- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sugarforce #37999 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy a Beelink MXIII-al van a gond, illetve azzal, hogy MXIII II, MECOOL M8S Pro+-al külső merevlemezzel próbáltam, ami az össze fotó rajta volt. Lehet azért az sok volt, amikor a mappákba csak egy pillanatra léptem be, és ha nem jelent meg azonnal a minikép már léptem is tovább.
Kodi csak azon mappán kezd el miniképeket létrehozni, ahova belépek, vagy ha hozzáadok egy Fotó mappát, almappákkal, akkor az összes almappát indexeli? Lehet ha beléptem valahova, akkor kilépés után folytatta az indexelést.Érdekes, hogy barátodnak x96-al nem volt semmi gondja, L4CI2-nak is 3mp telt el két kép váltás között, illetve le is fagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ASUS P8H77M i7 3770 3.4GHz 12GB RAM 256GB SSD 500GB HDD GTX750 komplett
- Nagy becsben tartott, igényesen megépitett PC
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest