Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
igaza van az előttem szólónak
ritka az az asus amelyik 1200 órajelen működik stabilan, nekem ilyen kártyám van leteszteltem mit bír, nem sokat bír stabilan, a régebbi kártyák(és gyengébbek) lehet valamivel többet bírnak, de ezek már ki vannak hegyezve. és őszintén mondom nem veszed észre a különbséget ha húzod max 2-3 FPS ezt is teszteltem, de próbáljátok ki ..... ezeket nem érdemes húzni, és azt vettem észre , hogy az asus DC2T 270X nagyon érzékeny a memória húzásra... nekem alapon 29 fokos játék kőzbe 67fok..... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- HP nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ritka az az asus amelyik 1200 órajelen működik stabilan, nekem ilyen kártyám van leteszteltem mit bír, nem sokat bír stabilan, a régebbi kártyák(és gyengébbek) lehet valamivel többet bírnak, de ezek már ki vannak hegyezve. és őszintén mondom nem veszed észre a különbséget ha húzod max 2-3 FPS ezt is teszteltem, de próbáljátok ki ..... ezeket nem érdemes húzni, és azt vettem észre , hogy az asus DC2T 270X nagyon érzékeny a memória húzásra... nekem alapon 29 fokos játék kőzbe 67fok.....