Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
lanszelot #77897 üzenetére
Néztem igen, a képekről nem tudom leolvasni a memória chipeken lévő adatokat leírva meg nem látom.
A build az nálad is ugyanez amit az Aida ír? 20200626_1719
Ha igen, akkor tedd fel ezt a frissítést, hátha a jelenlegi bugos. [X96Max_Plus2_20200901-1005_4GB_update.zip]
-
lanszelot
addikt
válasz
blakey #77896 üzenetére
imétlem, nem fut, csak elindul.
hiba hegyekkel, bármelyik eindul 2gb-el, ugyanígy
Nézd már meg a linket mielőtt hülyeségeket írsz folyamatosan.CoF. nem lehet elolvasni egy fórumot? Szétszedett boxban nem látszik?
Neked is tudnám ajánlani, hogy kukkold már meg légyszi a linket.https://discourse.coreelec.org/t/install-issues-x96-max-plus-s905x3-4gb-64gb/12805/26
tessék a link csúnyán beszúrva, így már látszik? Tekerd le le le , amíg képeken ott az AIDA64 amit kértetek, majd le le , és ott a box szét szedve
de feljebb nagy felbontásban is beszúrtam a szét szedett boxot
itt van mégegyszer:
https://forum.xda-developers.com/t/s905x3-x96-max-plus-coreelec-very-strange-troubles-help.4128511/blakey: check failed check your ota service argent , nem tudom frissíteni
-
asanotadanob
tag
Sziasztok!
Odroid N2-vel kapcsolatban lenne a következő problémám:
Harmonyval irányítom a CE-t, de sajnos ha a készülék saját infra vevőjén keresztül kapja a jelent, akkor a navigáció meglehetősen döcögős. (Addig nem lép tovább egy elemről, amíg annak minden infoja, háttérképe, posztere etc. be nem töltődött.) Ellenben, ha ráakasztok egy USB-s infra vevőt, akkor pörög rendesen. Ugyanígy mobilról történő irányításnál. Sajnos azonban usb-ről nem ébred a masina, legalábbis nekem nem sikerült rábírnom. Nincs esetleg valami mókolás, script, ami rendbe hozná a beépített infrát?
Illetve az érdekelne még, hogy érdemes-e N2+-ra váltani?
-
lanszelot
addikt
Nem fake, ott van szétszedve a linkeken amiket dobtam
X96 Max Plus 2.0
itt fullos rendszer info van
minden ott van amit kértél feljebb, azért linkeltem, de ide is beszúrtam
rendszer verzió is ott van feljebb a képen 2020 07 23Androidon minden ok, ott 4GB van, és 4k is van...stb
-
joydrv
aktív tag
-
lanszelot
addikt
-
headhunter
addikt
Hazai rendelésnél ez a legolcsóbb, nem érhető el más Webshopban?
-
lanszelot
addikt
Nem indul el, itt van a fórumban, és gondot is okoz, ha azzal próbálnám.
Nem lehet az enyémre telepíteni a CE-t... jupiiiiii
Hát ez bukta -
lanszelot
addikt
válasz
Beni2360 #77876 üzenetére
Először is köszön0m a videót, így már érthető.
Mint írtam azt a file-t másoltam gyökérbe, es neveztem át.
De nem működik. CE oldal mutatja melyik file-t kell átneveznem, mi való az enyémhez.Nem a telepítéssel vannak gondjaim, csak nem jó a dtb.img file
Nem indul el a CE, cak az Android. -
Beni2360
félisten
válasz
lanszelot #77874 üzenetére
Ezt válaszd ki: sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb és írd át dtb.img-re. De ez jó és ez van nekem is beírva.
Itt is van egy leírás a telepítésre.
Rezet gombot már nem emlékszem, hogy hol van de
ZIP file-os update-s megoldásnál pl recovery módban indul hibával, jónak kell lennie evvel a fájllal ha nem egy fake boxot kaptál. Android alatt ellenőrizd le a box tulajdonságát. RAM LAN
Na még a telepítés elött kellene a gyökérbe másolni dolgokat, hogy a táv menjen is. Pl: remote. config , a vdf.config fájlt pedig később a hálózaton keresztül a cinfigfiles mappába kell másolni.
Ha írhatom nem kellene ilyen gyorsan haladni.
Csináltam egy videót a transmission adon telepítésre de mivel a laptopon készült nincs végig menve rajta mert nem erre való. -
lanszelot
addikt
válasz
Beni2360 #77873 üzenetére
Úgy néz ki eddig, hogy nem lehet elindítani az X96 Max Plus on a stabil CE-t, amit most szedtem le, tehát legfrissebb.
X96 Max Plus-on nincs reset gomb.
Ezek egyike se működik:
Khadas VIM: insert the CoreELEC prepared SD card and boot into Upgrade Mode, CoreELEC will start automatically: Howto Boot Into Upgrade Mode - Khadas 145MINIX U1 / U9: insert the CoreELEC prepared SD card, plug in the power cord, then hold in power button for at least 6 seconds or until the CoreELEC logo appears.Terminal Emulator: boot into Android, insert the CoreELEC prepared SD / USB, install Terminal Emulator app (either from Google Play or APKMirror), run it and type reboot update. Your device should reboot into CoreELEC.Toothpick method: Disconnect the power supply, insert the CoreELEC prepared SD / USB, push and hold the reset button and reconnect the power, wait until CoreELEC logo appears and release the button.Menu Button method (works with very few devices): disconnect the power supply, insert the CoreELEC prepared SD / USB, push the menu button on your remote control and connect the power while holding the button. Wait until the CoreELEC logo appears and release the button.Recovery method: Boot into Android, insert the CoreELEC prepared SD / USB and choose Reboot to recovery. Your device should boot into CoreELEC.Recovery method (2nd variant): If you have the Update app pre-installed in Android, open it, insert the CoreELEC prepared SD / USB and choose any ZIP file displayed in the app as an update. Your device should reboot into CoreELEC.Recovery method (3rd variant): enable ADB (Google it) and issue adb reboot update command on your computer.Valószínű a dtb.img nem jó. A listában nincs is x96 max plus, se x96, a CE oldal ezt : sm1_s905x3_4g_1gbit mutatj, hogy ez való hozzá...hát nem
ZIP file-os update-s megoldásnál pl recovery módban indul hibával, ezért gondolom hogy a dbt.img hibás
Dual boot nem érdekel, csak az érdekelt, hogy működik.
Kodi téren nem vagyok kezdő, XBMC óta használom pc/mac alatt, de sose mókoltam, nem érdekel hogy néz ki, mert semmi értelme, hosz elindítom a filmet/rádiót...stb és nem a menüt nézegetem.
-
Beni2360
félisten
válasz
lanszelot #77871 üzenetére
Mivel amint látom a KODI terén kezdő vagy (CE ugyan arra épül) akkor lenjelek 1 oldalt amit át kellene tanulmányozni, hogy valami megértsél az egészből. Ennek a megértése az Androidon levő KODI használatához is elengedhetetlen.
KODI 1, a további lista a cikk alján.
Majd csinálok egy adon telepítése KODI-ban videót is.
A Dual boot csak egyes készülékeken működik és van ahol bent kell, hogy maradjon az SD kártya a bootoláshoz de amit vettél (X96 MAX PLUS) oda nem kell benne maradnia. Van lehetőség az SD kártyáról a médiatár anyagát csak a belső tárhelyre irányítani a nagyobb tárhely végett a rendszer marad az SD-n, de ezek már finomítások. -
lanszelot
addikt
válasz
Beni2360 #77866 üzenetére
Sehol se írták, hogy CE és LE ugyanaz.
Olvastam az öszefoglalót, és az semmit se mond a hogyanról."másold fel valahova az LE -be.
tallózd be a szolgáltatások telepítése .zip -ből menüpontban, és telepítsd."Töltsem le /de nincs ott link/, ok valahol meglesz, majd másoljam fel "valahova", már jó
Majd tallózzam be....mivel? honnan? merre?
Ezt mind WIndows10-en csinálom? vagy terminalban? vagy CE alatt az egészet?
Ez nem leírás, csak annak aki már csinálta.Menj el balra, ott 123 lépés ívesen, majd fordulj jobbra, és ott a kincs, ez kb ilyen.
Hol, vagy mekkora a lépés, ív merre, milyen ív...semmi.
Pont ez van ott leírva, egy kincses térkép.
Ezért kértem segítséget.A neten rengeteg féle orosz-lengyel magyarázat van, van ami add on CE alatt, van ami terminal-os, van ahol Windows10 alatt fut a CE, tehát még az se segít.
Dual boot, csak az érdekelt hogy működik, nem az hogy kell telepíteni, és az hogy hogy működik nincs leírva, de másikban már leírtad , tehát azt tudom.
Amikor a CE-t indítom reset, majd áramot adok, tehát ekkor az eszköz teljesen resetelődik?
Azaz, ha kiveszem a kártyát az alap rendszer indul, de resetelve? -
pruzsi
őstag
válasz
farkas-j #77868 üzenetére
Igen ezt tudtam viszont akkor mashova pozíciónalja a feliratot neha az egész képet beteriti nyilván számítógépre tervezik ezeket a feliratokat. Volt hogy az a progi ajanlott fel javítási és $%#/ jeleket tett be a szoveg helyére
. 2 eve elek vele így csak gaz ha epp bedob egy ilyet akkor hdd atvinni a géphez konvertálni stb pepecseles .
-
farkas-j
őstag
válasz
pruzsi #77860 üzenetére
Subtitle Workshop-on futtasd át a feliratot. az megtalálja és ki is tudja javítani az esetleges hibát, és olyan formátumba mentheted amilyenbe csak akarod.
-
Beni2360
félisten
válasz
lanszelot #77856 üzenetére
Összefoglalóban található: Le- CE ugyan azon alapul.
66. Letöltés kezelők, letöltő kliensek, torrent kliensek LE alatt
66a. Transmission torrent kliens futtatása LE alatt
Ebben és ebben a hsz-ben is olvasható némi instrukció a hogyanról. Kezelés böngészőből a transmission remote gui-val.
Régi verzió 8-as LE-hez Csicsókától. Új verzió: Transmission-8.2.30.
Konfig fájl szerkesztés. -
Zebu
addikt
válasz
Marcsello31 #77862 üzenetére
Hmmm mit tud amit a mostani nem? Milyen driver vab most a 9.2.5-ben?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #77862 üzenetére
Akit érdekelne szívesen segítek, de üziben, köszi.
-
Marcsello31
őstag
Hát. Csak megtaláltam a mali g31 drivert linux alá, [link]
h96max x3 s905x3 4gbyte ram, 32gbyte rom android 9 boxon fut sd kártyán a lnux, kodival mindennel 3d gyorsítással amit akarunk. De nem offolok, Lényeg hogy nem lehetetlen a dolog
. Hali
-
pruzsi
őstag
-
pinnacle
nagyúr
Aktív Mini PC topik van valahol, vagy nincs rá igény? Én csak ezt találtam. Gondoltam Office-ra, böngészésre, Youtube-ra elég lenne egy Beelink GK 55 is, de azért jó lenne tudni, hogy tényleg így van?
-
blakey
titán
válasz
pruzsi #77857 üzenetére
Apple TV-n, Infuse, MrMC (Kodi fork). Shield-en Kodi, MrMC. Egyéb app-okat nem próbáltam, szerintem ezek a legjobbak. De nyilván van aki VLC-re eszküszik, az is van mindkettőre, emlékeim szerint ott sincs gond, Apple TV hardverből tudja, szerintem a Shield is. Természetesen egyikre sem megy fel a CE.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Ma érkezett meg az X96 Max + -om, elsődlegesen torrentezni használnám, és talán filmezni, attól függ hogy jön be.
Írták a CE-t, azt vágom hogy kell felrakni, de sehol se találom hogy kell vele torrentezni /azt mondták lehet/? -
Marcsello31
őstag
Srácok.
Én már próban nyomom
. A boxon android9/CE van, az sd kártyán pedig linux
.
utóbbinak nem sok haszna van de cuki.mondjuk böngészésre tökéletes. (:.
-
blakey
titán
válasz
pruzsi #77850 üzenetére
Mediainfo-val megnéztem a filmet, High10@L5, ez mindig is problémás volt Amlogic SoC-on és szerintem továbbra is az, oka egyszerű, szoftveres gyorsítással megy és ehhez nem feltétlenül elég erős az Amlogic. Mindenképp megnézem, hogy milyen a lejátszás. Ha az elején ezzel kezded és nem a felirat problémával akkor egyből lett volna válasz, hogy az ilyen anyag necces Amlogicon.
-
-
pruzsi
őstag
válasz
blakey #77848 üzenetére
gt1 ultimate gond nélkül vitte az összes animet ,csak a felirat a probléáma ha nincs bekapcsolva végigmegy ugrás nélküla hogy linken látható,persze mondjuk ritka 10 animeből 1 amiben ilyen a formázás ugyebár ide poziciónálják és ez akasztja meg. [kép] . nyilván vagy eltűröm vagy átkonvertálom srt-be gyors. Számítógépen is természetesen megy és a samsung s10 is lejátsza akadás nélkül, ezekből gondoltam hogy a proci a gyenge és erősebb kellene hogy ez a akadás ne legyen többé.
-
blakey
titán
válasz
pruzsi #77846 üzenetére
Az új Amlogic SoC-ok jól állnak, teljes mértékben támogatottak, szerintem a Pro is CE-vel érkezik, viszont a linkelt anyag ami Anime az már problémás lehet és nem a felirat miatt hanem az Animék "beteg" kódolásai miatt. Az "ass" feliratokkal nincs különösebb gond, de az Anime…
A linkelt videótmajd megnézem, szerintem csak holnap lesz időm.
-
pruzsi
őstag
válasz
blakey #77841 üzenetére
Az hogy áll driverileg,?
itt csak 113$ most
[link]Azért bemutatnám a problémát:
Felirattal: https://streamable.com/bkkov8
Felirat nélkül: https://streamable.com/e7kreu
A felirat nem hibás több fordító csapat más művénél is előfordul.
Aktuális felirat+videó : https://easyupload.io/m/0rigyp
8 perc 50 másodperc
akit érdekel kipróbálhatja hogy az ő box-ja lejátssza e illetve sikerül a megjeleníteni a feliratot akadás nélkül -
nfsu17
veterán
Hm. De nem filmnézés közben indul újra, hanem ha nem csinálok semmit. Tehát áll a menüben és kész. Plusz tegnapig semmi baja nem volt, amíg ezt a hülye dvb-t be nem akartam üzemelni.
De szvsz az X99 tápját rádughatom, mondjuk az nem tart semeddig. Köszi.
Vagy még szűzre legyalulom és megnézem úgy. Ha úgy jó, akkor visszateszem megint a mentést, hátha úgy már jó lesz. -
nfsu17
veterán
Hello.
CE
Hogy tudnám kideríteni, hogy mi miatt indul újra sokszor magától a kodi?
Tegnap egy dvb-t tunert akartam tvheadend-del összehozni, végülis sikerült is, ám felvétel közben újraindult a box és bedugott tunerrel bootloopba került. Ha tuner nem volt benne, akkor elindult. Töröltem minden Tvheadend cuccot, tuner sincs bent, de még a flexget is megbolondult tőle.
Feltettem egy korábbi teljes mentést, de a flexget attól sem javult meg.Ezt már nem értettem, mert a mentés pillanatában (hetekkel korábban) még jó volt a flexget.
Flexget reinstall végülis megoldotta.
Azóta viszont random időközönként restartol a kodi. Van hogy 20 perc után, van hogy egy óra múlva.
A kodi.log mindig csak annyit mutat nekem, hogy XY időpontban "kodi start". Ez oké, de pont azt nem látom, mi történt előtte. -
tobias40
veterán
Droid alatt hova mentődnek le az app-ok amit a store-ből töltünk le?
-
blakey
titán
válasz
pruzsi #77837 üzenetére
ha a s912 kevés volt azoknak a feliratoknak akkor a s905x3 tuti kevés és kell a s922x
A topikot olvasd ne a teszteket. Nekem a felsorolt Amlogic SoC-ból mind volt, nagyjából 50 Amlogic box volt nálam, ha CE kell akkor amit írtam helyén való.
Igen, a linkeltre gondolok.
Az S912-re nincs megfelelő driver, azért nem olyan jó a CE, a felsrolotak maximálisan támogatottak. -
pruzsi
őstag
válasz
blakey #77836 üzenetére
Tesztek alapján a s912 erősebb a s905x3-nál ezért gondoltam hogy ha a s912 kevés volt azoknak a feliratoknak akkor a s905x3 tuti kevés és kell a s922x. Nem tudok róluk semmit csak amit olvasok,nincs felesleges pénzem csak 1 kell ami tuti jó,nem kell eret vágni mert máshonnan megnéztem mi van benne. Nem írtam hogy bt fontos lenne.
erre gondolsz? [link]
Tehát akkor hiába lenne erősebb a hardver az sem tudná azokat a ass feliratokat normálisan kezelni,tehát akkor nem optimalizálták rá a CE-t vagy alapból problémák vannak és egy égebbi kiforrott modellel jobban járok.
-
blakey
titán
válasz
pruzsi #77834 üzenetére
Mi az, hogy kevés lesz? Próbáltad vagy miért gondolod? CE alatt hibátlan, még sok is és jobb az S905X3/D3 CE alatt mivel az S922X-en és A311D -n egyes 4K szaggatnak, AVC 4K nézhetetlne, tudom, ezek nem olyan nagy dolgok, de mégis, mindkét Khadasom van, VIM3L jelenleg jobb CE alatt. Mint írtam VIM3L egyben kapod, kész HTPC-ként, előre telepíve, stb.
Gt vs pro utóbbiban újabb Amlogic S922x-H van és jobb gpu sikerült meglelnem - nem azért írtam, mert nem tudom, hogy papíron mi szerepel, azért írtam, mert CE alatt semmit nem fogsz észre venni. Ha ennyire tudod akkor miért kérdezel? Vegyél egyet és használd.
ugoos elvileg tud hárdveresen dolby visiont és bt 5.0 van benne így e felé hajlok - CE-vel nem lesz Dolby Vision, BT 5.0 okés, de nem értem, hogy egy vezetéknélküli kapcsolat miért olyan fontos. -
pruzsi
őstag
válasz
lacko6 #77824 üzenetére
lacko6 köszi,de elég drágá a szállítás és hogy én rakjam össze tuti elrontanám
blakey Khadas soc-ja Amlogic S905D3 nekem kevés lesz s912 is kevés igaz csak 1 problémám van vele némely ass felirat beragad 10-20secre és ugrik egyet a film.
Khadas VIM3 pro ja tetszetősebb Amlogic A311D-el de ez is kirakós és kb 200$Gt vs pro utóbbiban újabb Amlogic S922x-H van és jobb gpu sikerült meglelnem
UGOOS AM6 Plus vs Beelink GT-KING PRO
ugoos elvileg tud hárdveresen dolby visiont és bt 5.0 van benne így e felé hajlok -
cof
veterán
válasz
Szatura #77830 üzenetére
Pedig van, a kiegészítőben még a player/32-es link a Film+, de már a player/259 ezért fut 404-es hibára, mert nem létezik már a /32-es link.
Használd a bétát, teljes jogú kiegészítő az is, sőt még több is mert abban van műsorújság.
A régit is lehetne javítani csak a default.py-ben kellene átírni a linkeket az újakra.
-
blakey
titán
Az NR legyen bekapcsolva, ez nem a HDR-rel kapcsolatos, de nem árt. A HEVC seek is legyen bekapcsolva, majd a legújabbakban már nem fog kelleni de itt még kell. A HDR-SDR és az SDR-HDR oké. A másik két opcióval meg kísérletezgethetsz, először próbáld ki úgy, hogy a 422-t bekapcsolod, ha úgy minden oké, van HDR, stb. akkor ennyi, ha továbbra is gáz, akkor próbáld ki 8 bit-el, ha csak így jó akkor kábel hiba lesz. -
blakey
titán
Kaphatnék egy képet? Nincs előttem a menü.
#77822 pruzsi
GT-King bőven jó ha nem kell a kék fémház és a picit talán jobb alkatrészek. A GT-Kinghez adnak egy CE-kártyát is. Ugoos nem rossz, teljesen okés vele a CE és a droidja is jó. Esetleg még gondolkodhatsz a Khadas VIM3L HTPC Edition-ben is, belső tárhelyre telepítet CE-vel érkezik, beálítod és használod. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Keresném a Beelink GT1 Ultimate-em utódját amin megy a CoreElec
Ahogy nézem sok választék nincsen
UGOOS AM6 Plus 4g/32 148$
Beelink GT-KING 119$
Beelink GT-KING PRO 149$
Nem találtam infót a pro miben más mint a sima, más egyéb készülék van még? -
Digitalis
senior tag
Ha a boxon lóg egy vinyó (NTFS) azt lehet SSH parancssorral töredezettség mentesíteni?
-
Ejelhar
senior tag
A hálózatra várakozás az aktív? (Rendszer->CoreELEC->Várakozás a hálózatra a Kodi indulása előtt)
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
InputStream Adaptive beállításban segítsetek legyetek kedvesek.
Ha a felbontást 720P-nél nagyobbra veszem a lejátszás közben feketén kezd el villogni a képernyő. Netflix, HBO Go, RTL Most, ezeknél előjön a hiba, mással nem tudtam tesztelni.
NASról lejátszott filmeknél nincs ez a baj, ezért gyanakszom InputStreamre.
Wetek Play 2, Coreelec 9.2.5 és 9.2.0 verzióval is csinálja. Tegyek fel régebbit, vagy keressek új dobozt?
Ez esetben tudok ajánlani olyat, amiben DVB-C Tuner is van? -
gyűrű
addikt
Egy x96max+-ra csináltak egy emuelec szerű retro OS-t. ... kár hogy a kártya tartalma külön nem tölthető le
-
fer
őstag
Sziasztok!
Mit kell ahhoz beállítani, hogy az idő magától frissüljön? Mivel nekem később áll fel a hálózat mint ahogy elindul a lejáccó, ezért mindig 0:00 - ról indul és utána egyszer sem próbál frissíteni, csak úgy tudom beállítani, hogy ki-be kapcsolom a lejáccót, amikor már van internet. (X96Air - CoreELEC) -
oszy
veterán
válasz
n0rbert0 #77799 üzenetére
Ó... Az nem azért eladó. Volt egy másik box régen, ahhoz vettem. Aztán mire ez megjött, addigra eladtam a boxot!
senior tag
Szvsz ez is halott ügy.
Ehhez debugolni kéne egy SBC-n, majd egy drivert írni rá és azt beszuszakolni a CE alá.
Majd ezt minden CE update után megtenni.Nekem eddig a Rii* jött be micro keyboard, légegér fronton. Linux, Andorid, CE, mind viszi.
Bár magyar kiosztású az nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest