Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móncsa
aktív tag
Eladó mini billentyűzete van valakinek?
-
mexel
veterán
Végre sikerült telepíthető fw-ket csinálnom droid 7-hez is ( csak el ne kiabáljam) és így meg tudtam oldani hogy a 905W-kben kernel szinten ki lehessen kapcsolnia deinterlacing-et, ami nagyon kell a videók jó lejátszásához.
( plusz az NR2-t is és sok minden mást is majd ha nekiállok)
Érdekes módon akadtam rá, mert a tanixosok próbálkoznak egy deinterlacing metódussal, de ők valamiért mást kapcsolnak ki és a codec-eken változtatnak, ezért minden videó akadozik. Így viszont most elvileg nagyon szép simán megy minden a 905W-ken.
Az 1080p-s Launchert egyelőre hanyagolnom kell mer azzal minden ismét igencsak akad, de a 720p az gyors és röccmentes.Még keresnék valakit W95 és X96 mini box-al aki kipróbálná a rom-ot. (Tanix maxon tesztelem)
-
Csicsóka
őstag
válasz
kovakovi77 #51184 üzenetére
Igen, végleges Leia-val, legutolsó CE kernellel. Csak privátba, minimum kvázi tag szint.
-
ztsoft
őstag
válasz
M_AND_Ms #51190 üzenetére
Valahol, mintha visszaélést, kulcs lopást olvastam volna (talán volt itt régebben linkelve is az eltűnt kiegészítőkkel kapcsolatban), talán ennek is köze van hozzá.
(#51192) Dolphine
Az Aeon Nox 5: SiLVO még megy, ezt használom a Nightly alatt.
-
-
kenand
veterán
válasz
ahenobarbus #51185 üzenetére
CoreEleccel megfelelő lesz, Androiddal csak mexel főzött romjával
-
ahenobarbus
tag
üdv,
Ismerősöm szeretne a TV-jen filmeket nézni és jútyubozni. Én erre gondoltam, nem akar sokat költeni a dologra. A cél csak a fullHD tartalmak lejátszása.
Megfelelő ez a feladatra vagy inkább mást ajánlanátok?
Előre is köszönöm.uff, ocs.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #48001 üzenetére
Frissítettem az összefoglalón.
LOG:
Mexel blogját belinkeltem a gyorstalpalóba.
4: + trance89 posztját is belinkeltem az S905X2 megtalpalásáról. -
Csicsóka
őstag
válasz
korcsi #51168 üzenetére
Megvan még a környezet, amiben faragtam az előző ext4 verziókat. Ha nincs lényeges eltérés az új CE-ben akkor biztosan lesz ebből is ext4. A pre verzióra ránézek, ha minden ok, akkor majd ki lehet próbálni.
Távolabbi tervekben szerepel egy erre a boot manager-re épülő SD, amin a hagyományos CE mellett (amit lehet majd frissíteni), ott lesz az ext4 változata is, így reboot után, egyből lehet majd látni a két rendszer közti sebesség különbséget. Tervben van még Ubuntu Mate (böngészővel, mindennel), és az itt le nem írható nevű media player integrálása is ebbe az SD-be. Addig lehet majd készíteni a 16 gigás, vagy nagyobb SD-t
-
mexel
veterán
Lenne tesztelő aki tesztelne új fw-t W95-re, x96 minire és tanix tx3-ra és tanix Max-ra?
( mind 905W)
USB Burning tool-al kellene kiírni, és csak olyan jelentkezzen aki nem kezdő és esetleg ha valami nem jól sül el az meg is tudja csinálni a boxot egyedül.
Ha van jelentkező írjon privit legyen szíves. -
TCr
veterán
Köszi srácok!
Mini M8S II a doboz és még egy jóval korábbi LE van rajta, egyedül a távos mókolás miatt nem váltottam még CE-re, mert semmi lelkierőm hozzá, hogy ennyire belenyúljak.
Igen, a remote.conf megoldásra gondoltam, azzal már elindulnék, amennyiben kijönne vele egy stabil CE.
-
trance89
őstag
Üdv
Mivel sokan kérdeztek tapasztalatokról az utóbbi pár hónapban az S905X2-es boxokkal kapcsolatban, leírom az enyéimet egy X96 MAX box kapcsán amit karácsonykor rendeltem és 1 hete érkezett meg
röviden erről a készülékről: ugyanaz az u211 alaplap van benne mint sok más S905X2-es boxban pl Beelink GT1 Mini ezért más boxokra írt romok is flashelhetők rá nyugodt szívvel, én is egy GT1 Mini Android TV romot futtatok rajta (konkrétan ezt), minden funkciója tökéletesen működik kivéve 2 dolgot, az előlapi kijelző (ami engem nemnagyon érdekel) és a távkapcs, átlag ember úgyis vezetéknélküli billel vagy légegérrel használja
naszóval gyári rom-al de úgy átlagban az összessel gyakorlatilag alkalmatlan virágbolti sorozat/filmnézésre mivel nincs bennük amcodec támogatás a lejátszókhoz de még AFR(auto frame rate switching) se ezért leírom pár lépésben hogyan lehet tökéletes multimédiás masinát faragni ebből a kis dobozból android alatt:1. Előszöris szükségünk lesz root-ra, használhatjuk a gyári rom-ot is ami alapból rootolt de flashelhetjük bármelyik GT1 Mini rom-ot is, a developer settings-ben engedélyezni kell a root-ot
2. Erről a linkről letöltjük az alábbi fájlokat:
SPMCapp-armeabi-v7a-debug-16.7.4.apk
libamcodec.so
AFR kernel / kernel.img
3. Fájlkezelővel (leginkább ajánlott Solid Explorer-ben) megnyituk a root/system/etc mappában található public.libraries.txt fájlt és a végére beírjuk: libamcodec.so utána pedig mentés
4. A letöltött libamcodec.so fájlt bemásoljuk a root/vendor/lib mappába és katt a fájlra, properties és a következő jogokat adjuk neki: -rw-r--r-- vagyis 0644, egyszerűbben 1-es sorban 1-2-es mező pipa, 2-es sor 1-es mező pipa, 3-as sor 1-es mező pipa, többi üres, mentés
5. AFR kernel telepítés: a fenti GT1 Mini ATV rom alapból tartalmaz TWRP recovery-t, szóval újraindítás recovery-be, legegyszerűbben Amlogic TV Box tool-ból ezután twrp-ben install menüpont, kernel.img flashelése a boot partícióra utána reboot
6. SPMC telepítése utána elindít és a következő beállításokat elvégezzük:Settings -> Video -> alul Settings level: Expert
Videos -> Playback
Adjust display refresh rate = Always
Sync playback to display = offVideos > Acceleration
Allow hardware acceleration - amcodec = on
Allow hardware acceleration - Mediacodec (Surface) = off
Allow hardware acceleration - Mediacodec = off7. Élvezhetjük az akadásmentes filmeket/sorozatokat SPMC-ben, sőt rendszerszinten az összes lejátszóban pl MXPlayer vagy VLC is frekvenciahelyes lesz a lejátszás mivel kernel szinten vált frekit az android a hdmi kimeneten
Romok flasheléséhez szükség van az USB Burning Tool v2.1.7.0 verziójára (2.1.6.8 is elvileg működik viszont régebbi nem), ezt is mellékeltem a fenti gdrive linken, flashelés menete a következő:
1. burning tool elindít, img fájlt betallóz és start
2. USB A-A kábellel összeszúrjuk az X96 kék 3.0-ás portját a PC bármelyik USB portjával és automatikusan elindul a flashelés, a boxhoz külön tápkábel nem kell ezesetben
3. Várunk míg befejeződik a folyamat (kb 4perc) utána stop gomb és készen vagyunk
A fenti AFR kernel 4pda-ról származik mint ahogy az összes fájl amit ehhez a moddoláshoz összehalásztam, bizony orosz barátaink nem kis erőfeszítésekkel dolgoztak hogy jól használható legyen az S905X2 platform android alatt média célokra is.
Ezen kernel működik minden 8-as alapú u211-es rom-on, a gyári X96 Max és GT1 Mini ATV rom-on is.
Hozzáteszem, az AFR-re 8-as droid/ATV alatt 2 megoldás van jelenleg, a fenti kerneles és egy Kodi/SPMC kiegészítős amit én is próbáltam de hol működött hol nem, a kerneles megoldás viszont hibátlanul teszi a dolgát rendszerszinten vagyis az összes lejátszóban nem csak Kodi/SPMC-ben
Kodi-t pedig nem érdemes használni mivel az újabbakban már nincs amcodec támogatás csak natív mediacodec ami ezen a hardveren nem elég, sok esetben darabos, szaggat a kép, viszont van nekünk SPMC ami 1080p-s anyagokig hibátlan
Források ahonnan halásztam az infókat:
Legutolsó javított SPMC build
libamcodec
AFR kernel
lényeges infók X96 Max-al kapcsolatban -
korcsi
veterán
Csicsóka! Ha lesz végleges Coreelec számíthatunk ext4 verzióra?
Előre is köszönöm! -
bbéla
csendes tag
Sziasztok,
valakinek esetleg megvan a TAP I boxhoz a gyári firmware? Esetleg fel tudná tenni valahova ahonnal letudom tölteni?
Köszönöm előre is.üdv, András
-
Golyo69
senior tag
-
Móncsa
aktív tag
Angol Spanyol MU Real Madrid focimeccseket néz valaki élőben ?
Eddig ezen néztem a telefonon de ez az app eltűnt a play áruházból így a most vett box-ra már nem is tudom letölteniA telefonon induláskor már ezt írja ki
Kerestem másikat de semmi jót nem találtam , ha valaki tud valami jó linket akkor kérem írja meg
-
Beni2360
félisten
válasz
headhunter #51146 üzenetére
Erre a kártyára megy vissza a pénz és a csak kártyát regeltem kártya számmal.
Igaz van külön számlaszáma de nem adtam meg.
Paypal által visszautalt pénz megjelenik a kártyán, de amit a Paypal e-mailra küldenek az ott mard a Paypal számlán. Ez abból jött le, hogy amikor az Alis eladó utalt vissza az e-mail címemre a pénz ott maradt. -
gab775
újonc
válasz
jozef76 #51115 üzenetére
Szia!
Sikerült megoldást találnod a problémára? Nálam is ugyanez a helyzet, nagyon apró, de annál idegesítőbb akadások a 18-as kodin. Sajnos nem volt letiltva az automatikus frissítés. Ha esetleg lenne valakinek valami ötlete a problémára, azt szívesen venném.
Már arra is gondoltam, hogy vissza kellene rakni a 17.6 verziót, azzal semmi probléma nem volt. Ez megoldható valahogy úgy, hogy ne kelljen nulláról kezdeni a kodi beállítását? Mint egy verzió frissítés felfelé, csak ez lefelé történne. 😀
Köszi -
denko
senior tag
Sziasztok,
Adott egy Vorke Z6+ amin dual boot van (LE KODI és Android)
Kodi alatt mostanság egyes filmeknél valami intereferencia zajt / képfrissítés problémát látok ha be van kapcsolva a felirat, olyan mintha fent is és lent is menne a felirat villogva folyamatosan, mitha kodek hibás lenne. Kodival még semmi nem mókoltam, nincs semmi beállítva vorken csak defaulton megy.
Valamit kellene állítgatni esetleg a kodi probléma mentes használatlanhoz BOxon vagy valami frissítés lehet hibás ami jött nemrégiben?
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok,
Felraktam a 8.99.1-et, de ugyanúgy akadnak a hangok.
Viszont most kipróbáltam hogy az Audio beállításokban kikapcsoltam az "Allow Passthrough"-ot akkor lejátsza gond nélkül a hangokat de ugye így nem az igazi.A 8.95.3 az tökéletesen viszi a hangokat. HD hangokat és a simákat is.
Amit azóta kipróbáltam egyik sem.
Vmit állítani kell rajta? Vki tapasztalta ezt?
Mindent ugyanúgy csinálok
-
-
vargalex
Topikgazda
Nem kell feltenni, alapból része.
-
mexel
veterán
Az X96 az jó box valóban. De ehhez oda van írva hogy Vontar. Persze ne legyen igazam, csak a MIniM8SII és X96, X96 mini és még pár boxot adtak el ilyen névvel és azokban sokszor más volt a belső mint a régiekben. ( a gyári fw-k nem is mentek fel rájuk általában, a napokban derült ez ki a dualnal)
A működésükkel nincs baj, nem rossz a minőség vagy bármi más gond csak a fw-kel van keveredés sokszor. -
-
blakey
titán
válasz
Beni2360 #51132 üzenetére
Mehet a .tar
Elhiszem, de 10 webshopból vásárolok Paypal-al és ugyanúgy visszaküldik a pénzt ha nem kapom meg, évek óta azt használom, nem nagyon szeretnék még egy "rendszernek" a kiszolgáltatottja lenni, persze ha egyáltalán nincs más mód akkor kitalálok valamit. Egyébként van Alin is olyan eladó ahol Paypal lehetőség is fel van tűntetve, már találkoztam olyannal.
-
wwenigma
Jómunkásember
Felcsatolod a tavoli NAS-t pl. SMB-vel és azt mutatod meg neki.
Beni2360: nekem se volt még nagyon gondom de azert benne van neha hogy bele lehet szaladni ahogy olvastam, fokepp ha visszakuldest ker az elado hibas termeknel. PP eseten PP állja. Viszont PP-nél USA eladókkal necces mert gyk mindig nekik ad igazat...ahogy olvastam...
-
Ezzel a box-al meg lehet csinálni, hogy távoli NAS-ról lejátssza a filmeket?
-
Beni2360
félisten
válasz
blakey #51125 üzenetére
Ez - CE 8.99.1 Pre-release - már akkor mehet fel a 912 boxra? Tarral frissítve?
---------------------------------------------
Aliexpressen nincs Paypal fizetés mivel ott Alipay van és sokszor jobb védelme van mint a paypalnak. Most volt egy meg nem érkezett cuccom és már 3x leveleztem az eladóval kérte, hogy várjam meg a lejárati időt. Majd nyitottam a disputét és 3 nap után már utalták is vissza a pénzt. Nyáron meg egy törött áru amire kérte, hogy fizessem mega szállítást és újból elküldi. Dispute után szintén pár napon belül jött a vissza utalás. Nekem egy Webkártyám van amin akkor van pénz amikor vásárlok. -
ORCA58
addikt
Kipróbáltam a Kodi 18-at PC-n. A MoovieShark kiegészítővel próbáltam filmet nézni. Érdekes, ha a a kadencia helyes lejátszás be van kapcsolva durván dadog a film, a kurzort is alig lehet mozgatni, míg a processzor terhelés 4 % körüli. Ha kikapcsolom nincs gond.
A másik, ha rányomok véletlenül a Felirat keresésre, lefagy. Ráadásul rossz helyen van, mert pont a Felirat letöltés felett, könnyű elhibázni. Beállítási probléma, vagy valami más?Egyelőre nem próbálom ki a boxon.
-
blakey
titán
válasz
wwenigma #51122 üzenetére
Szerintem nekem ilyen van csak nem USB-s táppal, pár évvel ezelőtt vettem de most kezdtem használni, visszatérek a sztereóhoz
. Aliexpressel nekem az a bajom, hogy alig találni PayPal-os fizetési lehetőséget, mással meg nem szeretnék fizetni.
Kipróbálnám azt az Unnlinket, mármint a kis DAC-ot.
-
blakey
titán
-
mexel
veterán
válasz
polgcsabi #51121 üzenetére
Ugyanúgy magyarítod ahogy eddig. Első indításkor nem mindig ajánlja fel a magyar nyelvet. Menj be a kiegészítőkhöz, menj be pl a kodi repokhoz és lépj ki, utána lesz magyar nyelv. De leht hogy egy sima újraindítás után is van. Ha használnád itt a keresőt már biztos megtaláltad volna a megoldást, szerintem sokszor leírták.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sziku69 #51071 üzenetére
SMB-vel nekem rendben van a dolog csupan NFS-t nem szerette, most egy bugot találtam kodiban de szerencsere hamarosan jon a frissites....USB eszkoz pl. winyó, nem megy el alvó módba, nem all meg?
Deluge mellett Kodi akad ki nekem egy "kicsit".
-----
Korabban volt kerdes hogy Toslink/spdif - RCA "átalakito" kellett egy kollegának, ez gyakorlatilag egy DAC és létezik. Unnlink jo cuccokat gyárt, van olcsobban 4$ korul de ezt tudom ajanlani 10$ért. [link]
Nekem egy 5.1-es cucc van, jol mukodik alapból de sajna ennyi pénzért problémája van a 2.0 -> 5.1 átalakitassal, ilyenkor át kell kapcsolnom a rajta levő gombbal 2.1 módba. Optikai Toslink kábelek aprópénzért kaphatóak 1,5 és 2x5 métert mar vettem innen. Drágábban strapabirobbak is elérhetőek de vigyazok ra...illetve ha Spdif koax kell, na az zsebbenyúlós.
A linkeltnek nincs baja a mélyekkel, DD eseten tapasztaltam egyes viragbolti cuccoknal cicergést de hangsáv váltással megoldódott (oda-vissza vagy bemenetváltás) illetve DTS sokkal szebben szól...van belőle direkt rca csatis változat is ha erositobe kuldod és olyan a csati. Persze akarmilyen es barmilyen inkompatibilitás szóba johet igy vasarlas csak sajat felelossegre, nem tudok helpdesk szolgaltatast nyujtani ha valami gebasz van.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Egyik ismerősöm szeretne egy boxot venni TV mellé. Csak Telenor MyTV-re lesz használva valamint pendriveról filmeket néznének róla.
Mi Box S-et nézte ki magának, gondoltam örülne, ha talánék olcsóbb alternatívát. Kodi alatt mennyire működik a MyTV? Esetleg jobb lenne ha Androidon maradna?Köszönöm a segítséget
-
mexel
veterán
válasz
polgcsabi #51118 üzenetére
Abban a dualban beállítottam mert az konkrétan a tx3 minire készült. De a gyári Coreelec az nem csak tx3 minire készül hanem sok-sok boxra. Ezért ott mindenkinek magának kell megcsinálnia a saját boxhoz a kijelzőt, távot stb.
A 2 féle dual nem ugyanaz.
Az első csak 905W-khez és pár típushoz volt, mind egyénileg megcsinálva ( W95, X96mini, tx3 stb) Abba bele volt integrálva a LE. Lesz ilyen dual is CE-vel, az most készül, abban jó lesz a kijelző és a táv is, de abban nem lesz frissíthető automatikusan a CE.
Lehet választani melyik verzió kell: a régi fajta "integrált" dual, vagy az új ahol szabadon frissíthető a CoreElec.
A régi fajta verzió most készül, azt külön át kell írjam még több típusra is ami nem 5 perc, külön telepítőt készíteni hozzá, mindet feltölteni stb.Ehhez az új dualhoz nem kell ilyet hiszen a CE-t a CE oldaláról szeded le és a meglévő droidod mellé teszed.
-
footy
addikt
A Kodi18-ba epitett Retroplayer-rel van alakinek tapasztalata? Ha frissitek egy ujabb CE verziora ami mar Kodi18 alapul akkor mukodik egybol, vagy kell meg valamit telepiteni hozza?
-
jozef76
csendes tag
Sziasztok!
Egy H96 Pro+ boxot használok már több, mint egy éve, szinte csak hálózati filmlejátszásra. Tudom, hogy android alatt a médialejátszás nem tökéletes S912 alatt, de egyáltalán nem zavart. Eddig. Tegnap a KODI frissítette magát Krypton-ról Leia verzióra, és azóta filmlejátszás közben olyan mikrolagokat produkál, hogy fáj a szemnek. Tudnátok adni valami tanácsot, vagy beállítást, amivel eltűnne ez a jelenség? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
blakey
titán
Noticeable improvements, especially for S912 LE/CE users include:
480/576i mpeg2 SW decoding and YADIF2x deinterlacing is now possible.
720p h264 SW decoding and smooth playback when using Kodi Leia's Netflix Addon is now possible
No video playback / external subtitle stuttering observed now with S912 LE / CE -
korcsi
veterán
-
DoItYourself
Topikgazda
Működik a wifi valakinek Sunvell T95m-en (S905X, 1/8G) CE 8.95.7 alatt?
Device tree: gxl_p212_1g
Korábbi verziókban, esetleg LE alatt? -
cof
veterán
válasz
zsiga68 #51103 üzenetére
Vírus coreelecen? Ez nekem új, ott sem megy neki.
Nekem nincs pluszban routerem UPC modemet használom csak, ha úgy próbálod esetleg, LAN vagy Wifi csatlakozás? Gondolom wifi, mert írtad, hogy a telefon netet megosztottad, menj sorba a problémán. Csak UPC modem, vezetékes kapcsolat... Ha több oldal sem megy, valami hálózati konfigurálás hiba lehet.
-
zsiga68
őstag
válasz
Szoke1982 #51101 üzenetére
Egyszerű: Virusod vagy más fertőzésed lehet!
Tegyél fel egy kasperskyt valamint ezt: [Malwarebytes Anti-Malware]
És ellenőrizd az atomatikusan induló programokat is!
A mobilod meg nem fertőzött.. -
messer30
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék Hbo Go add-ont tenni coreelec-re(Kodira),de nem tudom hogyan!?Milyen kiegészítőt kell hozzá telepíteni?
A segítséget előre is köszönöm! -
Szoke1982
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- PS Plus előfizetések
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest