- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
krsanko #38048 üzenetére
Neked is, és még azoknak akik a youtube lassúsággal küzdenek. Találtam egy félmegoldást. Keressetek nektek jobban megfelelő régebbi yt verziókat. Én most az 5.3.10 verziót tettem fel. Eredménye, a keresés és a lejátszás megkezdése is szélvész gyors az 5.5.1-hez képest. Tehát nagyon használható lett. Viszont vannak hátrányok is. Hiába állítok be saját api key-t, állítok be DASH-t, párosítom a fiókom, marad a 720p minőség, kikapcsolás után vagy be van kapcsolva a DASH vagy nincs, random, de akkor is csak 720p, apy key-t elfelejti, mindig rákérdez a nyelv és ország varázslóra és bele lehet botlani bizonyos videóknál az invalid parameters üzenetbe
Szóval lehet próbálkozni, lehet van olyan régebbi verzió ami mindenben jó, én is keresgélek még, ez ad egy kis reményt hogy talán használható lesz ez a szar yt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Gamer PC
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest