fogpiszkáló.
-
válasz
bostone
üzenetére
kihajlítasz egy gémkapcsot

De még jobb egy nagyobb méretű Ziherejsztű(lecsípni a hegyes végét hogy tompa legyen)

Ha egyik sincs megfelel egy gombos tű is de én azt annyira nem perferálom, mert vékony és hegyes nehéz eltalálni vele a reset gombot

***************************************************************************************
Pelican 1,2.mm a max átmérő ami bemegy azon a pici lukon, a hengeres fogpiszkáló pont a duplája 2,2-2,5.mm nem fér be, a hegye meg kevés mert több mint 1 centi mélyen van a kapcsoló! -
bostone
addikt
A beelink mxiii-t mi a picsulával fogpiszkálózzátok meg?
Ma érkezett a keddi rendelésem, de túl szűk a lyuk.
Más
Hogyan lehet két felhasználónévvel úgy bejelentkezni, hogy ne fedjék egymást? Lehetséges-e egyáltalán?
Külön a mamának, külön a papának, külön a gyerekekenek. Mindenki használhatná az alkalmazásait, a csillámpónis háttér nem tenne keresztbe a csillámf.szlámának stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ezért váltottam,meg nem is használom a droidot.

) javítása,
Már háromszor kiírta, hogy elnézést kér, de a kodi leáll. Közben gyors menüváltások voltak benne és belenéztem online filmbe, hogy működik vagy sem. Amikor leállítottam, akkor fagyott le. Ez ilyen? Most egy 1080p-s online filmet nyomok rajta tesztenk, egyelőre viszi.
...na mindegy ez van

de nem akarom el kiabálni!