Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DroiDMester

  veterán

  válasz blakey #8585 üzenetére

  Elnézést tőlem is kértek, már a legelső levél után mikor írtam hogy nem működik! De azután már csak húzták az időt....... De erről írtam is a fórumba keress vissza rá......

  kérd vissza a pénzed, adnak minden vissza fizetett USD után 5.pontot sajnos a szállítási költséget nem térítik vissza(nálam a T95Max nál annyiból volt jó ott nem volt szállítási költség mert nem EU raktáras volt, tehát mind a 65.USD -t vissza kaptam meg kaptam a 65.USD -re 325.pontot(ami ugye 6,5 USD -t ér)

  de ha 35.USD vel számolod(MiniMX ára) arra fognak adni 3,5.USB értékben pontot ami majdnem fedezi a szállítási költséget és vegyél helyette egy MiniMX III -at tegnap még volt EU raktárban!

  Azért most kicsit örülök hogy nem nekem jutott a hibás MiniMX szép lett volna ha GearBest en veszek 3.DB S905 BOX ot és mind a 3 hibás :Y

  Ugye a MiniMX III is valamennyire hibás lett nálam(meghalt benne a MicroSD foglalat 3.X vettem ki belőle a kártyát 4.edikre már nem mard benne csak vissza kilöki de erről is írtam már itt) de ezt már nem is jeleztem nekik mert nem akartam ezzel is eljáccani a 2 hetes tortúrát, használható így is(jelenleg is így megy róla az LE) egy vékony műanyag lapot a sd kártya fölé betolok ami jobban kilóg mint a kártya mikor tolom be a kártyát így befeszül és nem köpi ki mehetne így is mert semmi gond vele, de rendeltem hozzá microSD foglalatot majd valahogy ki fogom azért cserélni benne!

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés