Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyszerre fedi le a jövőt és a múltat az új Arc meghajtó
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Tincore Keymapper-rel kell mókolni a "Move Hybrid Pointer" és a "Touch Hybrid Pointer" opciókat használva
Tegnap vettem át egy Beelink GT1-t. A Tincorenál az egérmozgásra beállítottam, hogy "Move Hybrid Pointer", bal gombra pedig "Touch Hybrid Pointer". Ha mozgatom az egeret, akkor egy kis kék kör mozog, egy nagyobb kör meg egy helyben van. Ez a nagyobb kör csak akkor kezd mozogni, ha lenyomom a bal egérgombot. De ez a balgomb lenyomás nem működik touch-ként. Csak akkor történik valami, ha sikerül a nagy kört (gondolom ez lenne a normál egérmutató) odacibálni egy ikon fölé, és ekkor, ha lenyomom az egérgombot, megnyitja az alkalmazást. Na, hát ennek biztosan nem így kéne működnie.
Játékon belül (Ski Safari) viszont nem érzékeli touchnak az egérgombot, ezt a játékot csak úgy lehet pedig játszani. Régebben egy Tronsmart, meg egy Rikomagic boxnál is tudtam használni így az egeret, de most valamiért nem.
Nem támogat valamit a Beelink GT1? Vagy be kell még állítani vmit a Tincoreban? -
pigster
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Én is pont ezt csináltam, csak az egérgombra állítottam be; de valamikor olvastam, hogy létezik olyan firmware, hogy bele van építve, hogy az egérkattintást alapból érintésként kezelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- EAFC 26
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- very old gamer
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vargalex
DoItYourself