- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
M_AND_Ms #23752 üzenetére
Egyszer élünk!
De akkor már dicsekszem, az alaplapon is elfordult a SUSCLK_IN ellenállása, de visszaraktam.Azóta kivettem a modult a mecool-ból, áttettem a tanix boxba. Abban élből jó lett a wifi androidon, írtam is hogy a romban benne van a driver. Bluetooth opció nincs a menüben, úgyhogy azt nem tudom kipróbálni. LE kártya most készül, mert a készet otthon felejtettem.
A mecool meg várja a másik modult, most a wifi helyén csak egy fehér négyzet van az alaplapon. Addig is lan-ról vígan üzemel.Közben LE kártya kész lett, wifi megy, bluetooth nem megy, mert hiába kapcsolom be a szolgáltatásoknál a BT-t, a BT menüben azt írja hogy no bluetooth adapter found. De legalább kétésfél dolcsiért megcsináltam a mindkét rendszer alatt működő wifit.
A mecool-ba meg lehet hogy visszarakom a tanixból kiszedett SCI modult, majd ahova megy ott úgyis csak androiddal lesz használva (nem filmezés lesz, mielőtt belém köt valaki, androidos szoftver fejlesztéshez lesz egy n+1-edik eszköz majd egyszer).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged