Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAID
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
krsanko #38048 üzenetére
Neked is, és még azoknak akik a youtube lassúsággal küzdenek. Találtam egy félmegoldást. Keressetek nektek jobban megfelelő régebbi yt verziókat. Én most az 5.3.10 verziót tettem fel. Eredménye, a keresés és a lejátszás megkezdése is szélvész gyors az 5.5.1-hez képest. Tehát nagyon használható lett. Viszont vannak hátrányok is. Hiába állítok be saját api key-t, állítok be DASH-t, párosítom a fiókom, marad a 720p minőség, kikapcsolás után vagy be van kapcsolva a DASH vagy nincs, random, de akkor is csak 720p, apy key-t elfelejti, mindig rákérdez a nyelv és ország varázslóra és bele lehet botlani bizonyos videóknál az invalid parameters üzenetbe
Szóval lehet próbálkozni, lehet van olyan régebbi verzió ami mindenben jó, én is keresgélek még, ez ad egy kis reményt hogy talán használható lesz ez a szar yt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF +RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest