Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
TAP 1-re nem lehetne még egy USB-kivezetést forrasztani?
Közben látom, hogy ugyanazon az áramkörön osztoznának.. Gondolom csak olyan lenne, mint egy USB-hub (áramkör nélkül, csak "elosztó").
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
-
kenand
veterán
válasz blakey #32394 üzenetére
A 905x is olcsósított 905, de ott legalább valamit hozzátettek. Azóta csak elvesznek az olcsóbb ár érdekében.
(Pl gigabites NET támogatásának hiánya is hülyeség )905 is teljesen jó nekem (Tronsmart s95 pro), 4K-t nem nézek (inkább projektor és 720p). 905w-s x96 mini is jó arra amire használjuk. (LE 8.2 1080p/720p+ Android HBO GO)
-
blakey
titán
válasz junkpod #32395 üzenetére
BT füles esetében 2.0 a csatornák száma, tehát az LPCM-et nem tudod passtrough módba tovább küldeni csak átkódolva DD 5.1-re. Próbáld ki, hogy 7.1-re állítva működnek-e a dolgok, mert akkor nincs gond.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
Beüzemeltem egy BT fülest és hibátlanul, működik az MX64-gyel.
A LibreElec párosítás után Hang dekoder menüben a lejátszás eszközét bt-audiora tettem, a hangatengedest bekapcsolva hagytam.
Így megy a hang az erősítőre és ha bt-fulest akarok váltani akkor az osd menüben kikapcsolom az atengedes és akkor a Dekoder szól a bt-n keresztül.
Ez így ok is lenne, majd rarakom egy gombra az atengedes ki/be kapcsolását.
A kérdés, így vajon elvesztem a pcm 7.1 atengedest?Box's don't touch!
-
blakey
titán
Igen, tudom, hogy az is sz@r, ezért írtam. Annak sincs értelme.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #32391 üzenetére
Az sem Gigabit,nagy előrelépés nem lesz.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz hunaqua #32390 üzenetére
Mindenkinél más az elégedettségi faktor, de ettől meg sz@r mert elég nagy hibaaránnyal játszik le videókat és nem látom értelmét S905X mellett. Egyébként már jönnek az S905L-es boxok is.
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #32388 üzenetére
Nem vontam én egy pillanatig sem kétségbe amit mondtok.Én annyit mondtam,hogy rengetegen használnak itt a fórumon is W-s boxot ,amivel meg vannak elégedve.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz hunaqua #32385 üzenetére
Amiket én írtam az azokra a tesztanyagokra vonatkozik amiket ráeresztek minden boxra, ezért irom, hogy nem tökéletes, ha 4 SoC-ból 2 hibátlanul viszi akkor azok a hibátlan lejátszók a többi már nem az, azaz lesznek olyan anyagok amik bizony megakadnak és természetesen a SoC képességeit is figyelembe véve.
-
kenand
veterán
válasz hunaqua #32381 üzenetére
Nem
8.2-es LE-t használok és 1080p-t max, azon jól működik az x96 mini 905w-s chipsettel.
Nem is tervezek 8.9-esre váltani amíg nem lesz "stabil" változat.Válaszokból úgy tűnik a Leia 8.9 még nem ajánlott 905w-s boxokkal mert azt még nem optimalizálták rá megfelelően és ott vannak problémák.
De nem azt jeleni, hogy a 905w nem jó, csak még Leia-ra nem jó, mivel fejlesztés alatt van..mivel gyakorlatilag 905x-et kivezetik helyezte az olcsóbb 905w van, biztosan lesz igény arra is, hogy azon is menjen jól az újabb LE.[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #32382 üzenetére
Én mindent elhiszek,de eddig nem panaszkodott ilyenre senki.Sok W-s box van ,komoly hibákat senki nem jelzett.
-
Beni2360
félisten
válasz t.zolka #32383 üzenetére
Szóljatok Luke Skywalker-nek hátha tud valamit az erőn keresztül segíteni. Vagy szól a huginak, hogy szedje már össze magát.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz kenand #32380 üzenetére
Ez így van de S905 és S905X-hez képest nem viszi vagy akad netán lefagy.
-
hunaqua
addikt
válasz kenand #32380 üzenetére
Találkoztál eddig jelentős problémával a Te W-s dobozoddal?
-
kenand
veterán
Leia még erősen fejlesztés alatt áll, így nem biztos, hogy jól megy minden boxon.
-
hunaqua
addikt
válasz djnice #32378 üzenetére
Amint lesz lehetőségem ki fogom próbálni.
-
hunaqua
addikt
-
Keef_Lee
senior tag
Jó lenne, ha mire ideér a tanix minim, addigra LE megoldódna, mert különben az a csúfság ér, hogy droidon kell használnom egy droidos boxot
-
hunaqua
addikt
válasz djnice #32371 üzenetére
Én nem tudom W-s géppel kipróbálni.Az S912 viszi tökéletesen.
DoItYourself
Nagyon sokan használják itt a fórumon is,és nem nagyon panaszkodnak rá.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz darvinya #32360 üzenetére
Ezzel a boxszal van tapasztalatod? Még senkiről nem tudok, hogy ilyet használna. Mi van ha olyan Wifi chip van benne ami nem támogatott, vagy nem működik az adott dtb-kkel? Nem tudom, kérdezem. Inkább olyat kéne ajánlani ami valóban működik is, mert egyre több a vacakabb box.
-
blakey
titán
Bocs, de most nem tudom feltölteni. A lényegen nem változtat, sz@r, majd egyszer jó lesz, reméljük, ahogy az S912-n is jó lesz az LE, jelen pillanatban, S905 és S905X hibátlan ezeket ajánlom LE-vel médialejátszásra, csalódásmentes , S905D elméletileg szintén hibátlan de olyat még nem teszteltem.
Ahogy "te is" úgy mások is "belémkötöttek", hogy márpedig az S912 esetében is hibátlan az LE, márpedig nem az, akinek hibátlan az élvezze ki a pillanatot addig míg hibát nem talál, én sokat találtam S905W és S912 esetében is LE alatt, de remélem jók lesznek azok is.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Upo
addikt
válasz blakey #32340 üzenetére
"DNCE koncertfelvétel (lényegtelen, hogy jó vagy rossz a kódolás...), Peter Gabriel koncert"
Ezzel nem nagyon lettem kisegítve, tízezrével adja a találatokat a barátunk.
Gondoltam van valami általunk is elérhető teszt fájl/fájlok, ami nálad dobta a hibát, de így nem tudok összehasonlításképp mit kipróbálni.Vagy raktak a tanix-ba AI felismerőt ami bojkottálja DNCE-t és Peter Gabriel-t?
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kenand
veterán
válasz hunaqua #32329 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom "common" 2GB-s X-es dtb-vel (egyedül Wifi nem lesz, kijelző nem számít) Amúgy is LAn lesz beledugva, ha kellene wifi meg majd megoldja egy stick
(#32351) koma106
Jó ár érte de alig kapni, talán Ebayen még van. 1GB Torrentre is elég. HBO go újabb Kodit ignyelne abból még csak alfa van. De indíthatod az androidot és ott megy
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz koma106 #32351 üzenetére
Jó ár lenne érte, de már nincs raktáron.
LibreELEC-hez elég az 1GB RAM, torrentezéshez nem tudom.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Ezt az X96 Amlogic S905X 1GB/8GB boxot szeretném megvenni. USD 26 reális ár érte?
Amire használnám:
LibreELEC futna rajta (8GB Class 10 SD kártyán), KODI-val, kadenciahelyes lejátszással (720p, 1080p).
Csatlakoztatnék egy 2.5"-os HDD-t, USB porton.
Torrent kliens futna rajta (amit webes elérhetőséggel kezelnék) és a KODI.A távirányítót később lehet, hogy lecserélném egy légegérre.
Soundbar hangszórót is csatlakoztatnék az optikai porton (de lehet, hogy az maradna a TV optkai kimenetén -
még nem tudom, hogy lenne jobb.Fenti feladatokra elég az 1GB/8GB típus?
Kodi-ban van Youtube, Netflix, HBO GO támogatás? Vagy ezekhez külön alkalmazás kell?
Ha a Kodi nem tud minden feliratot leszedni a feliratok.info-ról ,akkor manuálisan hozzá tudom adni a box-on? (Most Plexet használok, 10-ből 2 feliratot nem tud automatikusan hozzáadni)
-
-
enterlaci
senior tag
válasz hunaqua #32349 üzenetére
ok, kösz. akkor ezt a részt elengedem.
a többi rész fontos, mert már túl messze került a tv a pc-től, szóval kéne egy stabil eszköz kodival hogy a nasról lejátszak és a családbarát távirányítást is meg kell oldanom.
[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
hunaqua
addikt
válasz enterlaci #32348 üzenetére
A digi-t hivatalosan nem fogod kiváltani,mert párosítva van a box és a kártya.
-
enterlaci
senior tag
Üdv,
melyik "A" kategóriás készülék és honnan most a best buy full HD-s igénykre? 2Gb ram fontos lenne, HDMI CEC is.
Tuneres akkor érdekelne igazán ha digi-s műholdas szolgáltatói tunert ki lehetne ezzel váltani.Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
-
blakey
titán
Nem, IMDB az alap és rosszul talál, ha átálítod TMDB-re akkor jó.
-
Rick4
félisten
válasz blakey #32344 üzenetére
Nade az universal keresőmotorja alapesetben a tmdb, tehát ha nem állítasz semmit, minimum ugyanazt az eredményt kapod.
Mellesleg engem se érdekelt volna, ha nem vacakol, ne kérdezd, miért csinálta, nem tudom.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
blakey
titán
Akkor benéztem, úgy rémlett, hogy valaki a feliarokat keresi, hogy hol lehet beállítani de akkor nem te voltál.
A borítók, infók egy adatbázisba tárolódnak, alapesetben a készüléken a kodi mappái alatt található, [link] de megoldható, hogy a NAS-son tárolja, ehhez futtatni kell egy MySQL adatbáázist és akkor minden Kodi onnan "táplálkozik", nekem így van.
TMDB meg hibátlan és a maga egyszerűségével tökéletes, egyeteln ami mindent megtalál, Universal Mediánál állítgatni kell, mert az alap keresője sz@r, 60 filmet rossz címmel talált meg, Taken, Star Wars egyes részei, stb, tehát nem ismeretlen anyagról van szó. TMDB nálam bevált és hibátlan, egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nyelvnél vannak a feliratokkal kapcsolatos dolgok, az alsó szegmensben és természetesen mindig PROFI módba állítgass.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz junkpod #32337 üzenetére
Végignéztem, ezek vannak, ilyen beállítást nem találok. [link]
A legutolsó pedig a tmdb scraperes sztori egyik állomása, akkor láttam ilyet utoljára. A kábelek, eszközök nem voltak mozgatva, restartolva, semmi beállítás nem lett elállítva, csak a tmdb helyett az universal movie scrapert tettem fel, tökéletes. Az sokkal részletesebben beállítható, mégsincs ilyen opció, kártyán biztos nincs a kép, infó, legalábbis win alatt nem látszik, a filmes mappában sem lehet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
blakey
titán
Droiddal nem volt különösebb gondom és ahhoz nem is nyúltam, jó van rajta. LE alatt több dtb-t próbáltam, hidd el, tudom mit csinálok, alul marad az S905(X)-ekhez képest. Kár fényezni, egyelőre nem jó, egyébként nagyon szépen összerakott cucc, minden a helyén van, a Droid is egész tűrhető így elsőre.
Amivel fagyott vagy rossz volt a kép, pl. DNCE koncertfelvétel (lényegtelen, hogy jó vagy rossz a kódolás, S905, S905X-en hibátlan volt), Peter Gabriel koncert. VC-1 kódolású LPCM 7.1-gyel már nincs gond, előtte volt.
Egyelőre én egyedüli médialejátszónak nem ajánlom, valószínűleg megoldódnak ezek a hibák, mert amúgy jó lenne. LE 8.90.3 szerintem nagyon rossz S905W-n, nem tudom miért de nem működik megfelelően.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
HornedReaper
senior tag
Dual boot esetén hogyan osztoznak a ROM-on? Belső tárolóra kerül a LibreElec is? 8GB ROM így már szűkös lehet?
-
Upo
addikt
válasz blakey #32332 üzenetére
Ugye a tnixot nem a fagyós firmwarekkel próbáltad? A dualosak mind azok, az azóta kikerült béták is, kínai újév után ha visszamennek melózni akkor lesz javítva. Droidból a 11. havi vagy a 12.20-i az még jó ahogy írják.
Melyik LE-t melyik dtb-vel próbáltad? Tudsz linkelni egy videót amivel fagyott? Kipróbálnám én is. Bár most kicsit balesetes a készülék, szombaton mondom kipróbálom a .3-as LE-t, beraktam az update könyvtárba, újraindítottam, de nem megy. Akkor jöttem rá, hogy nem kártyáról ment, hanem a dualos LE, azt meg megfektette. Droidot nem tudom hogy lehetne így indítani, újra kéne flashelni. De még lusta voltam hogy leszereljem, meg otthon se szólt senki hogy nincs óra...
De megy vissza a sima 12.20 doid meg a kártyás LE. Nem volt gondom amúgy a dualos alatt sem, bár szinte nem is használjuk, épp kb. 3 film ment azóta rajta összesen, sd, talán az egyik volt HD.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bozsozso
őstag
válasz sugarforce #32334 üzenetére
Rendben köszi. Az árával egyetértek. Egyelőre csak a használhatóságra voltam kíváncsi illetve, hogy megy-e LE-vel.
-
dugynok
senior tag
válasz sugarforce #32331 üzenetére
Droidon volt nàlam is, hogy x96mini 4-5 óra folyamatos menet utàn elkezdett döcögve lejàtszani sima 720p-s anyagot, ami màskor simàn mennt. Szerintem is előfordulhat a melegedéstől.
-
-
blakey
titán
Teszteltem a boxokat amik nálam vannak, S905 (Minix), S905X (M8S Pro+, X96 1G), S905W (TX3 Mini), S912 (M8S ProL).
Minden eszközt ugyanazokkal a tesztfájlokkal, ezek között van ami nem szabványos kódolású, LPCM, stb de mind olyan amit papíron az S905W is bír. S905 és S905X lejátszók hiba nélkül viszik, mindegyiket, nincs semmi probléma, S905W már problémás, belefagyot 2 videóba, másikat hibásan játszotta le. S912 meg szintén nem tökéletes, 1 fokkal jobb, mint az S905W de ugye tudjuk miért nem jó még LE alatt, cserébe veszett gyors.
S905 és S905X ajánlott LE-vel médialejátszásra, egyelőre a többit hanyagolom, S905W nem éri meg amikor ott az S905X. Kijelző jó dolog lenne, de minek, manapság már mindent valamilyen másik eszköztől irányítunk, most is weben keresztül irányítom a zenét. Biztos van akinek megfelel az S905W tudása és papíron tudnia is kéne de valamiért nem jó, egyik dtb-vel sem. Arra gyanakszon, hogy itt is szükség lenne egy külön img-re.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ilyet használ valaki libreleccel? Jó lehet rá? Tudom külföldről olcsóbban lehet ilyen eszközöket beszerezni.
-
hunaqua
addikt
válasz kenand #32325 üzenetére
Rengetegen használnak W-s lejátszót.(ahogyan Te is) . Ilyen jellegű panaszok nem voltak eddig senkitől. Az lehet,hogy a speciálisan erre készülő dtb még nem tökéletes az óra miatt,de a sima nem okozott problémát.Ez szerintem az egyik legjobban összerakott W box optikávaL
Szerintem kszaq oldalán is fent volt a Tanix minire speciálisan készült dtb, most már nem találom.Szerintem az nem tökéletes még.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz tobias40 #32309 üzenetére
Hogyan tudok úgy letölteni filmekhez info-kat hogy egy oldalon látszódjanak a szereplők,rendező stb,és a film leírása,előzetese is.
Ha a film címénél nyomsz egy menü gombot akkor felugrik egy felsorolás és ott válaszd az info részt máris látszik minden ami szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
divan
őstag
válasz tobias40 #32318 üzenetére
Azért árban még mindig kedvezőbb. 22 alatt szerintem nem kapsz tuneres lejátszót. Egy használható box elérhető 8000 Ft, környékén, ez a tuner is kb annyi, az még mindig csak 16 ezer.
Tehát akkor digi vételéhez is használható, külső DVB-C/DVB-T tuner, ami Libreelec támogatott:
GENIATECH MyGica T230 USB DVB-T2 TV Tuner -
dugesz77
őstag
válasz szabi__memo #32319 üzenetére
Erről megint csak lemaradt a LAN csati Az az egy USB is gondolom változatlan ,nem elég így szinte semmire. Kár érte.
Most nézem őstag lettem öregszem...[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz djnice #32322 üzenetére
Én egyelőre megtartom, mert kiváncsi vagyok a droidos részére illetve még megfogom nézni. X96 megy a levesbe, egyelőre.
-
junkpod
veterán
válasz tobias40 #32318 üzenetére
Amit kérdeztél az update mappara vonatkozott, arra válaszoltam az összefoglaló javaslatot.
A felület kérdésére azt írtam: film listában nyomd meg az info gombot és ha nem látod a színészeket, görgess lejjebb.
Vagy valts nézetet a film listában (bal oldali penge menü).
Vagy tölts le és probalgass más felület-skineket.
Vagy ha még ez sem elég (mint nekem se) akkor telepitsd az Extended infó scriptet, abban színészekre bontva filmografia, tv szereplésük... is lesz.
A lehetőségek korlátlanok, probalgasd, abból sokkal többet tanulsz mintha minden klikkeles után kérdezgetszBox's don't touch!
-
szabi__memo
nagyúr
-
tobias40
veterán
Köszi,ebben az esetben már megéri sztem olyan boxot venni amiben benne van a tuner,árban sem kedvezőbb így.
DoItYourself : minden működik de ha jön egy frissítés azt nem "ajánlott" feltenni?Hiba javítások újabb dolgok vannak benne,nem?
junkpod: pontosan melyik pontra gondolsz amivel olyan lesz a felület amit én szeretnék?
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz kenand #32310 üzenetére
Semmivel sem rosszabb cucc a Tanix mini az X96 mini-nél.
Amennyiben szereted az X96 minit,akkor legalább annyira fogod szeretni a Tanix-ot. is.
[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
válasz tobias40 #32304 üzenetére
Korábban linkelte valaki ezt a GENIATECH MyGica USB TV Stick T230C DVB-T2/DVB-T/DVB-C Tunert, ami biztosan működik LE alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
válasz DoItYourself #32283 üzenetére
Ó dehogynem, ezaz köszi
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
kenand
veterán
válasz blakey #32297 üzenetére
905w-s x96 mini teljesen jó Libreelec-cel
Tanix minit kíváncsiságból én is rendeltem, mivel jó áron volt a 2GBs de úgy tűnik nem kellett volna...
Kénytelen leszek megtartani és az x96 minit adni a barátomnak, mivel nem akarok kitolni vele...
Android alatt nem lenne jó nem is bánnám, de LibreElec alatt sem jó az csalódás...
(Karácsony előtt a 17 USDs x96-ot ne törölte volna a Gerabest, abból rendeltem 2 db-t is...)(#32305) hunaqua
Akkor LE alatt segít a Tanixon ha nem az egyedi dtb-t használom hozzá?[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hogyan tudok úgy letölteni filmekhez info-kat hogy egy oldalon látszódjanak a szereplők,rendező stb,és a film leírása,előzetese is.
Most csak a film leírást látom képpel együtt,de a szereplőket csak úgy hozza elő hogyha elindítom a filmet és azon belül megyek az info gombra.. -
dugesz77
őstag
válasz djnice #32303 üzenetére
A KI pro tényleg jó kis box én azt mondanám az egyik legjobb választás akinek minden kell.
Az enyém nagyon melegedett még újrapasztázva is (netflix alatt 82 fokos volt megint ott szoftveres kódolás úgyhogy dolgozik alatta rendesen) szerintem eltervezték egy kicsit. A felső részen nincs szellőzőnyílás rajta. Megfurkáltam a borda felett a tetőt 5 fokkal lejjebb ment de nem éreztem biztosnak a box alja is meleg volt már.
Most kivágtam a tetejét egy 6 cm-es ventilátor tolja rá a levegőt egy usb aljzatról táplálva. 44 fok fölé nem ment és szinte hangtalan. Csak így meg ott az érzés,hogy nem vagyok fanless pont ezért hagytam abba anno a HTPC
Lehet én rugóztam túl a hőmérséklet kérdés de 80 fok fölött mintha darabosabb lett volna a lejátszás illetve mintha a hang is csúszott volna netflixet nézve ..Nem tudom mennyit szórhat a gyártás,mert más meg azt írja nála 65 fölé nem ment. -
hunaqua
addikt
Ameddig nem főztem meg a Tanix TX3 mini-t,nem volt ilyen gond.Az X-re való dtb volt még akkor csak,avval használtam,nem volt gond.
-
djnice
veterán
válasz sugarforce #32302 üzenetére
Az is van most nálam (KI Pro), azzal nincs semmi gond, úgy megy ahogy kell.
-
blakey
titán
válasz tobias40 #32300 üzenetére
Újraindítod a boxot és frissül, ha valamiért nem akkor hálózatról az update mappába van a frissítés és manuálisan is oda kell másolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest