Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yerix
tag
válasz
blakey #75397 üzenetére
Nemár, és mit kellene nyomni ?
Ilyen távirányítóm van. A hangerő gombok közötti fogaskereket mintázó gombot használtam.Ha tényleg csak ennyi, akkor mindjárt elsüljedek a szégyentől.
-
tomy86
addikt
Az igaz, hogy én módosítottam több xml fájlt, de úgy emlékszem, hogy ez az információs panel alapból benne van az Estuary skinben. De most már kezdek elbizonytalanodni, jó lenne ha más is megerősítené. Azt gondolom tudod, hogy ez nem az a panel, ami alapból megjelenik, amikor a táv info gombját megnyomod.
-
Imi1981
veterán
Megjött aliexpressről az 5v-os ventilátor. Ez nagyon lehűti a boxot 40 fokra vagy még alá is de hangos. Most kiserletezek mindenféle hűtés nélkül. Csak raktam egy fél cm magas talpat alá. Halkabb lenne a ventilátor szuper lenne de így idegesítő.
-
tomy86
addikt
(#75388) gyűrű: igen azt sajnos benéztem
Bár azt nem magyarázza, hogy nála semmit nem változtatott.
Most kipróbáltam és gyűrű által módosított xml-el is teljesen máshogy kellene kinéznie. Igaz, hogy rosszul jelenik meg - mert ahogy írta, az az estuary v2-höz készült - , de ha nálad nem történik változás, akkor más probléma van. Módosítás után újraindítottad a Kodit?
Ilyen az általam módosított fájllal (csak a hőmérséklet infó van hozzáadva):
és ilyen azzal, amit gyűrű módosított (bár értelemszerűen rosszul jelenik meg ezzel a skinnel, de ezzel is változnia kellene ): -
gyűrű
addikt
Amit én tettem fel az nem az alap estuary skinhez, hanem a mod v2 hez jó.
-
Yerix
tag
Van aki használ CE alatt rtorrent+rutorrent párost ?
-
Mike88
senior tag
válasz
csubyy #75381 üzenetére
Bocs, csak az utóbbi időben több kérdést is tettem föl, (teljesen más témában) és mindent írt mindenki, csak választ nem és ettől kicsit fölvagyok telve, (példának okáért múltkor 1 kérdést tettem föl, hogy két 15-ös gerenda egymáshoz rögzítéséhez mekkora szerk.építő csavart használjak, kaptam a "választ", hogy a gerendák ne érjenek le a földre, mert az baj, és egyébként is terveztessem meg.
szóval ilyen kalandok és ez csak egy a sok közül. Ha ezt most nem érted, az nem csoda, én is értetlenül állok a dolog előtt) kösz a választ, akkor már megmerem venni valamelyiket is. Felvenni nem akarok. Idejét nem tudom már mikor vettem föl utoljára TV műsort, ott a direct now, rtl most+, no meg a torrent, de mióta van netflix, elvagyok azzal, sportot meg nem nézek.
Írtam egyébként az előző hozzászólásban: #75363
"Maradnék a TVheadend-nél, linuxos boxot nem szeretnék."
Wetek-el nem volt semmi gond. Többeknek volt gondja a tunerkezeléssel. Lehetséges hogy az én használati szokásaim merőben mások, mint az átlagnak, így ezért nem volt nálam probléma, nem használtam szerverként és nem szoktam egyébként szörfözni a csatornák között. Megnyitom az EPG-t és megnézem hol mi megy, nem kapcsolgatok vaktában.
Ha nehezebb út alatt azt érted, hogy magát a rendszert nehezebb kezelni, abba már belejöttem az 5 év alatt, nekem már kényelmes, kényelmesebb egyébként mint az e2, bármilyen furcsán is hangzik (mert ismerkedési fázisban meg kell tőle bolondulni, szó se róla), bizonyos szempontok szerint még több lehetőséget is ad.
Az android nem erre a célra lenne használva, azon netflix, direct now (ehhez kodi kiegészítő nincs, nem is várható), rtl most app, ilyesmi. Ezért nem volna rossz, ha az android valóban tudna FullHD felbontást. Android alól a tuner részét nem használnám, a kezeléséért felelős applikáció az valami hihetetlenül ízléstelen, mondhatnám, hogy múltidéző/retro, s akkor szépen mondtam, de igazából ízléstelen. Amiko androidos széria meg teljességgel kizárva, egy életre megromlott a viszonyunk! De hát aki követi az 'A' széria "fejlődését" - és ez erősen idézőjeles, mert egy kabaré az egész - az tudja miért van kizárva. -
csubyy
tag
válasz
Mike88 #75376 üzenetére
Kicsit mindketten óvatosan elbeszéltünk egymás mellett. Te sem írtad, hogy csak ez az opció és én sem, hogy szerintem ez nehezebb út. Alapból szerintem a TVHeadend+CE kezelni fogja a tunert ezekben a boxokban. Nekem a K1 plus és Meelo + külső satos és DVB-t-t2 is ment, illetve megy. A stabilitás is tűrhető, de a felvételeknél voltak problémák. A KII és KIII tunerjei is mennek, bár nekem nincsenek ezekkel tapasztalataim. Processzor illetve memória mennyiség a legnagyobb különbség köztük. Az árak pedig effektive magasak, ezért próbáltam azt sugallni, hogy egy jó enigmás box Kodival és kiegészítőkkel és vinyóval, jobb bizonyos esetekben. Nálam az Android ezen célra nem játszik. Amúgy bocs, hogy segíteni próbáltam, ez nem fog többé előfordulni.
-
tomy86
addikt
Innen letöltheted az általam módosítottat. Csak a CPU hőmérséklet kijelzés van hozzáadva, más módosítás nincs.
Ha pedig pontosan azt szeretnéd látni, amit gyűrű linkelt, akkor ebben a hozzászólásában levő zip fájlt kell letölteni és az abban levő DialogPlayerProcessInfo.xml fájlt kell helyettesíteni az eredetivel. -
Yerix
tag
Igen át másoltam, winscp-vel szerkesztettem.
De ezen ne múljon, akkor újra átmásolom és nano-val fogom szerkeszteni. -
tomy86
addikt
Az estuary mappát átmásoltad a storegra? Anélkül nem szerkeszthető a DialogPlayerProcessInfo.xml. Illetve mivel szerkesztetted a fájlt (Notepad++ az ajánlott)?
-
-
Mike88
senior tag
válasz
csubyy #75373 üzenetére
csubyy! Nem akarok engmás boxot! Leírtam, h a tvh-nél maradnék! Ezt nem kell eldöntenem, ez eldöntött, így kezdtem! Nem ez volt az első boxom és nem is az utolsó, volt linuxos (e2), androidos, és utoljára a wetek TVHeadend-el. Ne haragudj meg érte, ne értsd félre, de nem ált. tájékoztatásra van szükségem a STB-ok témakörében. Egyedül ennyi érdekel, h a két említett boxnál a belső tunert jól kezeli-e a CE vagy az LE, immáron harmadjára is ugyanaz a kérdésem! Illetőleg android tekintetében melyik használhatóbb? Általánosan én is hozzátudok szólni nagyon sok mindenhez, köszönöm szépen, hogy segíteni próbáltok, de annak reményében kérdeztem, h itt vannak olyanok, akik esetleg használják e két box valamelyikét, mert tapasztalatokkal lényegesen beljebb vagyok, mint mondjuk egy tesztvideóval a yt-on, ami rendszerint az újdonság erejétől fölbuzdulva készül, hibák meg majd több hónap használat után buknak ki, mikor leszáll a rózsaszín köd.
-
sanyik81
csendes tag
H96MAX plus boxnál (KODI), hogy lehet beállítani az SMB-t sajnos már mindent megnéztem de nem látja a fájlokat benne. Könyvtár nevéig eljutok de ha megnyitom a könyvtárat üres benne nem látja a benne lévő fájl/fájlokat.
VLC programban tökéletesen müködik csak szerettem volna ha a KODI-t tudnám mindenre használni.Válaszokat előre is köszönöm!
-
csubyy
tag
válasz
Mike88 #75372 üzenetére
Azt kell eldönteni, hogy mediaboxra van szükséged vételi lehetőséggel, vagy vevőegységre médiás beütéssel. Kompromisszum lesz mindkettőnél, de az alap feladat a lényeg. Az, hogy minden tökéletes rajta, olyan nem lesz.A tvbox felől szerintem a CE a megközelítés, gyakorlatilag minden megoldható vele. A sat vevő felől az enigma az alap, arra vannak kiegészítők.
-
Mike88
senior tag
válasz
M_AND_Ms #75364 üzenetére
Köszi. Külső tunerekkel mindig szívás van, Wetek sem kezelte jól a külső T tunert, de azóta nincs is rá szükségem, egyetlen helyi TV csatornára nem áldozok ennyi energiát...
KI pro-t már nem kapok egyrészt, másrészt geekbuyingon európai raktáron van KII pro és KIII pro is, így ezek közül kellene döntsek, nem szívesen adok plusz 15e-t a KIII-ért, mert épp építkezésben/házfelújításban vagyok, 15 ezer is számít jelenleg, de ha azt mondjátok, hogy a KIII és a KII között ég és föld a különbség, és a KII-n egy rakat sz-r az android, használhatatlan, akkor a KIII-t választom, csak kérdés továbbra is, hogy e kettőnél is jól működik-e a tunerkezelés (CE alatt!), mert ha a KII-nél problémamentes, de a KIII-nál vannak gondok vele, akkor viszont sz-rom le, hogy jobb hardveres tulajdonságokkal bír a KIII, hogy esetleg használhatóbb rajta az android, maximum akkor KII és idővel csak szerver lesz belőle, kliensnek meg egy olyan androidos box, ami korrekt. Mondjuk a Weteknél is ez volt a terv, hogy csak szerver lesz belőle, aztán mindig húztam, halasztottam a box vásárlást, most meg már nem lesz belőle más, mint hulladék.Ha kell valakinek egy feltehetőleg LE/CE/android alatt működőképes USB-s IR vevő, akkor szóljon, kb. ennyi ami menthető belőle, meg a tuner, de az meg kinek kell(?), tele vele az e-bay.
-
-
Mike88
senior tag
Sziasztok!
Némi tájékoztatást kérnék tőletek. Az összefoglaló nem tér ki erre részletesen.
Mecool KII box, mint az összefoglalóban írva van LE kezeli a tunereket, KIII-nál nincs erről információ. Az volna a kérdésem, hogy a két box közül melyiket érdemesebb vásárolni? Nem szempont a gigabit lan, az szempont, hogy LE vagy CE kezelje a belső tunereket, lehetőleg 8-asnál frissebb legyen a LE vagy CE, még esetleg lehet szempont az, hogy az android jól használható legyen, valóban fullHD legyen legalább az a felbontás, nem csak ilyen felkonvertált 1080p, de ebben tudok kompromisszumot kötni.
Mindeddig egy wetek playt használtam (az első verziót, nem a play2-t), de tegnap elhalálozott! A wifi chip kisebb "durranással" inkább "pattanással" gyak. szét égett. Hogy arra miért nem került hűtőborda az egy rejtély, ezek szerint szükséges lett volna, de hát így is 5 évet szolgált 0-24-ben, azaz ez valóban 5 évnyi üzemidő ami benne volt.
Play 2-t sajnos már égen-földön nem találni, pedig azzal volnék igazán elégedett, ha azt tudnék vásárolni (nyilván használtan), ez van... Maradnék a TVheadend-nél, linuxos boxot nem szeretnék. Fontos, hogy TVH szerver mellett az OScam szerver is jól fusson. Fontos, hogy legyen IR szenzor, a remote.conf szerkeszthető legyen, de ahogy látom ez mindkettőnél van, ill. járható, a távirányító épp emiatt nem szempont, hogy néz ki, mennyire használható, lehet a KII gagyi alap távirányítója is, mivel úgy sem azzal irányítanám. Csak az S tuner lényeges. -
Yerix
tag
Gyűrű ebben a postban linkelt képen lévő adatokat szerettem volna én is látni.
Ezért Tomy86 ebben a postban lévő leírását követtem, de sajnos nekem nem jelenik meg semmi sem.
Valakinek sikerült az ismertető alapján elvégezni a módosítást ?
-
ERPY
őstag
A box-ra ha egy usb-s ventilátor van kötve, ami ugye így mindig pörög, paranccsal lehetne ezt ki-be kapcsolgatni valahogy?
-
sziasztok! lehetséges ezekhez a boxokhoz CE alatt egyszerre 2 bluetooth fülessel csatlakozni? (konkrétan GT-KING van)
sajnos csak egy van itthon, nem tudom kitesztelni. -
maestro87
őstag
Azt hiszem kipurcant a tv boxom (Tanix TX92), film nézés közben egyszer csak lefagyott (Tv-n "nincs jel" felirat) és azóta nem boot-ol.
Kivettem az sd kártyát, de az android se tölt be, csak a "boot" felirat van a készülék kijelzőjén.
Valami ötlet? Vagy kuka? -
Sziasztok!
Az X96 Max+ és az X99 Max+ között mi a különbség?
Szerk.: tárgytalan. Úgy látom X99-re nincs CoreELEC.
-
mpo
veterán
válasz
blakey #75347 üzenetére
Az alap skin van, angolul.
Ha a Movies, után a filmen Information, akkor a jól szkennelt filmeknél sincs frissítés.
Ha a Videos->Files választása után a mappán előhívom a menüt, akkor a scan to library után, a jól szkennelt filmnél sincs (az utolsó a same director), a rosszul szkennelt filmnél (rossz a címe), csak három lehetőség van és ott sincs frissítés. -
mpo
veterán
A CE-n lévő Kodiban a menü nem egyezik meg a Windows-os Kodival.
A mappában a film címe rossz, PC-n a Filmek menü, majd a film képén Információ és alul Frissítés, így át tudom nevezni, ahogy Beni2360 videójában láttam..
A boxon lévő Kodiban nincs frissítés az alsó menüben, pedig a legfrissebb verzió van. -
bulek
tag
Sziasztok!
Van különbség a X96 max és max+ között? Az alis eladó győzköd, hogy ugyanaz a kettő -
ztsoft
őstag
válasz
Beni2360 #75338 üzenetére
Szerintem ez hardver hiba lesz (ne legyen igazam), az esetek többségében a vezérlő hibája okozhatja ezt.
A boxban egyszerűen kideríthető ez. Lépj be SSH-n, majd dugd be a kártyát az olvasóba (boxba), egy kis várakozás után írd be, hogy
dmesg
ott látni fogod, hogy van-e hiba és miként csatolta a rendszer a kártyát. Ha csak "read only"-ként csatolja, akkor nincs nagy esély a javításra (erre szokták mondani, hogy ments le mindent róla, mert haldoklik a kártya). -
flash-
veterán
na bocsánat,sikerült, átneveztem és most már jó..
vagy legalábbis elindult,bejött a coreelec,és úgy nézett ki a dolog hogy bódottá..
aztán
beálitottam egykét dologot(nyelvet) aztán elmtenem enni megyek vissza,fekete kép..
kikapcsolom,vissza,bejön az s905x logo, aztán megint fekete kép..
kártyát kiveszem(amire a coleelecet tettem) úgy a gyári rendszer bejön,de a kártyán levő nem,fekete kép...
na ez megint mi lehet -
Beni2360
félisten
Volna egy kérdésem. Van egy 32 GB Sandisk SD kártyám és a régi mobilba amibe volt írásvédetté tette és itt vagyok nem tudok vele mit kezdeni Win 10 alatt. Esetleg van valami lehetőség CE alatt SSH-n formázni? Jöhet részletes leírással priviben is .
-
ben11
őstag
Sziasztok!
A beelink gt-1 mini boxom, ami egyik napról a másikra nem ad képet.
Csupán a led világít.
Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond? -
cof
veterán
válasz
flash- #75329 üzenetére
Igen ezt a gxl_p212_1g.dtb fájlt a Device-trees mappában találod a kártyán miután felírtad az img.gz fájlt. Fogod és kimásolod a gyökérbe, oda ahol ez a mappa is van, és átnevezed dtb.img-re. Fontos, hogy a kiterjesztés legyen .img különben nem fog elindulni, nálad ez a probléma.
-
-
cof
veterán
válasz
letoltobeze #75327 üzenetére
Akkor mégis lehet, hogy már belsőről futott a rendszer és gyalúltad az Androidot régebben?
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
letoltobeze #75326 üzenetére
Bocsi, rosszul emlékeztem (már olyan rég nem kellett hozzányúlni, mert minden okés volt) kártyán van a rendszer. És most ha kiveszem a kártyát, akkor az android sem akar indulni
-
letoltobeze
aktív tag
Sziasztok!
Van egy X96Max+ boxom. A CoreElec rá van telepítve, tehát nem kártyáról fut. A leguóbbi Core frissítésig szépen működött. Azóta teljesen meghülyült, van hogy el sem indul.
Ötlet, hogy mit csináljak?
Előre is köszi! -
dzz
aktív tag
Vett már itt valaki több darabot az ebben a fórumban szokásos helyekről (Ali, geek, gear, stb...)? Jó lenne egy megbízható(bb) eladót találni akivel lehet egyezkedni is akár és EU raktárból tud szállítani. Egy iskolai projekthez kellene 10-12 darab, hogy clusterbe legyenek fogva, de mivel a cél nem a tvbox, jó lenne alkudni és a távirányítókra semmi szükség. Az Alibabán ez a mennyiség nem mennyiség, ott inkább a nagyobb tételek mennek
(jól haladok a gentoosítással, most a netboot-ot próbálgatom és szemet vetettem a korai CoreOS-re amit Gentoo alatt szeretnék felépíteni az amlogic családra. A cél egy egyszerű cluster amin lehet az összes járatos osztott és/vagy felhőszolgáltatásokat gyakorolni/gyakoroltatni.) -
-
ztsoft
őstag
A Linux alatt különbség van a kis és a nagy betű között!
Miért is lenne a /storage alatt H könyvtárba csatolva, ha nem is azt adtad meg a parancsban./dev/sdb1 ext4 457.4G 396.1G 38.0G 91% /storage/h
Jól látható, hogy mit, hova csatolt, meg az is, hogy 91% foglalt (38 GB szabad hely van még rajta). -
Yerix
tag
Közben sikerült umountolni a két hdd-t és így Storage mappában nem H és G mappa volt, hanem ott volt a h és g mappa (kis betükkel) és abban megtaláltam a félbe szakadt letöltés.
Úgyhogy ez, hogy oda is be vannak mountolva tényleg rossz megoldás.
Boxon nekem van TM és qBitorrent is, CoF, neked TM bármi változtatás nélkül látja a /var/media mappát és oda tud letölteni TM ?
-
cof
veterán
Szerintem nem kellene felcsatolni a /storage alá is a HDD-ket, és akkor nem zavarodik össze. Nálam így van megadva a TM-ben a letöltési könyvtár: /var/media/sda1-usb-Hitachi_HTS54503/
Ezeket a H és G meghajtókat is te csináltad gondolom már, amik a /media alatt vannak, vagy alapértelmezetten így csatolja fel?
-
Yerix
tag
Segítséget szeretnék kérni. A van egy x96 max+ box usb pendrive-ról fut a CE és usb-vel egy dokkolóban 2db hdd.
A jelenség az, hogy el lett indítva egy torrent letöltés, a két hdd leszakadt a box-ról és a torrent kliens a box-ba dugott CE-s pendrivra töltött le valamennyi a torrentből. Emiatt a pendrive-on elfogyott a hely.
CoreELEC:~ # df -hT
Filesystem Type Size Used Available Use% Mounted on
devtmpfs devtmpfs 1.9G 4.0K 1.9G 0% /dev
/dev/sda1 vfat 511.7M 211.5M 300.2M 41% /flash
/dev/loop0 squashfs 192.0M 192.0M 0 100% /
/dev/sda2 ext4 1.3G 1.3G 13.0K 100% /storage
tmpfs tmpfs 1.9G 0 1.9G 0% /dev/shm
tmpfs tmpfs 1.9G 9.8M 1.9G 1% /run
tmpfs tmpfs 1.9G 0 1.9G 0% /sys/fs/cgroup
tmpfs tmpfs 1.9G 2.6M 1.9G 0% /var
tmpfs tmpfs 1.9G 0 1.9G 0% /tmp
/dev/sdb1 ext4 457.4G 396.1G 38.0G 91% /var/media/H
/dev/sdc1 ext4 457.4G 396.1G 38.0G 91% /var/media/G
/dev/sdc1 ext4 457.4G 396.1G 38.0G 91% /storage/g
/dev/sdb1 ext4 457.4G 396.1G 38.0G 91% /storage/h
CoreELEC:~ #Ez szerintem a /Storage mappa. Elvileg ott csak kb 50MB adatnak kellene lennie. Ehhez képest, most 1.3 GB-ot mutat.
Ha winscp-vel nézem a /storage mappa tartalmát, akkor ott nem látok semmit ami ennyi helyet foglalna.
Van valakinek ötlete, hogy mi és hol foglalhat ennyi helyet ?
Valamint ha umountolom a 2 hdd-t, akkor valamiért nem tudom a mount -a paranccsal vissza mountolni. Csak a box restart segít.
-
cof
veterán
Kicsomagoltad ugye? Pendrive-al még nem próbáltam, de szerintem menni fog azzal is, csak nem tuom, hogy melyik portban, elsőnek az USB3-ról próbáld.
Meg itt a Burn card maker v2.0.2 is ha a 3-al nem lesz eredmény. [link]
Formatting sdcard legyen bepipálva.
Még előtte SDCardformatter-el gyalúld le a kártyát, mert a CE-nek is van EXT partíciója amit a Windows nem lát, szóva a Sajátgépes gyorsformázás nem törli azt a partíciót. Lehet az előbb is azért nem indult el a folyamat.
-
cof
veterán
Hát rengeteg firmware van a neten sajnos, szóval ez olyan mint a horgászat. Próbáld meg ezt: [X96Max_Plus2_20200620-1131-4GB .rar] Kicsomagolod és ugyanúgy kiírod az img-t. Kártya milyen amúgy? Nem valami noname ugye? H2testw2-vel tesztelted? De ha a CE arról futott akkor jó a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Gamer Pc!!! RYZEN 7 5800X, RX6700XT, 32 DDR4 3600MHZ, 512Gb SSD 1TBHDD
- GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest